X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    No tak masz rację takie przeżycia są zbyt osobiste żeby jakaś obca baba z forum oskarżałam mnie o to że ponoszę winę za to jak została potraktowana bo mam inne poglądy
    Bardzo przekręcasz moje wypowiedz nadając im swój ton. Zwalę to na stany emocjonalne, które Tobą targają niż na irracjonalizm. Ochłoń i wstaw nam tu lepiej zdjęcie Gabrysi. :)

ewqa135, Martynika, eta lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zachciało mi się kiełbasy hehe a nie mam, kurcze chyba pójdę plasterek wędliny zjem
    ja nie wiem jak veganie potraią tak bez mięsa ;) podziwiam, bo ja bez mięsa bym nie przeżyła hihi

Nalka, Limerikowo, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    Piotruś przestał histeryzować na widok cycki :D tylko mleka nie mam :( i teraz na nowo laktację muszę rozkręcać...
    Ale, że to niby szleństwo? no ok, ale Piotrusia a nie Twoje. :P

Wiem Mucha, to znaczy, że naprawdę już nie myslę bo pierwotnie chciałam napisac "dzisiaj sie nie myję" ale zmieniłam na "idę spac na brudasa" nie usuwając "nie". hahaha .;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:15

MonikaS lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje to to z kiełbasą ;) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:08

Nalka, Martynika lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    zachciało mi się kiełbasy hehe a nie mam, kurcze chyba pójdę plasterek wędliny zjem
    ja nie wiem jak veganie potraią tak bez mięsa ;) podziwiam, bo ja bez mięsa bym nie przeżyła hihi
    he he Monika czy po kielbasie na noc wlosy lepiej sie trzymaja ogolnie?
    ja tym bym zgage niezla zaliczyla raczej nawet po plasterku
    ja chudne wszedzie tylko brzucho sie trzyma troche

wow jaka u mnie cisza uspilam i mala i dziadkow do 24 baluje zatem

Martynika lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejne szaleństwo Nalki: jeszcze nie śpi.

Czas to zmienić. Dobranoc! :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi straaaasznie chce sie czegos czekoladowego, ale jak tu znalezc cos co nie ma bialka :/

Dobranoc MAMUSIE :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:13

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak poza tym rzuciłam dziś tacie niemoralną propozycję rozjechania 'kaleki' jako potencjalnego dawcę kul. Bo tata kolano skręcił i kule mu potrzebne :D bo akurat wiozłam go na badania a na drodze przechodził pan o kulach...

ja zgagę miewałam tylko w ciąży :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:12

Martynika lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    a tak poza tym rzuciłam dziś tacie niemoralną propozycję rozjechania 'kaleki' jako potencjalnego dawcę kul. Bo tata kolano skręcił i kule mu potrzebne :D
    dzizus nei rozjezdzajta nikogo
    wystrugajcie te kule raczej :--)))))))))))))))))

MonikaS, Martynika, eta, evas lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no, żal człowieka się zrobiło ;) kule się pożyczy :) tylko tak to się nie widzi ludzi o kulach a jak potrzebne kule to raptem co drugi o kulach człapie...

jescze mówię do taty - ja rozjeżdżam a ty łapiesz kule i uciekasz... ciężko byłoby mu i o kulach uciekać ale podejrzewam, że temu bez kul jeszcze ciężej gonić hehehee

nie no, pożartować zawsze można i trzeba nawet :) ale teraz to ja snu potrzebuję :)

trzymajcie się ciepło pa do jutra :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:17

Limerikowo, Martynika lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja napisze, ze wszystkie was lubię właśnie za to, de każda jest inna. Tyle ode mnie.

A co do szalonych rzeczy hmmm: dołączam w dniu dzisiejszym do grona brudasów, szał normalnie. Jeszcze jutro się nie umyjemy a brud sam odpadnie:)

Martynika, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za dyskusje dziewczyny :P Rada taka niech kazda uszanuje zdanie innej:)

A propo problemu Pt: wypadanie włosów!! Macie jakieś rady? Co używać żeby tak nie wypadały?

