MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalka, dobrze, że się odezwałaś. Dzielna kobieto, nie dołuj się i nie smuć, wszystko w końcu wyjdzie na prostą, oby jak najszybciej! Zdrowia dla Was i ślicznej Anny.
Alexast, nie przejmuj się, że Oluś czegoś nie robi. Każde dziecko ma swoje tempo i na wszystko przyjdzie czas. A Olinek już taaaki duży. Ładny chłopczyk.
Franio, jak zawsze mały agent Coś jest w tym podobieństwie do Zosi
Weronika, Polcia śliczna dziewczynka. Zawsze wydaje mi się taka delikatna i bardzo dziewczęca, nawet jak na niemowlę I dziękuję za pamięć i troskę. Zosia dzisiaj była cudowna. Taki dzień chciałabym mieć zawsze. Uśmiechnięta, radosna, pięknie jadła, gadała, była grzeczna. Mogłam wszystko porobić, a ona leżała i się bawiła Wystarczyło do niej czasem zajrzeć, pouśmiechać się i dalej robić swoje
Zębów dalej nie widać na horyzoncie, ale coś tam czuć palcem. Gryzie i ślini wszystko.
A jak u Was z jedzeniem?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b602b8467333.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:38
alexast, NataliaK, weronikaipola, Limerikowo, MagdaO, Mucha, eta, evas, Agusia2312, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlexast, nagrywam tych filmików dosc duzo, 1 dziennie na pewno, nasze dzieci tak rosną że muszę mieć to w pamięci na zawsze swoją drogą ostatnio obejrzałam filmik Franka z pozytywką jak miał 3 tygodnie aleeeeeeeeeeeeeeeeee mały
Galanea no piękna ta przyszła żona mojego Franka,piękna! zobaczysz góra z góra się nie zejdzie, ale człowiek z człowiekiem zawsze( w sensie Zosia i Franek xD ) ja z Iławy do Olsztyna nie mam daleko hehe
Monia jak zdrówko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:47
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczna Zosia!
Kochana, od 3 dni tfu tfu naprawdę ładnie je i ma apetyt, oby już tak zostało..
a Franko Franko, cóż - Mistrz
idę spać, padam dobranoc Dziewczęta, niech Maluchy dadzą nam dziś pospać!alexast, Galanea, eta, NataliaK, Paula222 lubią tę wiadomość
-
a dziekuje na razie mala, dom i praca w hotelu w weekendy starczy mi za wszystkie silownie :--))
od pon do pt dzielnie maszeruje z wozkiem i psem sasiada przez 1h
u nas orbitrek maz uzywa 10min dziennie plus ganiam go na cardio z miotla i mopem ale tez jak ma sile po calym dniu
wiadomo samo sie nie zrobi -
Natalia, ja wcale nie wątpię, że jeszcze się spotkamy Jestem dobrym przykładem na to, że odległość nie jest przeszkodą. Poznałam mojego K. jak mieszkał w UK, a pochodzi z Krakowa Teraz przeprowadził się ze mną do Olsztyna, a wcześniej ja mieszkałam z nim w UK W każdym razie, trzeba się kiedyś zgadać
Weronika, oby ten apetyt pozostał. U nas to taka krzywa, raz lepiej, raz gorzej. Zwalam to na razie na zębyweronikaipola, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny dajcie spokoj z tym traktowaniem pacjentow przez nasza sluzbe zdrowia!!! Nawet sie to w glowie nie miesci.
Odkrylam dlaczego Maja sie wybudza wieczorem jak idzie spac (mecza ja baki). Po espumisanie jak reka odjal i spi spokojnie! tylko skad te baczyska straszne?!
Kupilam dzisiaj bloom i fajniutkie jest, ale jestem wsciekla bo mezczyzni tak je ogladali ze odlamali jedna czesc i teraz beda naprawiac! Wsciekla jestem jak cholera!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 22:21
NataliaK lubi tę wiadomość
-
Kochane tyle chciałam powiedzieć każdej z Was!
Nalka dobrze ze się odezwalas, ja mocno wierze ze za niedługo wszelkie problemy będą tylko wspomnieniem. Anna jest zdrowa cwana i śliczna
Monaaa jestem pewna ze tak jak tego lekarza u alexast , tak ta polozna spotka sprawiedliwa kara, za wszystkie krzywdy przyjdzie im kiedyś zapłacić.
