MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalka wrote:A czego Ovufriendek się wtrąca? Nie wiem co tam takiego było strasznego, że wziął i edytował!
.
a cala dyskusje powinni edytowac i usunac i sw spokoj
GRATULACJE ukonczenia 4mcy przez Anne to kolejny krok milowy
teraz czekamy, az dzieciaczki skoncza 6 mcy w grudniu -
jejciu Michaś mi pół kuchni tu przyniósł i poszedł spać... bawił się w sklep i chodził z koszykiem do kuchni i znosił wszystko - olej, wodę, cukierki, korki od butelek, jabłka, kubki, miski..... nawet pomidory w puszce. ehhh
Piotruś aż chrapie... on dziś jakiś miał ciężki dzień. Jadał 2x mniej niż normalnie i to wmuszałam w niego. Zobaczymy jak jutro będzie bo jak coś to będę musiała chyba do lekarza....Limerikowo lubi tę wiadomość
-
a ja sobie poczytalam lovele i ok, wiadomo reklama jak nasze ciazowe zupki knorra he he
u nas nr wieczoru, mala polozona na macie robi obrot wokol wlasnej osi o 180stop, smiechu co niemiara bo zmeczyla sie dyszac
no zasluzyla na ost wieczorna butle dzis ta gimnastykaGalanea, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Swoją drogą... Nalka, jakie podrywał? jakie dziewczyny? Nieee .
Najwyżej buziak Annie, z okazji czterech miesięcy :*.
Monia, spoko, szacun, że się przyznałaś .Drogi Doradco Lovela, zrób tak, żeby proszki z tej marki były w super cenie w aptece Gemini, bo w sklepach stacjonarnych dla mnie za drogo .Bobini jest dwa razy tańsze, a na więcej prań starcza, tylko zapach się nie utrzymuje tak długo jak w Loveli .Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dzięki Limerykowo. Muszę wytrzymać ten miesiąc do usg przezciemieniowego i mam nadzieję, że trochę po nim odetchnę.
Martynika, daj znać jak coś się dowiesz. My dopiero 16-tego mamy fizjoterapię.
A palce baletnicy to często przy wzmożonym napięciu mięśniowym są.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 22:37
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Myślę ze Zosia odkrywa poprostu nowe pozycje. Moja Hania ostatnio unosi nogi do góry i je tak trzyma, albo lapie się za misia i próbuje podciągnąć.
Natomiast udreka jest ostatnio jej usypianie:( zasypia tylko na boku z jak najbardziej zakryta buzia wrrr. I za nim zasnie twardym snem to min 1 godz ciągłego latania i poprawiania jej i smoczka. Męczące bardzo. Dziś Hania do mleka dostała miarkę kleiku ryżowego. Tak jadła ze zjadła 120ml i za godzinę znowu 120ml ale juz samego mleka.Galanea, Limerikowo, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Galanea u mnie Ignas tez tak krzyżuje nogi - stopa na stopę jak na twoim pierwszym zdjęciu, a i czasem jak na zdjęciu 2. Fizjoterapeutka nasza nic nie mówiła ze to źle a to mega wykształcona super babka z długim doświadczeniem. Na bank to normalne, nic sie nie martw kochana i nie wkrecaj sobie zadnych złych rzeczy bo Zosia rozwija sie tak jak rówieśnicy czyli jest dobrze!
Mąż pochrapuje, Ignas słodko śpi, a mnie sie nie chce spać!
Zdjęcia Waszych dzieciaków super!i Artur i Franio i Hania super sie ogląda takie słodkie do schrupania buzki:)
Aisak ładna z Ciebie laska
Sto lat Anno! Pamiętaj że jakby Ci nie wyszło z Arturem, to ten tego.. Ignacy nadal wolny....Galanea, Martynika, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość