MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonikaS wrote:Weronika ma rację - dziwnie się zrobiło. Może faktycznie użyłaś niewłaściwego słowa, ale mnie też ten wpis z lekka hmm zaskoczył bo nie zauważyłam, żeby ktokolwiek dał Ci powód do tego, że jest zazdrosny, zawistny? o dokonania Twojego synka. Toż tu same dorosłe babki a nie dzieci
A czy ja cos takiego napisalam?nie. Malo tego,nawet o tym nie pomyslalam! Wiec nie wkladajmy sobie wzajemnie slow o ktorych nawet nie myslimy oki?
nikogo nie chcialam urazic,nie to bylo moim zamiarem.
uciekam na chwile pewnie,bo tak jak wy czasami lubie poczytac o was,ale narazie musze chwile odsapnac bo moze czasami cos zle rozumuje, w koncu to tylko wirtualny swiat,nie zawsze mozna w 100% zrozumiec intencje osob drugich.
A teraz uciekam do hematologa,tydzien wycieczek do lekarza uwaza za otwarty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 14:22
MonikaS lubi tę wiadomość
-
dziewczyny szydełkujące a macie jakiś fajny wzór szydełkowy na szalik dla chłopca? taki luźny żeby w miarę był na grubą włóczkę
Natalia spoko - nie ma tematu dużo zdrowia życzę bo właśnie takie to gadanie w wirtualnym świecie co na żywo to na żywoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 14:24
-
To jest internet, BABSKIE forum, nie trudno o nie porozumienia i zawiść. Szczegolnie jesli chodzi o dzieci. Fajnie sie gadalo jak wszystkie bylysmy w ciąży. Teraz dzieci sa na swiecie i kazda z nas chce aby nasze dziecko bylo NAJ we wszystkim. Dlatego to byla kwestia czasu jak dziewczyny zaczna sie wykruszać, bo jej dziecko juz biega a moje jest starsze i jeszcze tego nie.robi, to wredna baba, na pewno cos sciemnia
Ja pisze rzadko bo nie mam czasu, ale jak moge to Was czytam bo lubie mimo.iż mam juz.jakies doswiadczenie w opiece nad dzieckiem, zawsze moge sie od was dowiedzuec czegos innego. Fajnie.czytac o postepach Waszych dzieci, bo wiem ze moje tez zaraz zacznie robić to czy tamto.
Wiecej dystansu dziewczyny po ci sie wkurzać, przeciez.macie takie cudowne dzieciaki:)evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja dodam jeszcze 3 grosze.. a więc Natalia, wiem ze chodzi CI o mnie nie wiem czy jeszcze o kogos, szkoda ze nie napisalas wprost o co ci chodzi. Od mojego powrotu wyczuwałam Twoj dziwny stosunek w stosunku do moich wpisow. Napisałam Ci o tym na priv, powiedziałaś, że nie ma problemu, ja go jednak dalej wyczuwałam.
Totalnie nie wiem o co CI chodzi, bo od początku losy Twoje i Franka były mi wyjątkowo bliskie. Dzieliłyśmy sie wszystkim, wieloma rzeczami na priv.
W każdym razie, podobnie jak ty twierdzisz tak i ja zauważyłam rowniez dziwne sytuacje tu i powiem szczerze nie chce mi sie dluzej analizowac i zastanwiac o co chodzi. Nie mam na to czasu i energii.
Przychodzilam tu głownie po wsparcie, bo nie ukrywam niejedzenie Poli jest dla mnie bardzo trudne. Jakoś sobie bez tego wpsarcia dam radę, choć szkoda na pewno bardzo, bo powrot tu był fajną decyzją.
Niemniej teraz mam niefajne odczucia, jakbys toczyla jakas grę przeciwko mnie, zupelnie nie wiem why. Widze zaleznosc, wczoraj wrzucilas foty Frania i wiele dziewczyn jak zawsze je polubiło, ale nie było setki komentarzy z zachwytami, bo ogólnie jest tu duzo ciszej ostatnio, co wcale nie oznacza ze przestalysmy sie fFrankiem zachwycac...mysle ze Twoja decyzja ma związek rowniez z tym faktem.
Moja decyzja jest taka, że nie chce się niepotrzebnie denerwować bo i tak mam dużo stresu z niejedzącym i płaczącym Maluszkiem.
