X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika jaki on juz jest duuuzy :)

Musze Wam powiedziec, ze lyzeczka z dozownikiem genialnie sprawdza sie przy marchewie z jablkiem. Muslalam, ze to taki gadzet niewiele wart, a tu duzo sprawniej i czysciej odbywa sie jedzonko :)

weronikaipola, Limerikowo, Martynika, Agusia2312, eta, NataliaK, Galanea lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika Artur tak powaznie wygląda, wow jakby miał juz roczek:)))

A ja mam sajgoński dzień, Pani się pomyliło i źle wpisała Polę na szczepienie, zamiast na 18 tego to na dziś.. i teraz dwoją się i troją, żeby wcisnąć Polunie na 18 tego..ech..

musze zaraz do wawy jechać kilka waznych spraw załatwić, a taaaaak mi się nie chce, pogoda do d..y

Martynika lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez posprzatalam raz domestosem i fuu, wietrzylam z godzine lazienke, uczulona jestem po ciazy jeszcze na zapachy, cif mi tez smierdzi, ale wiadomo trzeba i rozwadniam
    co lepsze to mezowi tez domestos smierdzi teraz a wczesniej nie :--))

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam w ciazy moglam siedziec 24 h w laziencw i tylko sprzatac domestosem i cifem ,uwielbiam!:D w ciazy to nawet jakbym mogla to bym zjadla hahahha taka mialam faze ;-)

Bea_tina lubi tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taka faze na paste do butow :)

• Martynika Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano, wysypały mu się włosy jakoś ostatnio i mam wrażenie, że z dnia na dzień jest ich coraz więcej :).

Weronika, to samo koleżanki mamy z pracy mówiły, że wygląda z buzi na starszego.Mama ma na to teorię, że on ma starą duszę i już nie pierwszy raz jest na tej ziemi ;) (mama lubi takie mistyczne klimaty, astrologia, reinkarnacja, takie tam ;) jako dziecko nie podbierałam mamie Przyjaciółki, czy Pani Domu, tylko Wróżkę i Gwiazdy Mówią :P).

Natalia, z tym jajkiem to też słyszałam, że teraz podaje się całe... jak już pisałam, my jesteśmy na etapie marchewki :P.Jak będziemy już tak normalnie jeść słoiki, po których będzie ok, to włączę jajo.Też chyba ogarnę jakąś rozpiskę, bo to się można faktycznie pogubić.

Mucha, a masz wyniki moczu? Przegapiłam, czy nie pisałas?

weronikaipola lubi tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) Mam pytanko czy moglybyscie wymienić rzeczy, które jedzą wasze dzieci ? Bo ja też się juz zamotałam i nie wiem jakie warzywa powinien jeść w 5 miesiącu. Dziś pojechaliśmy na szczepienie i caly ośrodek ludzi :( i to chorych ! Pani doktor nie zdarzyła zrobić wszystkich wizyt dla dzieci chorych :( . Mąż jak to zobaczył to Borysa na rękę i uciekł do samochodu. Szczepienia dziś nie było :| a szkoda bo zapytalabym o wprowadzenie warzyw i owoców dla Borysa.

Limerikowo lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa ja daje ziemniaka,cukinie,kabaczka,pietruszke(natke),pasternaka,dynie,groszek,kalafior. Nie daje marchwi bo maly nie lubi ;-)

• Martynika Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O raaaany, chore dzieci razem ze szczepionymi? Paranoja... U mnie w przychodni wisi wielka kartka przy wejściu do części dla dzieci zdrowych, że nie mogą tam wchodzić rodzice z dziećmi, u których jest jakiekolwiek podejrzenie infekcji.

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wyniki moczu wlasnie przeczytalam i wygladaja dobrze. Jeszcze tylko na posiew musze poczekac troche.

NataliaK, Martynika, weronikaipola, eta lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Pani doktor przyjmuje od 8-16 dzieci chore a później do 28 dzieci do szczepienia. Niestety w przychodni nie ma dwóch sektorów dla dzieci zdrowych i chorych :( zawsze o 17 nikogo juz nie było a dziś jakas plaga czy co ! Natalia dzięki za odpowiedz :) o widzisz muszę mu ugotować groszek a jaki dajesz mrożony ? Czy konserwowy ? A kalafior świeży ?

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciocia przywiozla mi Franka o 15,wyobrazcie sobie ze nie spal dzis ani minuty...chcialam go uspic chociaz na chwile,ale co go odlozylam do kojca to minuta i juz na czworaka sie smieje. A teraz lezy i marudzi bo spacmu sie chce,mam nadzieje ze to zwiastuje dobra noc :D
    Topa daje ze sloikow i mieszam z jego ukochanym ugotowanym ziemniakiem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 17:58

• topa42 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia dzięki :) to dziś Franio męczył ciocie :) mam nadzieję, ze się wymeczyl i prześpi ci cala noc :) życzę tego z całego serca :) jutro wraca twój maz wiec pewnie jesteś mega szczęśliwa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:37

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa? SKACZE POD SUFIT :D

evas, weronikaipola lubią tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Szczesliwa? SKACZE POD SUFIT :D
    wyobrażam sobie :) super :)

zem3i09keg891u11.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia a ja jestem ciekawa ciuszkowych lowow meza w sklepach
    jak bedziesz miala chwilke to prosze o fotke, tks

evas, Martynika lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa na nas jeszcze czeka brokul z ryżem pelnoziarnistym - sloiczek z holle.

Ignacy śpi, jak sobie pomyśle że muszę jutro nas spakowac, cały ten majdan, masakra, a jeszcze nocujemy z soboty na niedziele w Lublinie u teściów wiec wnosić wynosić pakować rozpakowac i to samo w wawie, nie znosze tego. A 90 % naszych rzeczy to rzeczy Ignacego :)

Natalia no to jutro trochę dychniesz ;)

A dziewczyny jak wprowadzacie nowe jedzenie to ile dni podajecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:24

NataliaK lubi tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usuwam zdjęcia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:51

NataliaK, evas, Niesforna, Mucha, weronikaipola, Martynika, eta, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Zosienko ty moja podobizno Frania i odwrotnie:D slodzina,tak sobie wyobrazam w przyszlosci swoja corke :D

Galanea lubi tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Natalia, to ciekawe, bo dla córki miałam imię Zosia, a dla syna Franek albo Julek :D
    Szkoda, że tak daleko mieszkamy od siebie, już sobie wyobrażam co by się działo, gdyby Franio z Zosią zaczęli się razem bawić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:50

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
‹‹ 1741 1742 1743 1744 1745 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