MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalka wrote:Gratuluję biznesu Weronika. Też myślałam o jakimś ale do niczego się nie nadaję.
.
Kochana na pewno się nadajesz tylko optymizm gdzieś uleciał!! :* ale jak widzisz z Anną jest dobrze, czasem trafiają się takie słodkie ciekawe przypadki jak Anna czy choćby Franko masz po prostu córkę która ani myśli dostosować się do tabelek i siatek centylowych
A ta babka z poradni wydaje się bardzo sensowna.
Weronika no ciekawa jestem co to za biznes!! Trzymam kciukiweronikaipola, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEta dzięki za te słowa,podniosły mnie na duchu, akurat tego nie wiedziałam o ldh , dzięki dzięki dzięki poza tym no zobaczcie kochane gdzie on chory?
edit:zaraz wstawie filmik bo coś nie działa
proszę uprzejmie
http://youtu.be/BDRSqRZwzQk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:57
eta, weronikaipola, Niesforna, Galanea, excella, MonikaS, Agusia2312, Martynika, Karola:), alexast, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
Natalia ja myślę że to z tym wysiłkiem fizycznym i ldh u Franka ma na prawdę sens!, bo on przecież na prawdę fizycznie jak górnik na kopalni zasuwa
Obejrzałam filmik razem z Ignacym Franek rządzi!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 18:05
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEta wykopalam ksiazke ktora mialam na studiach i wieczorem poczytam,ale to serioo ma sens co napisalas. ))) faktycznie,maly gornik :p bylam dzis u endokrynologa i czekalam 2h na wizyte taki byl poslizg czasowy,Franko byl grzeczny jak nigdy a co do mnie to od jutra zaczynam terapie hormonalna z mega dawka lewotyroksyny zeby zmniejszyc guzy a nawet moze i zlikwidowac, trzymajcie kciuki bo podobno bede sie czula nieciekawie
weronikaipola, Niesforna, eta, Martynika, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie Weronika,impreza jest za tydzien w sobote jutro to ja ide do fryzjera i dopracowuje fryz,gdzies tak podgole,gdzies tam wytne,bedzie git pozniej mam dno oka.
A co do tego interesu to zycze powodzenia,ja chyba wiem co to za interesoweronikaipola lubi tę wiadomość
-
Weronika powodzenia, mam nadzieje ze twój biznes wypali:)
Nalka super że uszlyszalas dobre slowa;)
Natalia trzymam kciuki zebyy ta terapia dala efekt i zebys ja dobrze zniosła
Wiecie co chciałam kupić kaszkę manna ale wszystkie są mleczne ..weronikaipola, NataliaK, Nalka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jeżeli nie macie nic przeciwko zagłosujcie na moich chłopaków
http://plebiscyty.poranny.pl/plebiscyt/karta/2017,piotr-siwak,109930,id,t,kid.html
http://plebiscyty.poranny.pl/plebiscyt/karta/2017,michal-siwak,109932,id,t,kid.html
Weronika i się i małegoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:30
weronikaipola, eta, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Ale teb Franek to silacz! Nic dziwnego ze z tymi wynikami sie zastanawiacie jak jego organizm szaleje przy tak szybkim rozwoju.
Maja nie ma bakterii !!!!NataliaK, alexast, eta, evas, Galanea, weronikaipola, excella, Niesforna, MonikaS, Nalka lubią tę wiadomość
-
Nalka - fajnie, że znalazłaś konkretną lekarkę. Tera będzie tylko lepiej.
Natalia - trzymam za Ciebie kciuki i się cieszę, że wzięłaś się za siebie
Weronika - byłam trochę zajęta (zaraz wam pokażę czym) Trzymam kciuki za biznes Pola śliczniutka
Monika - Masz cudownych synków
Ja znowu chora. Kaszel, katar i gorączka. Dzisiaj bez gorączki, ale katar i kaszel mnie nie opuszczają. Olinek dzisiaj grzeczny. Smoczki trójprzepływowe też mamy - super sprawa.
Mąż wrócił dzisiaj wcześniej więc skorzystałam z okazji i stworzyła to: (pewnie znacie bo to teraz bardzo modne)
evas, Galanea, Mucha, weronikaipola, eta, Martynika, MonikaS, Agusia2312, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia, Franek znów mnie rozbroił. Jestem pod wrażeniem, że skubany już raczkuje. Oglądałam razem z Zosią, patrzyła z wielkim zainteresowaniem. Ona dopiero uczy się podnoszenia pupy do pozycji na czworaka
Alexast ładne serduszko, ale prawdę powiedziawszy pierwszy raz takie coś widzę. Chyba jestem w tyle za modą
A mnie jakaś chandra dopadłaalexast lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wklejam wam link, w którym opisane jest jak się takie serducho robi
Bawcie się dobrze
http://tomitobi.pl/personalizowane-serduszko-diy/
Galanea i Weronika - Proszę się nie "chandrować" kiedyś powiedziano mi tak, jak powiedziałam, że mam doła: "jak cię w dupę kopnę to od razu z dołka wylecisz" no więc nie zmuszajcie mnie do tego
Muszko - bardzo się cieszą, że Maja nie ma bakteriiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:30
Mucha, Galanea, weronikaipola, eta, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny