MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje za miłe słowa, nie ukrywam, ze bardzo sie kochamy i cieszę sie ze w końcu na siebie wpadliśmy z moim K ))
Natali - wszystko bedzie dobrze, ja mam za tydzien a tez juz za przeproszeniem sr..m po nogach ze strachu ( ale musi byc dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 17:03
-
my naszczecie juz po szczepieniach i dopiero w czerwcu kolejne wiec sie nie martwie Natalia bedzie dobrze wiadomo strach jest ja za kazdym razem sie balam czy cos sie nie stanie, ale naszczescie Marcel jakos je przeszedl bez wiekszych problemow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 17:15
weronikaipola lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualnyGalanea półtora roku temu do slubu rozjasnilam i było tak:
Potem scielam i wróciłam do naturalnego czyli ciemnej czekolady:
i w zależności od słońca światła rożnie wychodzi na zdjęciach
Do tych ostatnich zdjeć używam aplikacji retrica na IOS
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 17:38
NataliaK, Galanea, Limerikowo, Mucha, Agusia2312, eta, Niesforna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo nie chodzi o to dziewczyny ze sie boje samego szczepienia,bo nie...ja sie po prpstu boje ze znow wyladujemy w szpitalu bo nawet jesli Franek dostanie zwyklej goraczki to mam z nim jechac do szpitala zeby wykluczyc ta chorobe autoimmunologiczna o ktorej wam pisalam a tylko vhwile po sczepieniu jest mozliwosc jej diagnozy(tfu!). Zwazajac na to jakie mielismy przygpdy po ostatnim szczepieniu z izolatka w tle to po prostu az mi niedobrze na sama mysl. Mam nadzieje ze obedzie sie bez przygod.
Weronika oby dwie fryzury rewela ale ta druga w ciemnej czekoladzie to mistrz! Uwielbiam takie sciecia!
Ma ktos kontakt do Nalki?niepokoje sie ze sie nie odzywa zdaje sie dosc dlugoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 17:57
weronikaipola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia mocno trzymam kciuki zeby nie było gorączki!
Też lubię takie cięcia ale mam kręcone włosy i prostowanie przy mojej ilości włosów to co najmniej godzina pracy więc znowu zapuściłam
ps. co do Nalki to samo właśnie mi przeszło przez myśl, Nalka chyba pisała z Paulą ze szpitala? dobrze pamiętam? czy z Moniką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 18:00
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Weronika sliczna dziewczyna z Ciebie i w kazdej fryzurze wygladasz rewelacyjnie! Kolor naturalny super.
Kurcze po raz kolejny wzywam niewiasty Excelle, Alexast, Nalkę itd.. napiszcie coś pliss
-
Natalia jesteś twardą babką i dasz rade Franuś od jutra będzie grzeczny . Natalia będe trzymac kciuki za Wasze szczepienie, my mamy w czwartek tez sie boje . Weronika świetne fryzurki i ładna z Ciebie kobietka na zdjęciu z mężem wygladaacie na zakochanych życzę dużo takich chwil.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 18:31
NataliaK, weronikaipola lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Wybaczcie że Wam się wcinam w rozmowy ale mam pytanie.
Jestem również czerwcową mamą i moja córka ma skończone 5 miesięcy.
Zauważyłam jedną rzecz i trochę się zaniepokoiłam, jestem ciekawa jak to jest u Waszych dzieciaczków.
Moja córka częściej łapie,trzyma i manipuluje lewą ręką, tą prawą ma jakby mniej sprawną, też sięga, chwyta ale rzadziej i mniej precyzyjnie. Nie wiem czy to sygnał jej przyszłej leworęczności czy coś jest nie tak z prawą ręką.
Jak to jest u Was, Wasze dzieciaki mają jakąś już preferowaną stronę? Czy obie rączki są równie sprawne?
PozdrawiamJestem mamą -
nick nieaktualnyTopa haha w cuda nie wierze aleeee mam nadzieje ze po szczepieniu bedzie ok )
Miriiam u mnie tez jedna bardziej sprawniejsza niz druga,ale to tez kwestia tego ze dzieci sie ucza ze maja dwie raczki podobno )
Maly truten zamiast spac wlasnie wala sie po lozkui sciaga ochraniacz...skad on ma tyle sily?spal dzis jedynie pol godziny -
Weronika, brak mi słów, jeśli takie rzeczy słyszałaś od matki... Tak czy siak, nie masz powodów do kompleksów
miriiam, u nas prawa rączka bardziej sprawna, dlatego teraz więcej przedmiotów podaję do lewej, żeby trochę to wyrównać. Wcześniej lepiej operowała lewą i chyba "przedobrzyłam" z prawą
Natalia, Ty jesteś na jakimś speedzie, że dajesz jeszcze radę? Wysmaruj Frankowi smoczek makiem Może zaśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 19:26
weronikaipola, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea tak,dziennie wypijam 5 kaw hahahha i juz nic mnie nie zrusza dzis ciocio-babcia zaproponowala ze wezmie jutro malego na noc zebym odpoczela ale sie zastanawiam JAK JA DAM RADE BEZ NIEGO!!!
Hahahha Galanea mak nie pomoze,tu jakies relanium by bylo dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 19:28
Galanea, weronikaipola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny