MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, jakie to wiesci?? Jezu, trzymam kciuki, zeby bylo dobrze! Zdrowka dla Ciebie i Frania.
U nas znow dobra noc. Zosia spala od 19 do 6, zjadla i drzemala do 9. Nie chce cos jesc kaszek, nawet probowalam tych slodszych i wypycha jezykiem. Wlasciwie to mam wrazenie, ze caly posilem laduje na sliniaczku. Z zupkami jest lepiej. Kiedy Wasze dzieciaki nauczyly sie jesc? Ze nalezy "wciagac" a nie wypychac?
Dzisiaj idziemy na usg przeciemieniowe. Prosze o kciuki, bo bardzo sie denerwujeAgusia2312, evas, Mucha lubią tę wiadomość
-
Paula trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze i zdrówka dla Frania:)
Galanea trzymam kciuki za usg , napewno bedzie wszystko ok:)
Marcel nie potrafi zjeść jednej konkretnej porcji w dzien mleka , zresztą ma tak od samego urodzenia .. Np 2 godz temu wypił po obudzeniu 120 i więcej nie i po dwóch godzinach dopil 90 przed spaniem czyli w sumie 210 tylko powinien to wypić na raz to bym mu nie dawała na kilka razy . Ehh co za lobuz. Aby przed spaniem nocnym wypije 250 na strzał .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:59
Galanea lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Cześć dziewczynki
Bartek dziś całą noc "tańczył", nie dawał się przykryć nawet na minutę, nieskończoną ilość razy go przekładałam, bo ciągle w poprzek się kładł. A przed 6 rano stwierdził, że się wyspał
No i dziś rano odkrył że może piszczeć i ciągle słychać jego pisk, widać że mu się to podoba, ciekawe ile czasu ja wytrzymam?
Paula trzymaj się
Galanea kciuki za badanie Zosieńki &&&
Jeśli chodzi o jedzenie łyżeczką, to Bartek ma jakiś dziwny sposób, niby otwiera buźkę, ale jak zbliżam się z łyżeczką, to robi dziubek i wciąga zawartość nie ma szans że włożę mu łyżeczkę do buzi. Na początku ładnie jadł a teraz tak cuduje.Agusia2312, Galanea, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
-
Paula biedaku co to za wiesci?
Maja jak je lyzeczka to na poczatku tez wciaga (wsysa) z lyzeczki, a pozniej otwiera ladnie buzie i sie niecierpliwi, ze tak dlugo musi czekac.
Galanea bedzie super zobaczysz
Wlasnie obcielam wlosy...ale szkoda mi bylo tych moich dlugich!!!Galanea, evas, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bea_tina wrote:Martynika, robiłaś kiedyś nocny przegląd termometrów, albo Natalia?? Przypomnicie mi jaki był najwiarygodniejszy?? Swój zalałam octem i muszę coś zakupić w zamian
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Paula mam nadzieje ze nie jest tak źle!
Galanea Zosia rozwija się tak super że nie ma opcji żeby miałoby cos być nie tak.
U nas Ignacy dobrze załapał łyżeczkę, myslalam nawet że jakoś dłużej zejdzie mu żeby zczaic jak to się je.a on otwiera buzie, czasem sam łapie łyżeczkę wpycha do buzi i jakoś tam dziamdzia i zjada. Dziś znowu zjadł sloiczek hippa cały 125g, wiadomo ze trochę było do okola, ręce, noc, broda... Ale zjadł sporo, popil 50 ml wody i teraz śpi. Taki słoik zjadł dziś jak patrzylam w 15 minut, jak za wolno podaje mu łyżeczkę to krzyczy na mnie żebym zatężała ruchy
Natalia kurcze no nie mogę uwierzyć zeby cos było Frankowi, poczekaj na konsultacje, niemowlaki maja rożne odstępstwa od ogólnie przyjętych norm, może po interpretacji lekarza okaże się że nie jest tak źle! Trzymam kciuki za Franko i Twój spokój..
Muszko na pewno wygladasz super, tylko każda radykalna zmiana powoduje taki szok, musisz się przyzwyczaić do nowego wyglądu i wtedy ocenisz jak oswoisz się ze swoja fryzurą. Tymczasem my chętnie popodziwiamy
Evas mój tez miał fazę piskow, a teraz ma tyle śliny w gebie ze tak gulgocze jakby zęby płukał
Excella cos mi się zdjęcie nie wyświetla, ale może to przez to że z tel pisze, potem luknę na kompa.Galanea, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Excella, zdjęcie się nie wyświetla, prosimy o powtórkę
Natalia, nie denerwuj się, dobrze że macie tak szybko wizytę. Te normy to są często dla dorosłych, pewnie u dzieci jest inaczej. Trzymam kciuki za Franka, on na chorego nie wygląda
Galanea, wiedziałam że badanie wyjdzie dobrze, innej opcji po prostu nie było
Muszka, dawaj fotę, na pewno fajnie wyglądasz ja też się przymierzam do ścięcia włosów.
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny tyle ze do mnie dzwonil pediatra z zapytaniem kiedy mam hematologa bo wyniki sa zle i zeby jak najszybciej sie do niego udac. Po nim nie widac zeby cos mu bylo a znow cos nie tak. Wsciekne sie chyba....
Muszka dawaj fote napewno wygladasz dobrze -
Natalia a co Frankowi może być ? Nie denerwuj się. Kurcze ja się zastanawiam bo mały tylko w szpitalu miał robione badania a teraz nie miał pobieranej krwi. Jak myślicie mam zwrócić na to uwagę lekarce ?
Excella fajne zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 15:55