MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo tak tak,zapomnialam ze jestem dwulicowa i obrabiam dupe kazdemu komu popadnie . Zapomnialam wam o tym wspomniec,taka tam drobnostka : - ]. Lol. I tak jak napisala Evas spory mialybyc zalatwione prywatnie a rozdmuchala sie z tego wielka afera na skale posmiewiska . Ja w tym udzialu juz nie biore,chcecie,to wierzcie w te brednie niby sms-,nie to nie.Zrobicie co uwazacie Nic nie prostuje juz w tym momencie,nic nie komentuje bo mi sie nie chce tlumaczyc z tego czego nie ma, Dla mnie to chora sytuacja i zastanawiam sie tylko coą tu zrobic zeby miec swiety spokoj z jej strony,o ten spokoj o ktory tak po prostu prosilam.
Milego dnia!Galanea lubi tę wiadomość
-
Ja też uważam, że sprawa powinna być załatwiona we własnym ogródku.
Przepraszam Cię, Weronika, ale prognozuję, że po tym jak admin dostanie od Ciebie cały "materiał dowodowy", to, o ile belly ma jakieś biuro, to będzie wśród pracowników "hit miesiąca", który w anegdotach będą sobie opowiadać jeszcze do Wielkanocy i tyle w tym temacie...
Daj już temu spokój i nie trać energii bez sensu .
Tak na marginesie... angażowanie w całą sytuację Ewy, która, jak sądzę, naprawdę ma co robić w domu z trójką dzieci, a której kompletnie to nie dotyczy jest bardzo niefajne. Nie wykorzystuj, proszę, tego, że do niektórych dziewczyn masz numery telefonów (zwłaszcza do takich, które są naprawdę zbyt miłe, żeby Ci powiedzieć, że nie chcą pośredniczyć w Twoich sprawach).Jest jakiś problem-bądź dorosła, sama go załatw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 05:19
alexast, Niesforna, eta lubią tę wiadomość
-
Kurczę piszę z telefonu i znowu polubiłam niechcący post a chciałam tylko zmienić stronę.
Monaaa życzę powodzenia u alergologa. Niech ta wysypka szybko znika
Nalka możesz być naprawdę z siebie dumna
Monia to cię siostra załatwiła. Biedny Piotruś. Niech wraca do zdrowia.
My od 6.18 nie śpimy. Miałam dzisiaj 3 pobudki i teraz czwartą. Synuś sobie piszczy obok mnie a mi się tak strasznie spać chcę.Nalka, monaaa lubią tę wiadomość
-
A u nas dziś noc ok. Jaś zasnął po 20, pierwsza pobudka po 2! Cyc i znowu spanie. Obudził się o 6:30. Dostał cyca i bawił się w łóżeczku. Ale już oczka zamyka wiec chyba zaraz znowu zaśnie
To już druga taka noc z jedną pobudka - w sumie od kiedy w końcu uruchomiłam nawilżacz. Czyżby o to chodziło, że Jaś się tak często budził? Czy ta jedna pobudka to takie chwilowe? Mam nadzieję że nie. Zobaczymy... -
Monaaa ja ostatnio Ci odpisywalam na Twoje pytania zresztą jestem pewna że jak dziewczyny znają odpowiedz to odpisza. Poza tym nie trzeba obowiązkowo pisać tu dzień w dzień zaglądaj jak masz czas i ochotę a pytać każdy może, w końcu to forum publiczne.
Limerikowo tez posmialam się z tych koktajli ja zamawiam z palemką
Niesforna oby Jasiu miał już teraz tylko takie noce a przy nawilzonym powietrzu zawsze lepiej się śpi
U nas tez noc okej, w sumie chyba tylko raz wstałam i dałam mu smoka bo zaczął jeczec i się budzić. No i spał do po 6 jeszcze polezelismy i zdrzemnal się do 7.20 czyli słowem jestem wysłana.
Excella jak po nocy??
