MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalii Franek i moja Lola dzis koncza 6mcy bo sa z tego samego dnia 6 czerwca, sto lat Dzieciaczkom i zdrowka
to ja chyba zolwia zdubluje od Magdy
do nas prezenty juz przyszly od dziadkow, dla nas ksiazki i slodycze , dla malej ciuszki i bąk
dostalam taka ksiazke:
-
excella wrote:MagdaO, ten skoczek raczen zdrowy nie jest, biedne dziecko wisi na kroczu, obciąża pewnie biodra i kregosłup, nie wspomne o siusiaku:/
Też tak właśnie mi się wydaję
AISAK, proszę bardzo
http://allegro.pl/uciekajacy-zolw-zolwik-smily-zabawka-edukacyjna-i4832315980.html
wiem, że jest jeszcze piesek i biedronka, ale żółwik mi się wydaję najsłodszyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 14:48
MonikaS, Nalka lubią tę wiadomość
-
Ten mój żółw jest faktycznie pluszowy, mięciutki, ale dla mnie to jest w nim najfajniejsze. W brzuszku ma tylko plastikowe pudełko na baterie. Zuzka bardzo lubiła jak leżała w leżaczku (o raczkowaniu, mogliśmy wtedy jedynie pomarzyć), miała ją (biedronkę) na brzuchu i po delikatnym dotknięciu zaczynała grać i wibrować, miała niezły ubaw. Jeżeli chodzi o jego chodzenie, to on delikatnie się przesuwa, raczej nie ucieka bardzo szybko. Dobry, wg mnie na początki raczkowania, pełzanie. Ale wiadomo, zależy kto czego oczekuje. Ja osobiście byłam zachwycona biedronką, dlatego Staś teraz dostanie żółwia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:21
AISAK lubi tę wiadomość
-
MonikaS wrote:Excella świetny konik ale dla mnie trochę za drogi. Żebym miała nadmiar kasy to bym chętnie taki kupiła - na pewno świetna zabawka
MagdaO super ten żółwik
Dla mnie tez drogi, ale tescie sie dokładaja. Wiec moze.go kupimy.MonikaS lubi tę wiadomość
-
karolina1990 wrote:Limerykowo, dzisiaj jest 4 a nie 6. Jutro moja Oliwka konczy pol roku, a Wasz maluchy w sobote
ja licze wg mego suwaczka, dzis 5mcy i 4tyg wiec 6mcy
kazdy mc ma inna ilosc dniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 16:27
-
jejciu ja już mam dosyć tego dnia. Nawet upiekłam te nieszczęsne pierniczki żeby jakoś zabić nudę. A temu nieszczęsne bo teraz siedziałam i się opychałam - wyrzuty sumienia, pełny brzuch bleah
żebym mogła na spacer to bym poszła - dzieci byłyby lepsze. Piotruś jest ok, trochę marudzi, ale co się dziwić jak chory. Za to Michał z nudów załazi mi za skórę. Postanowiłam, że te pierniczki upieczemy to jakaś rozrywka dla niego a i tak skończyło się płaczem.
Cały dzień chodzi i prosi o jedzenie a co nie zrobię to nie chce już jeść. Teraz mnie męczy o paluszki rybne. grrrrrrr
a teraz wodę po Farbach wylał na leżaczek, wcześniej słoik w kuchni pobił z mąką w środku, jak pech to pechWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:01
-
Limerikowo wrote:ja licze wg mego suwaczka, dzis 5mcy i 4tyg wiec 6mcy
kazdy mc ma inna ilosc dni
No właśnie, a ty założyłaś, że każdy miesiąc ma równe 4 tygodnie. Dziwnie liczysz. Wg Twojego liczenia może się okazać, że Lola, będzie miała roczek 2.06.15❔Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:24
excella, Martynika, Mucha, NataliaK, Niesforna, karolina1990, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny