MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalka wrote:Gratuluję biznesu Weronika. Też myślałam o jakimś ale do niczego się nie nadaję.
.
Kochana na pewno się nadajesz tylko optymizm gdzieś uleciał!! :* ale jak widzisz z Anną jest dobrze, czasem trafiają się takie słodkie ciekawe przypadki jak Anna czy choćby Franko
masz po prostu córkę która ani myśli dostosować się do tabelek i siatek centylowych 
A ta babka z poradni wydaje się bardzo sensowna.
Weronika no ciekawa jestem co to za biznes!! Trzymam kciuki
nick nieaktualny, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEta dzięki za te słowa,podniosły mnie na duchu, akurat tego nie wiedziałam o ldh , dzięki dzięki dzięki
poza tym no zobaczcie kochane gdzie on chory?
edit:zaraz wstawie filmik bo coś nie działa
proszę uprzejmie
http://youtu.be/BDRSqRZwzQk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:57
eta, nick nieaktualny, Niesforna, Galanea, excella, MonikaS, Agusia2312, Martynika, Karola:), alexast, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
Natalia ja myślę że to z tym wysiłkiem fizycznym i ldh u Franka ma na prawdę sens!, bo on przecież na prawdę fizycznie jak górnik na kopalni zasuwa

Obejrzałam filmik razem z Ignacym
Franek rządzi!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 18:05
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEta wykopalam ksiazke ktora mialam na studiach i wieczorem poczytam,ale to serioo ma sens co napisalas.
))) faktycznie,maly gornik :p bylam dzis u endokrynologa i czekalam 2h na wizyte taki byl poslizg czasowy,Franko byl grzeczny jak nigdy
a co do mnie to od jutra zaczynam terapie hormonalna z mega dawka lewotyroksyny zeby zmniejszyc guzy a nawet moze i zlikwidowac, trzymajcie kciuki bo podobno bede sie czula nieciekawie
nick nieaktualny, Niesforna, eta, Martynika, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie Weronika,impreza jest za tydzien w sobote
jutro to ja ide do fryzjera i dopracowuje fryz,gdzies tak podgole,gdzies tam wytne,bedzie git
pozniej mam dno oka.
A co do tego interesu to zycze powodzenia,ja chyba wiem co to za intereso
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Weronika powodzenia, mam nadzieje ze twój biznes wypali:)
Nalka super że uszlyszalas dobre slowa;)
Natalia trzymam kciuki zebyy ta terapia dala efekt i zebys ja dobrze zniosła
Wiecie co chciałam kupić kaszkę manna ale wszystkie są mleczne ..
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nalka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jeżeli nie macie nic przeciwko zagłosujcie na moich chłopaków

http://plebiscyty.poranny.pl/plebiscyt/karta/2017,piotr-siwak,109930,id,t,kid.html
http://plebiscyty.poranny.pl/plebiscyt/karta/2017,michal-siwak,109932,id,t,kid.html
Weronika i się i małego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:30
nick nieaktualny, eta, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Ale teb Franek to silacz! Nic dziwnego ze z tymi wynikami sie zastanawiacie jak jego organizm szaleje przy tak szybkim rozwoju.
Maja nie ma bakterii !!!!
nick nieaktualny, alexast, eta, evas, Galanea, nick nieaktualny, excella, Niesforna, MonikaS, Nalka lubią tę wiadomość
-
Nalka - fajnie, że znalazłaś konkretną lekarkę. Tera będzie tylko lepiej.
Natalia - trzymam za Ciebie kciuki i się cieszę, że wzięłaś się za siebie
Weronika - byłam trochę zajęta (zaraz wam pokażę czym) Trzymam kciuki za biznes
Pola śliczniutka
Monika - Masz cudownych synków
Ja znowu chora. Kaszel, katar i gorączka. Dzisiaj bez gorączki, ale katar i kaszel mnie nie opuszczają. Olinek dzisiaj grzeczny. Smoczki trójprzepływowe też mamy - super sprawa.
Mąż wrócił dzisiaj wcześniej więc skorzystałam z okazji i stworzyła to: (pewnie znacie bo to teraz bardzo modne)
evas, Galanea, Mucha, nick nieaktualny, eta, Martynika, MonikaS, Agusia2312, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia, Franek znów mnie rozbroił. Jestem pod wrażeniem, że skubany już raczkuje. Oglądałam razem z Zosią, patrzyła z wielkim zainteresowaniem. Ona dopiero uczy się podnoszenia pupy do pozycji na czworaka

Alexast ładne serduszko, ale prawdę powiedziawszy pierwszy raz takie coś widzę. Chyba jestem w tyle za modą
A mnie jakaś chandra dopadła
alexast lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wklejam wam link, w którym opisane jest jak się takie serducho robi

Bawcie się dobrze
http://tomitobi.pl/personalizowane-serduszko-diy/
Galanea i Weronika - Proszę się nie "chandrować"
kiedyś powiedziano mi tak, jak powiedziałam, że mam doła: "jak cię w dupę kopnę to od razu z dołka wylecisz" no więc nie zmuszajcie mnie do tego 
Muszko - bardzo się cieszą, że Maja nie ma bakterii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:30
Mucha, Galanea, nick nieaktualny, eta, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[/