Monia siostrę bym chyba udusila ja bym zadzwoniła do niej i jej wygarnela.Martynika, Limerikowo, monaaa lubią tę wiadomość
-
Ojejku co tu się dzieje , a ja tylko czytam i się nie wypowiadam na temat kłótni jestem bezstronna.
Alexast wiem co mówisz , Marcel budzi się rano średnio o 5. Dziś mi się udało przetrzymać go jakoś do 6. I też chodzę mega niewyspana. Najgorzej jest rano a zaś jakoś dochodzę do siebie.
Monika zdrówka dla Piotrusia
Natalia super ze wszystko ok u hemagologa:) Trzymam kciuki za usg.
Malka gratulacje z okazji stypendium ale z ciebie zdolniacha:)
Monaa maść narazie średnio działa, trzymam kciukasy za wizytę, napisz zaś jakie masz zalecenia od alergologa , dostałaś się na NFZ?
Marcelowi osttnio się zrobiły czerwone policzka mocniej od śliny. W nocy były 2 pobudki wiec nie jest zle.Nalka lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Monika jak sytuacja???
Niesforna super ze Jas tak ladnie spal.
Majka dzisiaj miala druga noc od urodzenia kiedy obudzila sie 5 razy i nie wiem dlaczego. Dwa razy krzyczala o jedzenie, a trzy usnela na rekach. Zaczelam dodawac kleik ryzowy do posilkow i moze za ciezko jej bylo na brzuszku
Chcialam wyedytowac wiadomosc i sama siebie prawie zglosilam do admina tak to jest jak sie pisze na telefonieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:30
alexast lubi tę wiadomość
-
Mi to jest obojetne czy ktos mnie obsmarowal w smsach czy nie. Z calym szacunkiem do Was, ale to tylko wirtualne znajomosci i dlaczego mialabym sie przejmowac co ktos tam w swiecie o mnie mysli Weroniko, sorry ale nie rob z siebie posmiewiska, po co Ci to? Nie stoje po zadnej ze stron, nie wypowiem sie na temat Twoich zatargow z Natalia bo to nie moja sprawa. Jak chcesz to wyjasnic to zaloguj sie tutaj i tu to wyjasnij. Kolejny raz kojarzy mi sie ta sytuacja z przedszkolem- poklocilas sie z kolezanka wiec zabierasz zabawki i idziesz na skarge do nauczyciela, ale w tym wieku to juz chyba nie przystoi, nie sadzisz?
a tak z innej becKi- Wam tez zostaly takie brzuchole po ciazy? Jak widze sie w lustrze to mam depresjeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:53
Martynika, Niesforna, excella lubią tę wiadomość
-
Karolina miałam po ciąży 3 kg a jak wróciłam po 3 tygodniach od mojej mamy przywiozlam gratisowe 2 kg wiec mam 5 kg nadwagi i wszystko na brzuchu! A jak jeszcze sobie pojem to wyglądam poprostu ciazowo.. Masakra
Ale w ten piątek idę do ginekologa, biorę skierowanie na usg i jak w środku po tej cesarce wszystko jest super zagojone i dostane zielone światło to ćwiczę!!!! Bo chce koniecznie zrzucić to przed kolejnymi staraniami, które nota bene juz za pół roku!!!! hehe a dziś Ignacy kończy pół roku! Choć suwaczek dziwnie liczy. Przecież Ignas urodził się 3.czerwca
Agusia Marcel wczoraj pół roku skończył? sto lat spóźnione!!Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Zeby nie bylo, polubilam posta Natalii, bo niechcacy trafilam w niego palcem na tablecie. Nie staje po niczyjej stronie, bo nie chce sie w to mieszac. Jak juz pisalam, jestesmy dorosle. Ja rowniez uwazam, ze panie powinny prywatnie zalatwiac takie sprawy. Nie szufladkujmy sie niepotrzebnie. Ja tu zagladam w celach edukacyjnych i w celu relaksu. Cieszmy sie dziecmi i na nich skupmy. Szkoda energii na klotnie. Kazda ma swoje zycie i nie powinno byc ono prowadzone na forum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 11:43
Nalka lubi tę wiadomość
-
Mój Boże, jak dobrze, że zawsze mi wisiało co kto o mnie mówi. Jest mi czasami przykro, że nie potrafię podbijać "ludzkich serc" i jestem takim samotnikiem ale wiecie co... skupiam się na tych, którzy są w stanie wytrzymać moją osobowość i inne sprawy, które są dla mnie ważne.
