MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Bete robię dziś po 72 godzinach będę mieć wynik to napiszę. Co do dźwigania to powiem tak że ja jestem ostrożna - w pierwszej ciąży kosmówka mi się odklejała i miałam zagrożoną ciąże leżałam plackiem na szczęście urodziła mi się zdrowa córka i obecnie ma 10 lat zaczyna przerastać mamę. Wiem że w pierwszej ciązy człowiek wszystko robił, dzwigał skakał itp bo nie zdawałam sobie z tego sprawy co może się stać. Teraz to moja druga ciąża i powiem Wam że teraz to jest świadome macierzyństwo inaczej się podchodzi do pewnych spraw - może bardziej się cieszę ? Sama nie wiem
-
nick nieaktualnyw ciąży często występują wzdęcia ( może to dlatego wydaje się brzuch napięty) maja one głównie związek ze zmianami hormonalnymi, a może trzeba zmienić jadłospis? 5 małych posiłków dziennie? może to pomoże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 14:06
Furia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyps. ale najlepiej zgłoś to ginekologowi (nie ma co bagatelizować tego co nas niepokoi) może przypisze Ci nospe albo może magnez. Odpoczywaj też dużo. Jak nie masz żadnych skurczy macicy ostrych to nie powinno to być nic groźnego ale jak już mówiłam zgłoś to ginekologowi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 14:10