MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
excella wrote:No Ty pokazywalas taki wypasiony nawilżacz, ale cena tez powala;)
Musze popatrzec i poczytać i w koncu cos zamowie, i nie bede uzywac na full bo zaraz podlogi bedzie trzeba wymieniać
Magda polubiłam, bo się przestraszyłam!
Sto lat Stasiu
I dla Ignasia też wszystkiego najlepszego!
Kurczę jak ten czas leci... Za 10 dni Jaś też już skończy pół roczku. A przecież niedawno był taki malutki...
Mój malutki już śpi, a ja z nerwów spać nie mogę. Jutro to nieszczęsne rtg bioderek, i aż się boję co wykażeeta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
excella wrote:Monaaa, a jakie to badanie z krwi. Czy to może panel.pediatryczny?
Natalia Ty z Frankiem chodziłaś na pobieranie krwi, jak to zniósł za pierwszym razem? -
dziewczyny zastrzelcie mnie, oczy mi się zamykają a Michaś nie może usnąć. Już mam dosyć. Normalnie człowiek nawet wieczorem nie ma dla siebie 5 min. Katastrofa jak dzieci chore a jeszcze większa jak do tego samemu jest się chorym.
w pokoju burdel na kółkach, nawet łóżka nie będę miała jak rozesłać a tu kurde spać nie chce grrrrrrr normalnie aż łzy się cisną do oczu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 22:29
-
monaaa wrote:Tak, dokładnie. Lekarka mówiła, że krew pobierana z żyły, córka koleżanki miała natomiast z paluszka hmmm no już się boję.
Natalia Ty z Frankiem chodziłaś na pobieranie krwi, jak to zniósł za pierwszym razem?
Chciałam to badanie zrobić moim dzieciom, ale.nie wiem jak bardzo jest wiarygodne. Czy to badanie jest refundowane? Czy kase trzeba wykładać.
-
Excella nawilżacz chodzi już cztery godziny na dwójce czyli najwyższym poziomie. Stoi na podłodze, tylko przy samym wylocie przy nawilzaczu czuje ze podłoga jest wilgotna, na malutkiej powierzchni. Reszta dookola sucha. U mnie nic się nie dzieje z podłogą, Ja mam drewno lakierowane, panele mogą się inaczej zachowywać.
Ewentualnie będąc zapobiegliwą można przed wylotem na podłodze położyć dekoracyjny ręczniczek który pięknie skomponuje się z fantastycznym designem tego nawilżacza i od razu +10 do wystroju wnętrzaMartynika, excella, Galanea lubią tę wiadomość
-
www.nawilzacz.pl Łatwo zapamiętać .
Wygląda trochę jak R2D2 z Gwiezdnych Wojen . Ja mu zrobię na szydełku jego własny dywanik .
Niesforna, miałam właśnie pytać o to rtg! Kiedy macie konsultacje zdjęcia?
Monia, przesyłam energię... i rozumiem. Albo może raczej powinnam na Michasia zesłać senność.Czekaj, zaraz to wymedytuję .
Stachu, love .
Monaa, weź mi to łopatologicznie wytłumacz, robią testy z krwi i od razu czarne na białym widać, na co jest uczulone?
Ja z Arturem też miałam trochę tych pobrań. Grunt to mieć osobę, która zrobi to sprawnie, która ma doświadczenie. Nie ma nic gorszego od grzebania w żyle dziecku, a raz trafiłam na taką panią, to była trauma i dla mnie i dla Artura (przede wszystkim dla niego, niestety). Przy innych pobraniach płakał oczywiście, ale w centrum zdrowia dziecka robili to tak błyskawicznie, że w moment zapominał, co się wydarzyło. A przy tej głupiej babie z przychodni, co nie umiała tego zrobić nie dość, że miał wybroczyny na całych rękach, to jeszcze był potem długo płaczliwy, niespokojny, nie mogłam sobie tego darować. Trzeba zrobić rekonesans, dowiedzieć się, kto to robi dobrze, nie boi się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 22:53
eta, Galanea, Agusia2312, MonikaS, monaaa lubią tę wiadomość
-
Ignas dziekuje za życzenia wszystkim ciociom forumowym
Niesforna powodzenia jutro, trudno jak trzeba to trzeba zrobić to rtg, na pewno nie będzie żadnych nieprawidłowości! Trzymam kciuki!
Monia przesyłam morze cierpliwości, zaraz na pewno padną dzieciaki i będziesz miała chwile dla siebie
Monaaa Ignacy od urodzenia ma dość często pobierana krew. Najważniejsze to żeby pielęgniarka umiała pobrać krew niemowleciu, bo to dużo trudniej niż u dorosłego wbić się w żyłę i pobrać. Jak pielęgniarka kumata to pójdzie sprawnie, wiadomo że jest płacz, choć u nas raz płaczu wogole nie było tak super babeczka się wbila. Wiec bądź dobrej myśli, może i bez płaczu się obędzieGalanea, Martynika, MonikaS, monaaa lubią tę wiadomość
-
eta wrote:Martynika buhahaha dywanik na szydełku!!!! Zrób kilka to jeszcze zhandlujesz na allegro albo zrób mu taki kubraczek w renifery!!! Od razu będzie lepiej się prezentował na święta
Żebyś wiedziała, że mężowi zapowiedziałam, że ubiorę nasz nawilżacz ! -
Niesforna pwodzenia!!!
Monika i jak wczoraj? Szybko Michas usnal?
O ubieraniu nawilzacza to ja jeszcze nie slyszalam...ciekawostka
U nas znow pobudki w nocy i nie wiem dlaczego mam wrazenie ze moze lekki katarek sie zaczyna...tfu, tfu oby nie...przypomnijcie mi co stosowalyscie na katar u Waszych maluchow?
A moze to ten kleik, albo ja cos zjadlam (( kurcze musze to szybko wyeliminowac zanim sie Majka przyzwyczai do nocnego wstawania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 07:17
-
Śpoznione Sto latek dla Stasia i Ignasia
Niesforna trzymam kciuki za dzisiejsze badanie bioderek , napewno bedzie dobrze. My mieliśmy powazna wadę i jest ok , u ciebie napewno jest wszystko dobrze
Monas wspolczuje pobierania krwi , u nas raz musi Marcel ale z paluszka. Ale nie wien czy takie badania maja sens w tym wieku. Spotkałam.sie z opiniami ze testy alergiczne u małych dzieci wychodzą blednie.
Marcel ostatnio wieczorem zasypia ok 20-20.30 a i tak śpi do 5,6
Karolina wyrazy współczucia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 07:44
MagdaO, eta, monaaa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualnyMuszka hmmm... jakby to powoedziec badanie do powtorzenia w sobote,razem z mezem. Nie dalam rady utrzymac Franka zeby Pani zrobila dlugie i dokladne i usg mozgu i wezlow chlonnych. Jak trzymalam go zeby nie wierzgal to krecil glowa jak szalpny. W ten sposob po 5 minutach pani stwoerdzila ze nic z tego nie bedzie i mam przyjsc z mezem.
Monaaa tak jak pisala Eta,musi byc odpowednia osoba do pobierania,najlepiej nadaja sie dla mnie babeczki z przychodni dzieciecych i oddzialow pediatrycznych.
Karolina wspolczuje,strasznie mi przykro.monaaa lubi tę wiadomość