X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika jaki on juz jest duuuzy :)

Musze Wam powiedziec, ze lyzeczka z dozownikiem genialnie sprawdza sie przy marchewie z jablkiem. Muslalam, ze to taki gadzet niewiele wart, a tu duzo sprawniej i czysciej odbywa sie jedzonko :)

weronikaipola, Limerikowo, Martynika, Agusia2312, eta, NataliaK, Galanea lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika Artur tak powaznie wygląda, wow jakby miał juz roczek:)))

A ja mam sajgoński dzień, Pani się pomyliło i źle wpisała Polę na szczepienie, zamiast na 18 tego to na dziś.. i teraz dwoją się i troją, żeby wcisnąć Polunie na 18 tego..ech..

musze zaraz do wawy jechać kilka waznych spraw załatwić, a taaaaak mi się nie chce, pogoda do d..y

Martynika lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez posprzatalam raz domestosem i fuu, wietrzylam z godzine lazienke, uczulona jestem po ciazy jeszcze na zapachy, cif mi tez smierdzi, ale wiadomo trzeba i rozwadniam
    co lepsze to mezowi tez domestos smierdzi teraz a wczesniej nie :--))

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam w ciazy moglam siedziec 24 h w laziencw i tylko sprzatac domestosem i cifem ,uwielbiam!:D w ciazy to nawet jakbym mogla to bym zjadla hahahha taka mialam faze ;-)

Bea_tina lubi tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taka faze na paste do butow :)

• Martynika Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano, wysypały mu się włosy jakoś ostatnio i mam wrażenie, że z dnia na dzień jest ich coraz więcej :).

Weronika, to samo koleżanki mamy z pracy mówiły, że wygląda z buzi na starszego.Mama ma na to teorię, że on ma starą duszę i już nie pierwszy raz jest na tej ziemi ;) (mama lubi takie mistyczne klimaty, astrologia, reinkarnacja, takie tam ;) jako dziecko nie podbierałam mamie Przyjaciółki, czy Pani Domu, tylko Wróżkę i Gwiazdy Mówią :P).

Natalia, z tym jajkiem to też słyszałam, że teraz podaje się całe... jak już pisałam, my jesteśmy na etapie marchewki :P.Jak będziemy już tak normalnie jeść słoiki, po których będzie ok, to włączę jajo.Też chyba ogarnę jakąś rozpiskę, bo to się można faktycznie pogubić.

Mucha, a masz wyniki moczu? Przegapiłam, czy nie pisałas?

weronikaipola lubi tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) Mam pytanko czy moglybyscie wymienić rzeczy, które jedzą wasze dzieci ? Bo ja też się juz zamotałam i nie wiem jakie warzywa powinien jeść w 5 miesiącu. Dziś pojechaliśmy na szczepienie i caly ośrodek ludzi :( i to chorych ! Pani doktor nie zdarzyła zrobić wszystkich wizyt dla dzieci chorych :( . Mąż jak to zobaczył to Borysa na rękę i uciekł do samochodu. Szczepienia dziś nie było :| a szkoda bo zapytalabym o wprowadzenie warzyw i owoców dla Borysa.

Limerikowo lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa ja daje ziemniaka,cukinie,kabaczka,pietruszke(natke),pasternaka,dynie,groszek,kalafior. Nie daje marchwi bo maly nie lubi ;-)

• Martynika Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O raaaany, chore dzieci razem ze szczepionymi? Paranoja... U mnie w przychodni wisi wielka kartka przy wejściu do części dla dzieci zdrowych, że nie mogą tam wchodzić rodzice z dziećmi, u których jest jakiekolwiek podejrzenie infekcji.

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wyniki moczu wlasnie przeczytalam i wygladaja dobrze. Jeszcze tylko na posiew musze poczekac troche.

NataliaK, Martynika, weronikaipola, eta lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Pani doktor przyjmuje od 8-16 dzieci chore a później do 28 dzieci do szczepienia. Niestety w przychodni nie ma dwóch sektorów dla dzieci zdrowych i chorych :( zawsze o 17 nikogo juz nie było a dziś jakas plaga czy co ! Natalia dzięki za odpowiedz :) o widzisz muszę mu ugotować groszek a jaki dajesz mrożony ? Czy konserwowy ? A kalafior świeży ?

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciocia przywiozla mi Franka o 15,wyobrazcie sobie ze nie spal dzis ani minuty...chcialam go uspic chociaz na chwile,ale co go odlozylam do kojca to minuta i juz na czworaka sie smieje. A teraz lezy i marudzi bo spacmu sie chce,mam nadzieje ze to zwiastuje dobra noc :D
    Topa daje ze sloikow i mieszam z jego ukochanym ugotowanym ziemniakiem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 17:58

• topa42 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia dzięki :) to dziś Franio męczył ciocie :) mam nadzieję, ze się wymeczyl i prześpi ci cala noc :) życzę tego z całego serca :) jutro wraca twój maz wiec pewnie jesteś mega szczęśliwa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:37

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa? SKACZE POD SUFIT :D

evas, weronikaipola lubią tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Szczesliwa? SKACZE POD SUFIT :D
    wyobrażam sobie :) super :)

zem3i09keg891u11.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia a ja jestem ciekawa ciuszkowych lowow meza w sklepach
    jak bedziesz miala chwilke to prosze o fotke, tks

evas, Martynika lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa na nas jeszcze czeka brokul z ryżem pelnoziarnistym - sloiczek z holle.

Ignacy śpi, jak sobie pomyśle że muszę jutro nas spakowac, cały ten majdan, masakra, a jeszcze nocujemy z soboty na niedziele w Lublinie u teściów wiec wnosić wynosić pakować rozpakowac i to samo w wawie, nie znosze tego. A 90 % naszych rzeczy to rzeczy Ignacego :)

Natalia no to jutro trochę dychniesz ;)

A dziewczyny jak wprowadzacie nowe jedzenie to ile dni podajecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:24

NataliaK lubi tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usuwam zdjęcia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:51

NataliaK, evas, Niesforna, Mucha, weronikaipola, Martynika, eta, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Zosienko ty moja podobizno Frania i odwrotnie:D slodzina,tak sobie wyobrazam w przyszlosci swoja corke :D

Galanea lubi tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Natalia, to ciekawe, bo dla córki miałam imię Zosia, a dla syna Franek albo Julek :D
    Szkoda, że tak daleko mieszkamy od siebie, już sobie wyobrażam co by się działo, gdyby Franio z Zosią zaczęli się razem bawić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:50

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
‹‹ 1741 1742 1743 1744 1745 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