MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTopa nie mam pojecia. W szpitalu jak bylismy to wykluczyli bialaczke bo wyniki na to wskazywaly(morfologia),ale specjalistyczne juz nie. Teraz znow te specjalostyczne biochemiczne sa do dupy,morfologia troche lepsza. Juz sama niewiem. Lekarz w rozmowie telefonicznej sugerowal pobranie szpiku zeby zobaczyc czy szpik jest wydolny. Nie chce nic wymyslac,pprpstu juz chce isc dzis do tego hematologa i miec swoety spokoj...
Evas,przed szczepieniem morfologia ogolna byla ok tylko neutrocyty nie byly zadowalajace. A reszta w normie. -
Natalia wierze, ze wszystko bedzie dobrze, przeciez Franek to taki dzielny facet. Rozwiniety ponad przecietna
Zosia non stop przewracala sie na brzuch a od wczoraj prawie w ogole. Czyzby sie znudzilo albo skok rozwojowy?NataliaK lubi tę wiadomość
-
Oj Natalia mam nadzieje, ze hematolog Cie uspokoi!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0933b29853d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be2c1ae8e974.jpg
Ale ostrzegalam, ze slabo wygladam.excella, Galanea, Martynika, eta, evas, Limerikowo, NataliaK, Niesforna, alexast lubią tę wiadomość
-
Natalia ja chyba pominęłam albo już nie pamiętam, keidy tego hematologa macie i o której? czekam na wieści i trzymam kciuki za zdrówko Franka
u mnie mały uporał się ze sraczką to teraz kaszel i katar okropny. Nie wiem skąd bo siedzieliśmy w domu praktycznie. Michaś też kaszel i katar. A siostry synek dziś do szpitala przyjęty z zapaleniem płuc. Oby szybko wyzdrowiał...NataliaK lubi tę wiadomość
-
Mucha! Jak każda baba taka krytyczna wobec siebie wygladasz super, bardzo stylowo, tak elegancko ale z charakterem!
Natalia pisz jak tylko będziesz mogła.. Buziaki pełne zdrowia dla Franka ode mnie i kolegi Ignacego
Excella super fota
Monia widzę ze przy dwójce dzieci to te chorobska się mnożąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 20:46
evas, Mucha, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Muszko, super
To ja ostatnio ściełam na taką długość, teraz chcę jeszcze bardziej skrócić.
Nie uwierzycie, ale Bartek od 15 minut leży i ogląda na TVP info, program "Minęła 20" nawet bajki go tak nie interesują. O matko, tylko żeby on nie zechciał politykiem zostaćMucha, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJedno wieklkie uhhh,dobrze ze dzien sie juz konczy. Zwariowana morfologia wynikiem duzych podzialow w organizmie,rozrostow itd.cos sie psuje to cos sie naprawia,tak powoedziala babeczka. Hematolog nie widzi w tym nic podejrzanego,biochemia jest podniesiona w kilku czynnikach ale pojedynczo a nie zwiazane z jakas choroba wg niej. Lekarka na podstawie usg stwoerdzila ze procz tych podwojnych moczowodow ma tez podwojna miedniczke (wtf....?!) No i teraz jedynie pozostaje nam kluc Franka co miesiac-dwa i robic do tego usg brzuszka,zeby sprawdzac czy nie dzieje sie cos niepokojacego...jesli bedzie cos nie tak,od razu robimy biopsje szpiku. Ale widzac Franka i jego bujanki pani powiedziala ze "predzej ja zostane ksiedzem niz to dziecko zachoruje na cos xD "
No,woec Franko bierze wszystkich na bujanki...tym razem na kozetce u Pani hematolog xD
Muszka wygladasz super! Naprawde super Ci w tych wlosach! Uwazam skromnie ze pasuje Ci bardziej ) musisz sie przyzwyczaic
Monia zdrowka dla chlopakow...MonikaS, Limerikowo, Galanea, Mucha, eta, Martynika, Niesforna, evas, Agusia2312, alexast lubią tę wiadomość
-
Camilia ja bym lekarza zapytała czy nie ma możliwości innego syropu żeby nie trzeba było odstawiać od piersi... skoro przy tym syropie trzeba...
Dzięki Natalia
Cieszę się, że z Franiem ok tak też myślałam, ale wiadomo co specjalista to specjalista, wie wszystko lepiej a Frania to już chyba nikt nie dogoni w podbojach ruchowych nowych umiejętności
a tak poza tematem pierwszy raz w życiu ułożyłam kostkę rubika teraz podejście nr 2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 22:04
NataliaK, Limerikowo, eta, Martynika, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uff Natalia strachu sie najadłaś ale można już odetchnąć z ulgą!
no po prostu organizm Franka nie nadąża za Frankiem mama nie nadąża, koledzy i koleżanki z forum nie nadążają to i jego organizm nie nadąża
Martynika, Niesforna, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Natalia Ty to masz nerwy ze stali z Frankiem i tymi badaniami
mnie na wspomnienie leczenia niby prostej infekcji gardla tu u malej jeszcze trzepie i mysle sobie tylko zasada 3xC moze mnie i Lole uratowac jeszcze, czyli: Czysto
Cieplo
Cicho-z dala od innych dzieci na kaszlace zarazki
moze totalne przesadzam z ta sterylnoscia, ale wole chuchac na zimne
wiem niektorzy tu lokalni patrza na mnie jak na crazy bo chodze juz od 2 tyg z budka foliowa na cala gondole, ale jak mam walczyc z uchem, okiem lub gardlem to nie dla mnie te stresyNataliaK lubi tę wiadomość