Moze ta sytuacja po raz kolejny pokazuje ze nie nadaje sie do wirtualnego forum, bo jak to niejednokrotnie pisalas jestem przewrazliwona, pewnie tak jest..coż taka już jestem.
Właśnie mi napisałaś, że nie lubisz moich postów bo wyglądają Ci na dziwną historię..hmm skoro losy mojego dziecka to dziwna historia wg Ciebie, to juz mam pewność, że nie jest to miejsce dla mnie.
Powodzenia Tobie. Powodzenia wszystkim. Usuwam się, skoro to ja jestem powodem kolejnej niesmacznej sytuacji.
-
Ehhh, no tak. Internet, baby, niedomówienia, i kolejne dziwne historie.
Na chłopskim forum pewnie by takich akcji nie było
Dziewczyny wyluzujcie, piszcie kiedy będziecie miały ochotę i czas, nie odchodźcie, nie "kłóćcie" się, bo to takie trochę dziecinne
Ja jak na razie mam cudowne dziecko po szczepieniu... Śmieje się, bawi, nie marudzi. Gdyby tylko chciał do tego pospać dłużej, to byłaby bajkaMartynika, evas, Agusia2312, excella, eta, Galanea lubią tę wiadomość
-
Ło matko, znowu?
Dziewczyny nie żegnać mi się tutaj. Jak chcecie odpocząć to bardzo proszę, ale nie odchodźcie.
Wiadomo, że każda z nas ma teraz mniej czasu na zaglądanie i pisanie na forum. Ja staram się czytać na bieżąco, ale nie zawsze mogę odpisać. Dla mnie polubienia posta, to tak jakbym coś pochwaliła, wspierała, ucieszyła się z czegoś. Czasem tylko na taką formę odpowiedzi mam czas. Lubie do Was zaglądać, codziennie chce poczytać, jak tam Wasze dzieciaczki. Jesteście dla mnie jak bardzo dobre koleżanki, przyjaciółki, siostry. Nie opuszczajcie nas.Martynika, excella, eta, Galanea lubią tę wiadomość
-
ja tam absolutnie nie jestem zawistna/zazdrosna o nataliowego Franka
po prostu mial super rehabilitacje ktora go na full rozcwiczyla na raczkowanie i juz wstawanie
moja nie ma zebow, slabo sie turla, malo wlosow, je ok , jojczy jeszcze lepiej - dzis dziweczynka uchy na poczcie sobie zatykala a pani z okienka : ach its baby... no przeciez ze nie piesek lub kotek he he he
ale jeszcze latwa do upilnowania mimo ze 3x wykopala sie dzis ze spiworka na spacerkuNataliaK lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!! Przepraszam że się tyle nie odzywalam, ale jakoś wenę straciłam do pisania a poza tym trochę latania było, załatwień i tak zlecialo
Ignacy jutro kończy 6 miesięcy ciagle nie mogę uwierzyć jak ten czas leci.
Byliśmy na szczepieniu, waży 8615! 75 centyl, a wzrost jakieś 68 cm, ciężko było go zmierzyć bo się tak kręcił, nie mniej kurdupelek w stosunku do masy
Postępów ruchowych za bardzo nie widać, tzn. Nic nowego się jeszcze nie naumiał nie obraca się nadal, choć raz mu się udało przez przypadek wiec pewnie za jakiś czas zacznie się obracać ale za to nadrabia słodyczą i intelektem hehe
Natalia trzymam kciuki żeby Frankowe węzły chłonne się ogarnely !
Niesforna mój Ignacy po szczepieniu tez był grzeczny i spokojny
Monia nastepnym razem dzwon do mamy czy będzie siostra czy nie i czy zdrowi, bo widzę że Twoja siostra trochę niepowaznie podchodzi do zdrowia dzieci.
Nadgonie kochane resztę spraw ciut później.
A no i evas piękne bransoletki!!
I martynika dzierga a to lampy a to szale !! Szalejecie dziewczyny!! Gdzie Wy czas macie na to
Annie i Poli życzę apetytu jak zawsze!
Marcelkowi zdrówka!
Coś jeszcze chciałam napisać, ale wylecialo! Idę ćwiczyć Ignacego bo mnie czas goni a zaległości w fitnesie jak zawsze!
