MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolina tak sie nazywa "trójprzepływowy" dynamiczny, są takie z rożnych firm ale Pani najbardziej polecala lovi, pasują do wielu butelek do moich mam baby tez. Masz tam 1,2,3 krople ustawiasz tak ze kropla ma byc pod noskiem dziecka, do mleka 1 do kaszki 2 lub 3 zalezy od gęstości, trzeba wypróbować , zobaczyć jak dziecko ciągnie. Wg mnie sa naprawde dobre, Pola ani razu sie nie zakrztusila, bardzo dobre tempo jak dla mnie. Nie była zdyszana po jedzeniu.
Ps. Eta bardzo mi sie podoba ta koncepcja z Franiem, oby to było to ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 10:53
Agusia2312, evas, eta lubią tę wiadomość
-
Kobitki z Wawy, pytanie mam dość ważne dla mnie. Chodzi o to czy macie jakieś znajomosci/kontakt/niedaleko mieszkacie Kliniki Jolly Med , ul. Lelechowska 5.
Teść ma skierowanie na zabieg na ścięgna a u mnie w wojewódzkim szpitalu musi czekać do grudnia 2015roku!!! Chłopi a nie śpi po nocy, boi się brać mała na ręce, bo w sekundzie nieruchomoeja mu palce. Byłabym wdzięczna za info. Numer który jest podany na stronie -nie można się połączyć z przyczyn niezależnych od operatora:-/ poważni ludzie, a takie cyrki. -
Weronika my też używamy butelki Lovi i smoczków. Też jesteśmy zadowoleni
Galanea, Aisiak u nas to samo ! Marcel w łóżeczku przez sen lapie się za szczebelki i ochraniacze i chce się przekręcić i przez to się wybudza.. No i w snie lapie się za stopy, ogólnie strasznie się wierci, kiedy to się skończy jestem ciekawa...
Jest duza promocja na pampersy w netto byłam juz kupić tym razem 5 bo 4 mam zapas ok 180 sztuk:)weronikaipola, eta, Galanea lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
AISAK wrote:Kobitki z Wawy, pytanie mam dość ważne dla mnie. Chodzi o to czy macie jakieś znajomosci/kontakt/niedaleko mieszkacie Kliniki Jolly Med , ul. Lelechowska 5.
Teść ma skierowanie na zabieg na ścięgna a u mnie w wojewódzkim szpitalu musi czekać do grudnia 2015roku!!! Chłopi a nie śpi po nocy, boi się brać mała na ręce, bo w sekundzie nieruchomoeja mu palce. Byłabym wdzięczna za info. Numer który jest podany na stronie -nie można się połączyć z przyczyn niezależnych od operatora:-/ poważni ludzie, a takie cyrki.
Moj tesc mial tam zabieg. Zaraz zadzwonie do męża zapytac o nr telefonu.
Juz wiem, musicie dzwonic do skutku na.nr co podany na str, bo trudno sie tam dodzwonic, moj mąż tez mial taki problem, ale jak juz ktos laskawie odbierze to.od razu umawiaja na.konsultacje, i trzeba na konsultacji okazac skierowanie i dopiero umawiaja na.zabieg. tak to wygladalo jak my załatwialismy. Na zabieg teść czekał ok 2 miesiecy, moze.uda sie tez szybciej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:47
-
nick nieaktualnyEta ja zaczęłam z 3- przepływem od Aventu bo miałam kilka butelek nowych ale Pola nie chciała, więc kupiłam lovi pasujący do moich butelek mam baby. Twój Ignaś przyzwyczajony do Aventu wiec pewnie będzie mu pasować
Alexast co u Was, znowu zniknęłaś?
Za chwilę jadę po wizytówki, plakaty, ulotki do drukarni, cieszę się, że ruszam z własnym biznesem powoli, chce mi się działać Pola jest nr one ale muszę robić jeszcze coś poza tym bo zwariuję
Evas i co jaka decyzja z wyjazdem?
Excella i co były tam kaszki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:45
evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co, jeszcze nie dzwonilam,.jak bede w okolicy to podjade i zobacze, moze cos innego jeszcze kupie. Na razie i tak mamy zakaz na nowe rzeczy
Kciuki za nowy biznesWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:15
weronikaipola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczki trójprzepływowe, świetna sprawa. Nie mamy, bo się zgapiliśmy.
