MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika jaki on juz jest duuuzy
Musze Wam powiedziec, ze lyzeczka z dozownikiem genialnie sprawdza sie przy marchewie z jablkiem. Muslalam, ze to taki gadzet niewiele wart, a tu duzo sprawniej i czysciej odbywa sie jedzonkoweronikaipola, Limerikowo, Martynika, Agusia2312, eta, NataliaK, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika Artur tak powaznie wygląda, wow jakby miał juz roczek:)))
A ja mam sajgoński dzień, Pani się pomyliło i źle wpisała Polę na szczepienie, zamiast na 18 tego to na dziś.. i teraz dwoją się i troją, żeby wcisnąć Polunie na 18 tego..ech..
musze zaraz do wawy jechać kilka waznych spraw załatwić, a taaaaak mi się nie chce, pogoda do d..y
Martynika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ano, wysypały mu się włosy jakoś ostatnio i mam wrażenie, że z dnia na dzień jest ich coraz więcej .
Weronika, to samo koleżanki mamy z pracy mówiły, że wygląda z buzi na starszego.Mama ma na to teorię, że on ma starą duszę i już nie pierwszy raz jest na tej ziemi (mama lubi takie mistyczne klimaty, astrologia, reinkarnacja, takie tam jako dziecko nie podbierałam mamie Przyjaciółki, czy Pani Domu, tylko Wróżkę i Gwiazdy Mówią ).
Natalia, z tym jajkiem to też słyszałam, że teraz podaje się całe... jak już pisałam, my jesteśmy na etapie marchewki .Jak będziemy już tak normalnie jeść słoiki, po których będzie ok, to włączę jajo.Też chyba ogarnę jakąś rozpiskę, bo to się można faktycznie pogubić.
Mucha, a masz wyniki moczu? Przegapiłam, czy nie pisałas?weronikaipola lubi tę wiadomość
-
Hejka Mam pytanko czy moglybyscie wymienić rzeczy, które jedzą wasze dzieci ? Bo ja też się juz zamotałam i nie wiem jakie warzywa powinien jeść w 5 miesiącu. Dziś pojechaliśmy na szczepienie i caly ośrodek ludzi i to chorych ! Pani doktor nie zdarzyła zrobić wszystkich wizyt dla dzieci chorych . Mąż jak to zobaczył to Borysa na rękę i uciekł do samochodu. Szczepienia dziś nie było a szkoda bo zapytalabym o wprowadzenie warzyw i owoców dla Borysa.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O raaaany, chore dzieci razem ze szczepionymi? Paranoja... U mnie w przychodni wisi wielka kartka przy wejściu do części dla dzieci zdrowych, że nie mogą tam wchodzić rodzice z dziećmi, u których jest jakiekolwiek podejrzenie infekcji.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
U nas Pani doktor przyjmuje od 8-16 dzieci chore a później do 28 dzieci do szczepienia. Niestety w przychodni nie ma dwóch sektorów dla dzieci zdrowych i chorych zawsze o 17 nikogo juz nie było a dziś jakas plaga czy co ! Natalia dzięki za odpowiedz o widzisz muszę mu ugotować groszek a jaki dajesz mrożony ? Czy konserwowy ? A kalafior świeży ?
-
nick nieaktualnyCiocia przywiozla mi Franka o 15,wyobrazcie sobie ze nie spal dzis ani minuty...chcialam go uspic chociaz na chwile,ale co go odlozylam do kojca to minuta i juz na czworaka sie smieje. A teraz lezy i marudzi bo spacmu sie chce,mam nadzieje ze to zwiastuje dobra noc
Topa daje ze sloikow i mieszam z jego ukochanym ugotowanym ziemniakiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 17:58
-
nick nieaktualny
-
Topa na nas jeszcze czeka brokul z ryżem pelnoziarnistym - sloiczek z holle.
Ignacy śpi, jak sobie pomyśle że muszę jutro nas spakowac, cały ten majdan, masakra, a jeszcze nocujemy z soboty na niedziele w Lublinie u teściów wiec wnosić wynosić pakować rozpakowac i to samo w wawie, nie znosze tego. A 90 % naszych rzeczy to rzeczy Ignacego
Natalia no to jutro trochę dychniesz
A dziewczyny jak wprowadzacie nowe jedzenie to ile dni podajecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:24
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz Natalia, to ciekawe, bo dla córki miałam imię Zosia, a dla syna Franek albo Julek
Szkoda, że tak daleko mieszkamy od siebie, już sobie wyobrażam co by się działo, gdyby Franio z Zosią zaczęli się razem bawićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:50