A Ty kochana masz cudownego synka, nie warto oglądać się w przeszłość, dla niego właśnie musisz dzielnie iść do przodu, z uśmiechem, bo on potrzebuje szczęśliwej silnej mamy, w końcu dla naszych dzieci jesteśmy najważniejsze.
Alexast Twoja historia jest jak straszny koszmar, ogromnie Ci wspolczuje, Boże coś Ty kochana musiała przeżyć.. Jesteś bardzo silna, mocno sciskam, a Olinek piękny chłopak! Wygląda tak dorosle i ma pajac podobny jak Ignacy
Aisak sciskam Cie mocno.. Nie mialas łatwego życia, a Twoje wpisy zawsze są takie pogodne
Natalia Franko jest taaaak do przodu ruchowo!!
Mój to się nadal nie przekręca, tylko na bok potrafi i dalej nic, ale czekamy..
Galanea Zosia śliczna, niech je ładnie i nie stresuje mamy
Weronika Pola ma takie madre spojrzenie, w ogole uwielbiam oglądać zdjęcia naszych czerwcowych dzieciaczkow
Mucha, weronikaipola, NataliaK, alexast, Galanea, Nalka lubią tę wiadomość
-
Jedna z najgorszych nocy, nie spałam praktycznie w ogóle do teraz.Artur przez pewien czas nie wytrzymywał nawet 20 minut w spokojnym śnie i płakał przeraźliwie.Utulony uspokajał się, nawet się nie wybudzał, ale płakał tej nocy chyba ze 30 razy.
Rany, jeżeli to zęby, to niech już wychodzą, cholery, ale martwię się coraz bardziej, bo on w dzień jest pogodnym dzieckiem z apetytem (choć wczoraj też miał duże problemy ze spaniem w dzień), pcha ręce do buzi, ślini się, ale nie ma takich typowych mega objawów na zęby, a noce... istny koszmar.My to jeszcze, ale on nie miał praktycznie ani razu dłuższego, nieprzerwanego, głębokiego snu, a przecież się rozwija, potrzebuje tego, to mnie martwi.Nie rozumiem, co jest nie tak, gdzie leży powód... zgłaszałam problem pediatrze, od razu rzuciła hasło "zęby", ale coraz bardziej się zastanawiam, czy w tym rzecz.Po Nurofenie było to samo, nic nie pomógł.Komu to jeszcze przedstawić, neurologowi? Mamy kontrolę w pierwszej połowie grudnia.
Oddałam Artura mężowi, mam jakieś 3,5h snu przed sobą, pędzę korzystać... -
Kurde Martynika rzeczywiście ciężka sprawa biedny Artur, z tymi zębami to jest tak że człowiek dowiaduje się po fakcie że to to. A pediatrzy zwalaja najczęściej najpierw wszystko na kolke a potem na zęby..
Na pewno warto opowiedzieć wszystko neurologowi i powiedzieć że on od poczatku budzi się tak często.
Myślę ze Artur na pewno jest zdrowy tylko jest jeszcze kwestia czasu kiedy zacznie przesypiac noce spokojnie. Moja starsza siostra przespała pierwsza całą noc miesiąc przed skonczeniem roku, to oczywiście nie pociesza, ale chodzi mi o to że są takie dzieci co długo nie śpią spokojnie nocą i jest to normalne, moze nie częste ale w normie.
A u nas ida zęby, dwie jedynki są, ale nadal niespokojnie śpi, jeczy, ma plytszy sen niż wczesniej i wydaje mi się że u góry zęby cos też się zbierają.Martynika, NataliaK, weronikaipola, Galanea lubią tę wiadomość
-
Nie miałam czasu ostatnio często czytać , mamy małe zamieszanie w domu pt; przeprowadzka do teściów. A to dlatego ze nam się ogrzewanie popsuło a dopiero będzie naprawione za ok 2 tygodnie. Dziś się przeprowadzamy , jemu ile to pakowania bedzie .. A w domu zimno brr dogrzewam co jakiś czas farelką
Śliczne dzieciaczki Oluś, Pola, Zosia.
Franio mega aktywny.
Natalia spodobała się nam twoja mata, jest super. Faktycznie nie przepuszcza zimna?
