MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to muszę wizytę u ginki zamówić, ale poczekam na ten właściwy okres bo ten co miałam to jakiś dziwny był... miałam do niej 5 m-cy po porodzie przyjść, ale ona tak obstawiała, że okres do tej pory będę miała - tak myślę. Poczekam jeszcze troszkę obym jutro nie dostała bo na jutro ten basen se zaplanowałam a znając moje szczęście to tak będzie jakoś mi ten basen nie pisany - co zaplanuję to się coś dzieje co spycha basen na drugi plan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:18
-
Monia, Ty też się do neurologa wybierz, zamiast na basen. Ja tak się twardo wybierałam na basen, a mnie neuro skrzyczała, że z bólem to najpierw się trzeba uporać, a dopiero później obciążać kręgosłup ćwiczeniami czy basenem. A ja naiwnie myślałam, że basen pomoże.
Ignaś padł wymęczony, zjadł jabłka zamiast mleka. Ewidentnie ząbki, wszystkie gryzaki poszły w ruch, smaruję mu je żelem na ząbkowanie. Lekka gorączka też, dostał trochę paracetamolu. No i Tulę wyjęłam, poprzytulaliśmy się trochę, ale jeszcze chyba za szeroko dla niego w podstawie. Tak mi go szkoda, widzę, że się męczy i nic zrobić nie mogę. Coś okropnego. I najgorsze, że to może trwać i trwać.Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Madamama właśnie ja taka jestem, że nie lubię do lekarzy wiem - powinnam, ale może jednak basen pomoże? basen nie obciąża tak właśnie podobno najpierw to powinnam udać się do tego od kolana - nie pamiętam jak mu tam bo chyba mam jakieś zwyrodnienie kolan. Człowiek powinien wziąć się za siebie póki nie za późno a to w sumie dobrze, że sobie przypomniałam. Jutro idziemy z dziećmi do lekarza, tzn ja idę, to przy okazji poproszę o skierowanie do tego od kolana
a czy ktoś wie jak to jest z dietetykiem na NFZ? chciałabym żeby pomogła mi zrzucić zbędne kilogramy bo samemu to ja to źle robię... a tak się zmobilizowałabym i jakoś nareszcie zadbała o Figurę kompletnie nie wiem od której strony zacząć, od dietetyka? czy to jakiś inny specjalista? nie wiem. Bo chciałabym żeby najpierw zbadał czy te moje krągłości nie wynikają z jakichś zdrowotnych problemów?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:52
Limerikowo, madamama lubią tę wiadomość
-
racja z tym endo, b czesto wlasnie tarczyca "wychodzi" jako klopot po porodzie
ja wrocilam na 25 euthoryxu bo hormony tarczycowe ok w sumie, byle tsh trzymac w ryzach przed nast ciaza za pare mcy
tak do endo potrzebne skierowanie, mozna isc bez prywatnie
endo jest malo, ciezko sie dostac i ja pryw w Poz czekalam 2 tyg , w ciazy prywatnie od razu mi znalezli termin na ulanskiej w centrum zdrowia kobiety
tesc we Wroclawiu 2mce czekal z nfz ale mial wczesniej operacje na tarczycyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 11:26
-
Mi wlasnie tsh skacze jak szalone, w ciazy bralam 125, potem 75 teraz znow 100, mysle ze stad tez klopoty z waga. Oliwka dzis dostala pierwszy soczek jablkowy z hipp, na poczatek tylko 30 ml ale pila az milo popatrzec
Limerikowo, weronikaipola lubią tę wiadomość
-
U mnie do endokrynologa na NFZ czeka się około roku ja zrezygnowałam z czekania. W ciąży jeździłam do Warszawy na Karową, a teraz z małym nie mam jak się wybrać, a zostawić tez nie mam go z kim.
Teść pojechał do Lublina po rogale, wiem ze te oryginalne tylko w Poznaniu, ale zobaczymy jak te lubelskie smakują. Nigdy jeszcze nie jadłam.
Aisak wysłałam Ci zaproszenie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia radze sprawdzic tsh i ft4, ja mam niedoczynnosc tarczycy od urodzenia. Spadki i wzrosty wagi bez powodu mozna rzec-nie sa mi obce
Ale Zosia slodziaszna,jak ona mi przypomina mojego Franka
Weronika jak ja ci zazdroszcze tego "wozkowania"... a tymczasem ja jak wielblad,wlasnie wrocilam w nosidle z lasu ktory mam pod domem
Galanea sama widzisz,Franek jest wszedzie i rozsiewa wirusy :d
weronikaipola, Galanea, MonikaS lubią tę wiadomość
-
Hejka obejrzałam wszystkie filmiki dzieciaczki do schrupania - śliczne są.
Ja dziś jestem mega wyspana i bardzo współczuje Wam nie wyspanych nocy. Borysek poszedł spać o 20 spał do 5 rano zaczął się wiercić więc dałam mu cyca i wiecie co ? SPAŁ DO 10 rano !!!!!!!! A my z mężem też he he he w szoku byliśmy
Byliśmy na spacerku w lesie i biorę się za obiadeketa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTopa,potrafisz zdolowac chwilowo samotna mame z makym terrorysta na pokladzie!) ile ja bym dala za tyle snu. Swoja droga przyszla ciocia,poszlam sie polozyc,Franek sie obudzil i zaczal plakac strasznie,nie mogla go uspokoic,przyszlam ja,wzielam na rece i spokoj. Jeszcze tego mi brakuje aby przestal byc cyganskim dzieckiemnxD
-
nick nieaktualny