MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonika moja dr mówiła ze do 5 miesiąca. Ale nie wiem do końca jak to jest Pola podwoiła na przełomie 3/4 m. Ale potem bardzo zwolniła z przyrostem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 09:48
MonikaS, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
a to mój jeszcze nie podwoił bo urodził się 3460 ale teraz te 3 tyg to waga w miejscu stała bo miał wirusa biegunkę... Teraz nadrabia kleiki mu podaję i kasze, słoiczki słabo mu podchodzą ale jakoś powoli je
ale przy wypisie ważył 3240Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 09:54
-
Maja wczoraj ani razu nie zwymiotowala, dzisiaj tez nie!!! Uwazam to za wielki sukces, ale jeszcze na spokojnie obserwuje.
Eta moze te jezyki musza sobie pocwiczycMonikaS, MonikaS, Agusia2312, weronikaipola, Galanea, Niesforna, Paula222, eta, evas lubią tę wiadomość
-
Mucha super!!! widzisz - na kogoś ten lek musi działać oby już tak zostało
Piotruś teraz tak ma, że jak mu smoka daję to on z tym smokiem mówi koj koj kojWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 10:12
evas, Mucha lubią tę wiadomość
-
Weronika, Monika mam nadzieje że wam bede smakowały rogaliki:)
No u jesli chodzi o znajomych to z mojej strony bardziej sa bezdzietni bo młodsi, teraz jedna kolezanka jest w ciazy, 2 pary sa co jeszcze nie maja slubu ale planuja za 2 lata i dzeci tez chce miec raczej po:) A ze strony meża wiecej ma dzieci:)weronikaipola, MonikaS lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Mucha super, moze juz bedzie tylko lepiej
Zosia nadal nie podwoila masy urodzeniowej, ale ciezko podwoic 4200g. Wazy 7220, lekarka mowila, ze bardzo ladnie bo 75 centyl.
Tez podejrzewam zabki chociaz lekarka nic takiego jeszcze nie widziala, na razie pekniecia na dziadlach. Ale wszystko laduje w buzi i gryzie z taka zawzietoscia, ze az warczy.weronikaipola, eta, Mucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weronika wkleiłabyś tu nam te zdjęcie z suwaczka
już kiedyś pisałam - mojemu Michasiowi ząbki zaczęły iść dopiero po skończonym roczku i wiecie co? dzięki temu chyba tak mocno tego nie przeżywał. Nie płakał tylko delikatnie marudny był a tak to nic a nic żadnych objawów póki co u Piotrusia też śladu nie ma żeby miały zęby iść... może jak u Michasia będzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 10:32
Galanea, weronikaipola lubią tę wiadomość
-
Hej ! A ja muszę się pochwalic, Franek spał dziś 21- 7 rano, potem butla i dał po spac prawie do 9
Galanea super że dostałaś okresu Ja też czekam nieubłaganie
Mucha super że nie wymiotowała
Monika nie wiem, mi nie działa ehhGalanea, Agusia2312, eta, Mucha lubią tę wiadomość
-
AISAK wrote:Aaa wasze dzieci też próbują/obracaja się przeważnie w jedna stronę? moja chętniej na prawo, w lewo B.rzadko...
Moja dr tez mówi, że na przełomie 5/6 m-ca dziecko powinno podwoić swoją wagę urodzeniową. Jaś we wtorek ważył 6980, a urodził się 3500, więc już podwoił
A co do ząbków, to jak mój M zapytał panią dr do kiedy tak będzie z tymi zębami, to stwierdziła, że do 28 zębówweronikaipola, Agusia2312, eta, evas lubią tę wiadomość
-
mój Piotruś z kolei przeważnie przez lewą rękę się obraca rzadziej przez prawą a jak mu ręka wyląduje wzdłuż ciałka to wtedy tak śmiesznie nogi z pupą podnosi do góry nie wiem jak on to robiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 10:51
-
Wiecie co ? Właśnie zważyłam Franka i doznałam szoku
Jak się urodził ważył 3330 g a teraz 9200 :o Wielkolud jeden A ja się dziwię że mnie plecy bolą...MonikaS, weronikaipola, Agusia2312, Galanea, eta, evas lubią tę wiadomość
-
ojej to i ja się nie dziwię, że plecy Ci bolą mój ten sam wiek a 6550 i też plecy mi bolą a Michaś ma 3 latka i waży 15kg - też zażyczył sobie żeby go zważyć
zaraz sprawdzę w którym centylu jest Piotruś, ale pewnie w 3 dalej. A nie - wychodzi powoli z 3 i zbliża się do 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 10:59
Paula222, Agusia2312, eta, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronikaipola wrote:Galanea ja dzis dałam nurofen, bo juz bardzo cierpiała Malutka, a ślina litrami po prostu, to tak bedzie aż do roczku z tymi zębulami??
weronikaipola lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]