Ja juz nie spie Marcel obudził się o 6, teraz trochę kimie ale się wierco co chwila:) Co do jedzonka to dopiero w sobotę kupię jakieś zupki bo mieszkam na wsi i nie mam tak codziennie dostępu do sklepów większych , wiadomo mogłabym jechać ale specjalnie po 1 zupkę nie pojadę, poczekam do soboty na większe zakupy:) I wiecie co nie wyobrażam sobie nie mieć prawa jazdy , bo bym nawet nie miała jak jechać z dzieckiem do lekarza itp

Monika też sobie nie wyobrażam być wegetarianinka, jestem typem mięsożerca i tyle!! Owszem warzywa i owoce też jem ale mięsko musi być:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:22

MonikaS, Limerikowo lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka, czemu się nie umyłaś? :D

Moim szaleństwem był wczoraj szybki seksiur wieczorny, tzw. "przerywaniec", a dziś z rana skok temperatury ;)...

evas, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika ty to naprawdę krejzolka jestes:) boziu gdzie Ty znajdujesz siły na sssex? Ja to myślę tylko o spaniu. U mnie gin na przeglądzie powiedział,ze do okresu jeszcze hoho to można by było się powyginac z mężem ale naprawdę brak sił!

Agusia-za pozno na leczenie wypadania włosów, trzeba zapobiegać: zbieraj dokładnie włoski, jak wypad a wszystkie/wiekszosc w sam raz będzie na peruke:)

Tusia84, MonikaS, evas, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to moja Gabi postanowiła dać mamie nocny wycisk chyba za to, że zamiast położyć się normalnie spać prowadziła nocne sprzeczki forumowe.. Obudziła się o 2:45 ( a mama położyła się po północy) i za nic nie chciała zasnąć ani cycuś.. ani smoczek.. nawet noszenie.. leżała i jak się do niej nie gadało albo nie było w obrębie jej twarzy to postękiwała i nie dało się spać taką walkę toczyłyśmy do 5 rano... po 5 wreszcie zasnęła :/ no ale już od 7 nie śpi ;)

Nie wiem co się stało bo wczoraj wyjątkowo mało spała i czas przed kąpielą był bardzo aktywny więc powinna spać super..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 08:07

eta, Limerikowo lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raaany, dobrze ze mnie tu wieczorem nie bylo. dostalam w koncu okres, jedno szczescie bo chyba bym osiwiala gdybym byla w ciazy :)

alexast, Martynika, eta, evas, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oczywiście wstałam ledwo żywa, ale mój kochany Syneczek postanowił mamę szybciutko dobudzić... :D

Po jedzonku, jak go wzięłam do odbicia, to zrobił takie wielkie kupsko, ze w tej pozycji poszło na całe plecy, aż po szyję... Więc szybko Jaś do kąpieli, a ubranka od razu do prania. Następnie Jaś czyściutki leży sobie na przewijaku już w bodziaku, ja mu dupcię do góry żeby pampera założyć, to on w tym czasie fontannę z siuśków zrobił, i znowu cały mokry :D

Kochany Syneczek <3 już mamusi spać się nie chce :D

alexast, eta, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę już wracać do tematu jednak chciałam przeprosić Niesforną za to, że oglądnęła filmik.. Wydawało mi się że informacja iż dotyczy aborcji daje jasny sygnał, że nie będzie to nic przyjemnego. Widocznie mogłam coś dopisać żeby było jaśniej.

Po prostu sama kiedy go zobaczyłam nie mogłam się pozbierać tak to mną wstrząsnęło, że postanowiłam podzielić się tym z Wami. Nie chciałam i nie miałam zamiaru wywołania tu takiej dyskusji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 08:38

Martynika, Mucha, Niesforna, eta, evas, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia na wypadanie włosów polecam seboradin. Ja mam odżywkę w sprayu. Moja mama kupiła szampon i też sobie chwali.

Karolina gratuluję okresu ;) ja nadal czekam

Niesforna to miałaś poranek pełen wrażeń :)

Ja jestem chora na maksa. Mój słodziak też się o 6 obudził i dopiero teraz zasypia obok mnie w łóżku. Fajnie go tak obserwować.

Niesforna, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgentJas , wie jak użyć tajnej broni:)

Moja mala też dziś nie skora do spania. Aj ja padam na ryjka.a moja mala maruda dziś. Tak ja kocham mocno, każdego dnia łzy mi się kreca jak na nią patrzę ze szczęścia.

Niesforna, eta, alexast, Agusia2312 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
‹‹ 1639 1640 1641 1642 1643 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