Co do rozwoju każde dziecko rozwija się w swoim tempie, Marcel co prawda zaczął soe przekręcać ale jak teraz zaczail ze ma takie fajne stópki i soe za nie lapie to tak jakby zapomniał o przewracaniu
Martynika współczuję takiej nocy , oby to były żeby, niech juz wylaza i bedzie spokój. U nas też ms takie noce że ma płytki sen i śpi mega niespokojnye, wierci się i wogole. Tylko twierdze że u bas to moze skora go swedziec od alergi:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 07:20
eta, NataliaK, weronikaipola, Galanea lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualnyMartyna wspolczuje Ci strasznie,u nas tez kiepsko i teznpobudki co chwile niewiem co jest grane...bo bez przesady ale teraz wszysyko na zabkowanie zwalac nie mozna ;/
Agusia nie przepuszcza,jsst cieplo
Karolina kazdy kupuje to na co go stac i za tyle ile ma ochote
Uhhh maz domu,egelancko dzis z wrazenia w nocy spac nie moglam hahahhaa jak male dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 08:02
Martynika, weronikaipola, Mucha, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha jaki kolor blooma wzięłaś? Kurcze współczuje jakby mi ktos zepsuł nowa rzecz warta tyle kasy to by mi serce pękło, my tez kupiliśmy blooma, tak jak kiedyś Wam pisałam, przyszło miesiąc temu, niestety pola za żadne skarby skarby nie chciała w nim siedzieć, była opcja odesłania do 48h wiec odeslalismy, bo mebel nieużywany za tyle kasy to grzech
Martynika współczuje bardzo.. Ciekawe co powie lekarz, moze niebawem mu przejdzie, moj maz tak miał do roczku podobniez.
Natalia jak 1 noc z Malzem? )Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 08:28
NataliaK, Mucha, Martynika lubią tę wiadomość
-
Martynika mega wspolczuje, u nas tez jakas nowosc, bo w nocy byly pobudki z placzem, ale to chyba brzusio bolal tym bardziej ze mnie tez cos pobolewa, a w mleku przekazuje jej to co zjadlam.
Blooma wzielam bialego, no i ja kupilam uzywane, ale w stanie jak nowe (bylo dopoki mi go nie polamali)!!!! ale juz tesc wymyslil sposob i bedzie znow jak nowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 09:02
weronikaipola, eta lubią tę wiadomość
-
karolina1990 wrote:matko za ile kasy Wy kupujecie te krzeselka... w zyciu bym tyle nie dala
Karolina trochę niestosowna ta twoja wypowiedź. Każdy kupuję to na co go stać. Nie powinno się tego krytykować ani komentować. Trochę więcej taktu.
Mnie wkurzają takie wypowiedzi. Jak kupowałam thermomixa to też mi mówiły koleżanki, że tyle kasy by nie dały. A ja dałam i nikomu nic do tego. Gdybym miała więcej kasy to bym kupiła najnowszego za 4000zł i dalej twierdzę że nikomu nic do tego. A koleżanki tak mówiły bo były zazdrosne. Wiem bo same go też kupiły. Ale one by w życiu tyle kasy nie dały. Niektóre komentarze lepiej zachować dla siebieMucha, NataliaK, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartyna nie chce mi sie robic kazdej fotykazdej rzeczybojest tego duuuuzp wiec chociaz tak o:D
Weronika a zalezy o copytasz hahaha;-) w porzadku,nie siedzielismy dlugo bo jednak Lukasz wczoraj pracowal od rana i zmeczony, a w nocy jeszcze wstawalam do malego bo i tak spac nie moglam. A rano Franio jak sie ucieszylll jeny az w szoku bylismy tak sie chichral z radosci bawil sie z tata cale 3 godziny i padl jak kafka na macie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 09:05
alexast, Mucha, weronikaipola, Agusia2312, Galanea, eta lubią tę wiadomość
-
ja nie krytykowalam niczyjego wyboru, wygladowo to krzeselko jest dla mnie tez super. powiedzialam ze ja bym tyle kasy nie dala a nie ze ktos jest taki czy owaki bo tyle kasy wydal. I nie jest to zazdrosc no ja krzeselko mam inne, uwazam ze jest fajne i nie zazroszcze komus ze ma inne i drozsze. Nie wydaje mi sie zeby bylo to nietaktowne. ale skoro nie mozna tu komentowac w taki sposob to bardzo przepraszam