No i jeszcze jedna rzecz: ja nie kumam o co poszło z tym odchodzeniem / nie odchodzeniem i klotniami.nie nadążam. Natalia z tego co zrozumiałam to tylko chce odpocząć, a Weroniko nie ma co odchodzić.
heh buziaki dla Was wszystkich!evas, Martynika, Agusia2312, Limerikowo, excella, alexast, Niesforna, NataliaK, Nalka, Galanea, MonikaS lubią tę wiadomość
-
Oj jeszcze rano było wszystko ok i teraz wchodzę a tu takie coś. Jestem zdruzgotana.
Z tego wszystkiego zapomniałam co chciałam napisać.
Beatina - oby te oczka się same unormawały. Jeśli nie to ja tak ok. 8/9 miesiąca pójdę jednak do okulisty. Mam nadzieję, że nie będzie to potrzebne
Agusia - dziękuję za linka. Jutro z niego skorzystam i kupię worki :*
Karolina - ja będę zmieniała na te większe. Olinek już ma jednego większego i go bardzo lubi. On używa smoczka raczej jako gryzak. Jest też dobrym tłumikiem gdy jest głodny a musi czekać na jedzonko.
Niesforna trzymam kciuki, żeby nie było problemów po szczepieniu
Monia dużo zdrówka dla ciebie i chłopaków i proszę nie odchodź
Eta nic się nie martw Ignaś na pewno niebawem cię zaskoczy nowymi umiejętnościami chyba jest takim samym leniuszkiem jak Olinek
Weronika znowu uciekłaś i znowu nie będziemy razem świętować 6 miesięcy Mam nadzieję, że Pola zacznie jeść normalnie, żebyś nie musiała się denerwować. Szkoda, że usunęłaś konto
Natalia - zdrowia dla Frania i dla ciebie. Mam nadzieję, że ochłoniesz i będziesz się udzielać.
AAAAA chciałam dodać, że Oluś wcale nie jest taki duży. 74 jest jeszcze za małe, tylko niektóre 74 pasują. Ten kombinezon jest za duży i dlatego to tak wygląda, że jest taki duży.
Dziewczyny proszę was. Nie odchodźcie. Każdy ma lepsze i gorsze dni. Please come back.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 19:33
evas, eta, Niesforna, Martynika, NataliaK, Galanea, MonikaS, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem zła na was!!!! Dziecinada sie robi- przepraszam jak kogoś uraziłam- ale chyba wstrząsy będą potrzebne. Tyle razem przeszłysmy a wy jak chorągiewki... Coś nie pasuje- foch - brrr. Mam to w Nosku - takie problemy to grzech a nie problemy!!!!! Dość tego, nie zachęcam i nie wyganiam z forum. Nie będę prosić, pisać milion razy za każdym razem, dobrze wiecie że każdą lubić i szanować więc proszę wzajemnie nas i się nie denerwować.
Hormony jeszcze gorzej Wam szaleją niż w ciąży... Jak tak to serduszkować z Mężulkami na odstresowanie;p:)
Nie obrażę się jak zignorujecie co napisałam. To tyle w temacie. Dziękuję za uwagę. Ja Was czytać będę i udzielać również może mniej bo mieszkanko na dniach kupujemy, ale przy nocnym karmieniu będę nadrabiać.