Natalia kciuki za wizytę. Jeny ja Wy się nalatacie też. Współczuję nerwów i wspieram.
Gratuluję biznesu Weronika. Też myślałam o jakimś ale do niczego się nie nadaję.
My po rehabilitacji i po wizycie w poradni laktacyjnej.
Anna oczywiście poza siatką centylową jeśli chodzi o wagę. To akurat żadne zaskoczenie dla mnie (4650g), natomiast również poza siatką centylową wzrostu. Tu natomiast w drugą stronę. Bardzo szybko rośnie wzdłuż. Faktycznie, spodziewam się, że będzie wysoka. Teściowie wyżsi ode mnie, sama mam 171 ale tylko dlatego, że moja matka 150 a plemnikodawca 190cm.
Pani powiedziała, że naprawdę zrobiłam chyba wszystko co można było i mam siebie nie obwiniać. Zbadała jak Anna ssie. Nie ma z tym problemów. Ale napina się i czy dobrze przełyka tego niewiadomo. Poleciła kupić butelkę, żeby karmić jak gąsiora, za przeproszeniem. Potraktuje Annę jak dziecko z rozszczepem podniebienia, bo może problem tkwi w przełykaniu. Kupimy więc butelkę medeli. Tę tańszą na razie. Poza tym mówi, że Anna jest bardzo ciekawym przypadkiem i mnie przeprasza z góry za to określenie ale taka jest prawda z medycznego punktu widzenia. Zwłaszcza, że Anna jest zdrowa, potrafi skupiać się na rzeczach, gada i ma "bardzo mądre, bystre oczy" uwielbia słuchać. Pani stwierdziła, że sprawia wrażenie, że wszystko rozumie. To już nie pierwsza osoba, która po zetknięciu z Anną odnosi takie wrażenie. Jestem szczęśliwa z tego powodu. Mi się dostało, że wyglądam jak anemiczka i jestem za chuda i zaraz się złamię. Nie jest to prawdą, bo ważę sporo, ale pominęłam to, bo najważniejsze, że kobieta chce Annie pomóc. Powiedziała, że skonsultuje się z innymi pediatrami, ponieważ pracuje ona też w szpitalu. Zobaczymy..weronikaipola, Galanea, monaaa, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Weronika mówisz, że te smoczki pasują do butli z MAM?też je mam to w takim razie kupię ten 3-przepływowy.
No fajnie masz z tym biznesem. Mi się też marzy..żeby w końcu zajmować się tym, co jest moją pasją. Póki co funduszy na rozkręcenie brak, więc czuję ciągłą frustrację Ale wierzę, że marzenia się spełniają i kiedyś się uda. aa wizytówki już mam, na razie leżą i się kurzą
Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:18
weronikaipola, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina i Monaa rownież dzieki za kciuki
Powiem Wam ze ponad 13 lat cieżko pracowałam w korporacjach zeby moc zając sie czymś co było moją pasją, także owszem marzenia się spełniają, niemniej poparte ciężką pracą Monaa Tobie tez zycze zeby plany doszły do skutku
Tak lovi pasują do Mam.
Nalka cieszę sie ze usłyszałas dzis duzo dobrych wiadomości, tego Ci było trzeba
Ja tez ciagle słyszę ze Pola ma takie mądre oczy, nie powiem jest mi to zawsze mega miło słyszeć myśle ze wszystkie czerwcowe dzieciaki to bardzo inteligentne stwory po MamusiachGalanea, monaaa, eta, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
Weronika trzymam kciuki za Twoj biznes!!! Oby wszystko sie powiodlo a gdybys potrzebowala fajnej strony internetowej albo marketingu internetowego, to polecam mojego Krzyska
Nalka, caly czas twierdze, ze Anna to okaz zdrowia, trzymam kciuki, zeby w koncu zlapala swietny apetyt i rozwiala tym samym wszelkie watpliwosci!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:42
weronikaipola, evas, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Weronika trzymam kciuki za Twoj biznes!!! Oby wszystko sie powiodlo a gdybys potrzebowala fajnej strony internetowej albo marketingu internetowego, to polecam mojego Krzyska
Nalka, caly czas twierdze, ze Anna to okaz zdrowia, trzymam kciuki, zeby w koncu zlapala swietny apetyt i rozwiala tym samym wszelkie watpliwosci!Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny