MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja kolezanka rodzila niecaly miesiac przede mna, 18 godzin skurczy, bez postepu porodu, parla ponad godzine a dziecko zaklinowalo sie w kanale rodnym. gdy w koncu urodzila okazalo sie ze z powodu przedluzajacego sie porodu dziecko mialo wylewy, utworzy sie krwiak w glowie a reka byla cala sina. Coz z tego ze medycyna poszla do przody skoro lekarze nadal "nie sa ludzmi"
alexast, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
-
No racja z porodem, lekarze potrafią na prawdę nie dośc że zepsuc magię narodzin to i matka rodząca musi się męczyc i dziecko ma uszczerbki na zdrowiu Na szczęście ja mój poród wspominam cudownie, miałam super położną, był mąż, było bardzo intymnie i pięknie. Światło było przygaszone, na prawdę piękne wspomnienia...
A tu macie mojego wielkoludka :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e9d2a6164f4.jpgalexast, weronikaipola, Martynika, NataliaK, Limerikowo, eta, Galanea, Mucha, Nalka, evas lubią tę wiadomość
-
Ja moj porod tez wspominam dobrze mimo ze rodzilam bez meza i na ogolnej porodowce. Polozna swietna, byl moj lekarz, zadbali o badania dziecka, polozna postarala sie zebym nie musiala byc nacinana. jak teraz o tym mysle to az lza sie w oku kreci na wspomnienie pierwszego kontaktu z Oliwia...
Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgusia ale nie rozumiem tego twojego postu do mnie?pytalas o mate czy izoluje cieplo wiec napisalam ze izoluje xD hm,jakies dzis nieporozumienia
Uuuuu co ta ciaza ze mnie zrobila,fizyczna pokraka,po godzine bylam na twarzy jak piwonia wiec zeszlam a raczej sie sturlalam z biezni bo mialam juz ciarki na twarzy hahaaaha omfg... trener pocieszyl mnie ze po 2 tygodniach wroce do formy xdLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika dzieki za cynk, Pola ma śliczne ubranko na święta
Fajne bo taki jakby na szydełku robione
Oliwia i Franek słodziaki!
A Oliwia to ma takie oczy, że już nimi czaruje, piękne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 14:06
NataliaK, alexast, Martynika, karolina1990, Limerikowo, eta, Galanea, Nalka lubią tę wiadomość
-
no Natalia faktycznie nieporozumienie:P heh sorki, fajnie ze izoluje bo my też za ciepło od podłogi nie mamy Jesrem dziś zakręcona .
My też chcemy kupić krzesełko używane , jesteśmy na etapie szukania , mój maz uparł ssie na firmę Caretro , chyba dobrze napisałam
Ja poród wspominam bez emocji , moje CC bylo takie jakies normalne hehNataliaK, eta lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Karolina niechcący polubiłam post opisu porodu koleżanki. Piszę z telefonu i niechcący trafiłam w lubię. Oliwcia jest słodka
Paula Franio taki duży ładniutki
Weronika ubranko śliczne aż żałuję że nie mam córki. Może następnym razem
Paula222, weronikaipola, karolina1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgusia spoko,tak myslalam ze zle sie zrozumialy my )
Weronika no nie nooooo...fajnie jest miec coreczke,mozna ja tak super stroic
Wiecie co ostatnio gdzies tu na forum czytalam posty dziewczyny o nicku Anielka...przypomniala mi zaraz ta "nasza" Anielka,ciekawe co u niej i jak sie pozbierala po tym wszystkim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 14:36
weronikaipola, eta, Paula222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula Franek śliczny chłopak!
Oliwia ma pieeekne oczy !
Oj dla dziewczynek takie piękne sa sukieneczki! Heh można się rozplynac
Ja tez praktycznie zawsze z tel pisze i wiecznie klikam tam gdzie nie chce, albo w suwaczki, albo zgłoś albo polityka.. Tak mnie to wkurza
Wrocilismy z spaceru, ale zimno!!! W Lublinie u teściów jesteśmy, dobrze ze jutro wracamy bo chce juz być u siebie.
Jeszcze mąż mnie wkurza,masakra
Weronika myślę nad jej nickiem, myślę myśle, jak sobie przypomne to dam znać, a to nie była tez Weronika? Kurcze niech ktoś powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 15:18
Paula222, weronikaipola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeta wrote:Tak beatina masz racje
Weronika to inna mama
Dziewczyny pomożcie, mi się wydaje że Marcysia, poszukałam w nikach i pasuje Marcysia86, to chyba ona?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 15:29
-
weronikaipola wrote:EeetAm nie bedzie
Ciuszki superowe a te świąteczne genialne!
Właśnie szukam czegoś dla Poli na święta jak ktos cos fajnego wyhaczyl to dajcie znac
Muszko a taki teść to Skarb
Ładna mikołajową sukienke widziałam dziś w ttesco F&F, jeśli bywasz akurat kupowalam kombinezon dla mojego i rzucila mi sie w oczy. Ja.za miesiac pojade kupi tez jakis stroj mikołaja.
Fajnie tak.stroić corke, u nas też miala.byc, a trafil sie.koljeny siusiak;)
Widze nie raz zdjecia mamy i corki ubrane w takie same kiecki, to az chce mi sie jeszcze dzidzi ale przy moim.szczesciu, trafia sie blizniaki-siusiaki, wiec pozostaje mi podziwiac Wasze ślicznotki
A z gorszych rzeczy dzis, dostalam okres. Buu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 16:18
weronikaipola, Limerikowo, alexast, Martynika lubią tę wiadomość
-
weronikaipola wrote:hmm a mi się wydaje, że jednak Marcysia
Dziewczyny pomożcie, mi się wydaje że Marcysia, poszukałam w nikach i pasuje Marcysia86, to chyba ona?
Tak to Marcysia
Ja wczesniej zastanawialam się czy nie miała na imię Weronika, ale potem skojarzylam że Weronika to inna mama. A tu chodzi o Marcysie.weronikaipola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartyna pytam Ciebie bo wiem ze dajezz manna. Napisz mi prosze łopatologicznie ile dajesz manny i ile wody zeby to ogarnac. To z tego co mi sie wydaje sladowe ilosci do gotowania dlatego nie moge ogarnac tdgo w glowie xD tylko nie pisz mi prosze 2,3 gramy bo ja niewiem ile to jest,pisz mnie tu kobieto,obrazowo jak dziecku no bo jutro chce wystartowac z tym glutem :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 19:15
-
nick nieaktualnyNatalia ja tez startuje rano z glutem ;/) ja daje jedna miarkę kaszki orkiszowej przez pare dni potem mam zwiekszyć do dwóch miarek itd.
Słuchajcie przebily sie dwie dwójki na dole, to dobra wiadomość ale zła jest taka ze mała bardzo cierpi nawet nurofen średnio pomógłLimerikowo, balonik, Galanea lubią tę wiadomość