na przykład to, że dzisiaj stanęłam na wagę i mam kg w dół. Waże mniej niż przed ciążą. Nie cieszę się, bo znowu zaczynam mieć problemy z jedzeniem. Przez te nerwy nie mam uczucia głodu, zjem batona i jadę dalej. to oznacza, że nie schudłam zdrowo.
Anna ma całe spuchnięte dziąsła jest GŁODNA(nie wierze..) a nie może jeść (ironia losu).
ps. jeszcze tylko napiszę to, co najbardziej chodzi mi głowie.. jak to jest Weronika, bo nie rozumiem. Miałaś ciężkie dzieciństwo, bardzo ciężko pracowałaś i na studiach i w korporacjach. W korporacji trzeba mieć twardy tyłek i silna psychikę. Jesteś ode mnie 15 lat starsza. Tyle osiągnęłaś na tle zawodowym. No właśnie... na zawodowym. Nie poukładałaś sobie tego co przeżyłaś. Nadwrażliwość nie jest tu wytłumaczeniem. Ma ona swoją przyczynę. Fajnie, ze masz męża, który Cię wspiera. Ale to chyba za mało. Zachowujesz się znowu jak mała dziewczynka, zagubiona potrzebująca zapewnienia o tym, ze to co robisz i myślisz jest dobre. Moim zdaniem powinnaś poszukać pomocy psychologa - pisze bez żadnej złośliwości.
Przepraszam dziewczyny. Kończę ten temat.eta, Martynika, karolina1990, Niesforna, Agusia2312, monaaa lubią tę wiadomość
-
To jak Oliwia sie dzis zachowuje przekracza wszelkie pojecie. Piszczy, krzyczy, ryczy a przy tym kopie i mnie szczypie. Ostatnio nie bylo rewelacji ale dzis mamy armagedon. To raczej nie zeby bo dziasla nie sa jakos specjalnie napuchniete, raczek skok rozwojowy. Ma teraz 26 tyg wiec by sie zgadzalo, objawy rowniez- klopoty ze snem, wrazenie ze ma senne koszmary itd
-
Muszka a jak u Was sytuacja z zębami? Może to to?
Natalia, Ty masz opiekę w Medicover chyba? Mogłabyś mi napisać (albo ktokolwiek, kto też ma), czy jeżeli chce zrobić jakieś konkretne usg, to potrzebne jest najpierw ich skierowanie, czy sama sobie idę i już? I ile się czeka na wizytę u specjalisty? endokrynologa mam na myśli.
Moja firma od stycznia wprowadza ubezpieczenie w Medicoverze, chcę wykupić pakiet mojej mamie, musi zrobić na początek usg tarczycy i iść do endokrynologa.
Natalia, możesz polecić jakiegoś?
Gratuluję półroczniaczki i stópkożerki .
Monia, jak żyjecie? Biedny Piotruś . Excella, jak Tymek z rana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 10:55
eta lubi tę wiadomość
-
Matko, mój Syn pospał jeszcze do 10! A ja razem z nim
Tylko nie mogę się teraz odnaleźć w tej nowej rzeczywistości... Nie pamiętam kiedy ostatnio wstałam o 10.. jakieś pół roku temu...?
Jeśli chodzi o wagę, to ja choć mam już NIESTETY -5kg niż przed ciążą , to brzuszek został, taka oponka
To jest do wyćwiczenia, tylko jakoś chęci i sił mi brak... Może gdybym z kimś zaczęła chodzić na siłownię to bym się jakoś zmobilizowała, ale samej jakoś tak się nie chce.
No i boję się, że jeszcze by waga zaczęła lecieć w dół, a tego już nie chcęMartynika lubi tę wiadomość