Bea_tina, alexast, eta, evas, MonikaS, Agusia2312, MagdaO lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChociaz nie chce mi sie do tego wracac bo skutecznie spieprzylas mi dzien to sie poswiece,moze tym razem zrozumiesz to o czym ci pisalam przez pol dnia. Po pierwsze w przeciwienstwie do ciebie cale "lajki"i komentqrze dotyczace zdjec Franka nie sa przyczyna niczego,ja w przeciwnienstwie do Ciebie tym sie nie przejmuje i kompletnie nie zwracam na to uwagi. No i wlasnie w tym rzecz,co pisalam Ci dzis 100 razy i pierdylion razy w ciagu calej znajomosci ze nie jestem Twoim pieskiem na posylki. A dokladniei,bo dziewczyny nie wiedza o co chodzi, a po dzisiejszych obrazliwych i chamskich tekstach w smsach ktorw kierowalas w moja strone (m.in. ze jestem zakompleksiona,dziwna,itd) A wiec za kazdym razem kiedy nie polubilam zdjecia badz wpisu Weroniki,badz nie napisalam niczego w kierunku jej osoby przez jakis czas dostawalam od niej smsy "dlaczego mnie nie wspierasz,dlaczego nie lubisz moich postow,dlaczego ???? Masz cos do mnie??" Sorry,ale kurwicy brzydko mowiac szlo dostac. Ciagle jakies bezpodstawne zarzuty ktore nie trzymaly sie ani kupy ani dupy,bo ja do nikogo nic nie mam a to ze ze nie polubie wpisu,zdjecia,cokolwiek nie swiadczy o tym ze kogos nie lubie itd,ale mam tez swoje zycie i czesto po prostu czytam po lebkach a dla mnie te cale lajki sa warte tyle co kant dupy(sorry) boo dla mnie nienjest to zaden wyznacznik. Widocznie dla Ciebie wpbyly,niewiem. I to wlasnie nazwalam dziwna historia a nie sytuacje z Pola. Z reszta Ci to wyjasnilam,ale wydaje sie ze czytasz to co chcesz czytac,niestety. Naprawde mialam dosc tego typu smsow,myslalam ze jakos sie to ogarnie w dzisiejszej rozmowie,ale tak mi jezdzilas ze nie pozostaje mi niv innego a tylko podziekowac za znajomosc i prosic o to,zebys wiecej nie pisala. Dzis wystarczajaco dalas mi popalic a ja z calego szacunku do tego ze jestes ok 15 lat odemnie starsza nie bede ci rownie cisnac jak Ty mi. Chociaz dzieckiem nie jestem,tym bardziej na twoje posylki. A od Ciebie jako osoby teoretycznie dojrzalszej oczekiwalabym jednak czegos innego. Nieistotne.
I w tej chwili jak to napisalas ze umiem wzbudzac litosc i manipulowac-nie robie tego,te dziewczyny ktore poznaly mnie na zywo uwazam ze maja jakies tam zdanie na moj temar,chociaz widzialysmy sie kilka godzin to odrobine czlowieka moxna poznac. Slodkiego,milego. I to nie przeze mnie odeszlas,ty nie potrafisz "zyc w grupie",nie zlicze ile razy sie klocilas z dziewczynami,jak zwykle powodem odejscia byla jakas osoba ,tym razem padlo na mnie. Heh.
No. Sorry dziewczyny ze musicie to czytac. Wlasnie o to mi chodzilo w tej calej przerwie u wytchnieniu. Wydalo sie. Czulam sie jak w jakiejs kiepskiej komedii i za kazdym razem co jakis czas dostawalam zjeby za to ze czegos nie polubilam i napewno mam cos do niej itd itp jie chce mi sie do tego wracac. Ile mozna?
I nie Weronika,pewnie teraz powiesz "a nie mowilam" ze z siebie robie aniolka a z Ciebie czarownice. TO jest to co probowalam ci dzis wyltumaczyc pol dnia z marnym jak widac skutkiem.
Napewno jestes madra ale bardzo impulsywna a napewno bardzo wrazliwa. Nie gramy na tych samych falach, a napewno ja nie bede tanczyc tak jak ty mi bedziesz grac.
Koniec,dzieki. Lzej.Martynika, Niesforna lubią tę wiadomość
-
Tak możemy albo jutro albo w weeknd umowe podpisać. I chyba w weekend bo nie bedzie z kim dziecka zostawić, a lepiej na spokojnie sprawdzić itd. Juz tak mi sie chce urządzać- ale to chyba najgorsze w tym wszystkim- gdy przychodzi co do czego to nie wiem co chce:)
alexast, eta lubią tę wiadomość
-
Hehe ja uwielbiam takie rzeczy jak wykanczanie, przerabiamie itp. Jedno co to z dziecki trudno bo to duzo jezdzenia i wybierania. A nie moga umowy mailem wczesniej przeslac zebyscie mogli ja przeczytac na spokojnie przed podpisaniem? Ja to wszystko u notariusza podpisywalam.
-
Alexast dzięki za dobre słowa
Ignacy nosi rozmiar 74, ale koszulki 80, bo są przeważnie mniej elastyczne i głowa i barki mu się nie mieściły hehe napakowany jest
Trochę ciężka się atmosfera zrobiła..
To co myślę zachowam dla siebie.
Aisak a kupujecie to mieszkanie co opisywalas rozkład ostatnio? Edit - Juz muszka zapytała
Natalia a jak z tym LDH Franka? Lekarz co powiedział? Przepraszam jak przegapiłam wpis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 20:49
alexast, Mucha lubią tę wiadomość