X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może gluten bo bardzo lubi mannę z jabłkiem,nie dam dzis i zobaczę.Czopek po jakimś czasie wylatuje taki sam.

• madamama Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się tutaj porobiło? ;) Same nowe twarze. Człowiek zniknie na chwilę i nie poznaje nikogo. Dzień dobry, dzień dobry Dziewczęta, "stare" i "nowe" :)

Usiłowałam nadrobić, ale no way, nie ma szans.

Ignaś przesyła buziaki.

Limerikowo, eta lubią tę wiadomość

sjr9qqa.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Madamama, hoł hoł troche Cie tu nie bylo "chwile"
    Dziewczyny sa na fasolkowie i tu tez :--)) maja podzielnosc uwagi

ja na wiekszego pampera polecam jablko/mango
    lub jablko/sliwka u nas tez ok dziala na trzewia

madamama lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny:)
    Aż postanowiłam się odezwać.
    Ja też Was podczytywałam. Nawet się kiedyś odezwałam i zostałam naprawdę miło przyjęta. Ale jak następnego dnia weszłam na forum i miałam chyba z dziesięć stron do nadrobienia to doszłam do wniosku, że dodatkowe udzielanie się byłoby dla mnie zbyt czasochłonne. A tak to raz wejdę i poczytam, raz tylko pooglądam zdjęcia a raz w ogóle nie nadrabiam i zaczynam skąd weszłam. Stanowicie naprawdę niezwykłe źródło wiedzy wszelakiej:). To dzięki Wam weszłam w posiadanie Franeczkowej maty i Tusiowego kocyka:) I w ogóle jako matka po raz pierwszy, dużo mniej się stresuję wieloma "problemami" bo widzę, że są powszechne i nie muszą mnie niepokoić albo na bazie Waszych doświadczeń wiem jak je rozwiązać.
    Po ostatnich, niektórych postach odniosłam wrażenie, że niektórzy moje zachowanie (podczytywanie) uważają chyba za nieetyczne:/ Tak więc, żeby być mniej nieetyczna;) informuję, że nadal będę Was podczytywać a udzielać się raczej nie, bo mój skarb najdroższy nie daje mi na to czasu:) Informuję również, żeby wszystko było jasne, że z podobnym zapałem podczytuję pamiętniki:)Z tu obecnych Nalki i NataliK:)A poza tym podczytuję mój ulubiony wątek "nasze brzuszki i dzieciaczki" oraz niektóre wątki na "po narodzinach" (to tak jak byście tam też się udzielały, żebyście były tego świadome:)).
    No to już się czuję trochę oczyszczona:)
    Uciekam bo mnie perła moja głośno woła:)
    Ps. Macie naprawdę cudne dzieciaczki i z całego serca życzę aby się Wam dobrze i zdrowo chowały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 16:08

ewqa135, Evcia, madamama, NataliaK, maagdaa, monaaa, Limerikowo, eta, misia_k1, evas, kasiula870 lubią tę wiadomość

• Evcia Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Madamma i Goś:) ja podejrzewam, że jest dużo więcej osób które czytają i się nie odzywają, ale może to tylko moje domysły.

Czy macie już krzesełka do karmienia i jeśli tak to jakieś polecacie? Chcemy właśnie kupić i się zastanawialiśmy z której firmy warto

• madamama Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż to za fasolkowo? Zapisuję się w ciemno :)

Paula222, eta, evas lubią tę wiadomość

sjr9qqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madamama wbijaj na fasolkowo.pl Galanea cie przyjmie,bedziesz miala duuuuxo do nadrobienia :D

Goś hahaha niewybaczalny blad czytac pamietniki i gapowac to co my kupujemy pozdrawiam ;-)))

goś83, Evcia, madamama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o i coraz nas więcej :-) ja mam krzesełko odkupione od koleżanki Baby Ono ale jeszcze nie korzystaliśmy ,na razie je w bujaczku.Z innymi nie mam porównania ale może inne dziewczyny coś polecą .
    Jak już sie przyznajemy to przyznam się że bardzo jak byłam w ciąży inspirowała mnie Miriam i normalnie chciałam żeby moja mała miała też na imię Zojka ale niestety mąż za nic nie chciał się zgodzić i do tej pory żałuję.Pokazywałam mu zdjęcia i mówiłam no patrz jaka fajniutka :-) :-) :-)
    W ogóle coś mi się porobiło już w ciąży drugiej i po porodzie wszystkie dzieciaczki mi sie podobają i bym je tylko całowała ,bez wyjątków :-)

Evcia lubi tę wiadomość

• monaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    U nas w czwartek pęknięcie, w piątek można było wyczuć ząbek, a w sobotę już mały nas gryzł :D

Maksio ma białą kropkę-dolna dwójka, oprócz tego dziąsła nie są ani czerwone ani rozpulchnione.
    Aisak gratuluję ząbka!

Limerikowo, AISAK, alexast lubią tę wiadomość

81clk9i.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupujemy jutro coto baby mambo. Jest u nas w promocji za 250zł, taniej niż na allegro. Ma je mój chrześniak i są zadowoleni, również sprawdziłam wkładkę itp. i się nam podoba.

Oj Goś, u mnie w pamiętniku ostatnio tylko czarny humor.

Monaa Ana mateż taką kropkę a pediatra mówiła, że to jakieś zwapnienie...? :O

monaaa lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my korzystamy z chicco polly i jestesmy b happy

a z mej str prosze czytac do woli na zdrowie byle sie mocno nie klocic ;--))

2m369md.jpg

Evcia, eta, monaaa, alexast, evas lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madamama wrote:
    Cóż to za fasolkowo? Zapisuję się w ciemno :)

Zapraszam na fasolkowo.pl :) Zarejestruj się pod tym samym nickiem, potwierdź to tutaj i dodam Cię do naszego zamkniętego forum :)

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Evcia Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sorry, trochę głupio się czuję- nie chciałam żadnej kłótni. Po prostu nie wiedziałam, że ktoś się podszywał i popatrzcie z mojej perspektywy, że mogło to być odebrane jak do nowych-> po co ktoś miałby chcieć się podszywać skoro tutaj wcześniej uczestniczył, nikogo przecież byscie nie odrzuciły z wcześniejszej ekipy i dlatego tak to odebrałam.

Kończę już ten temat, ale nie gniewajcie się- ani o to, że wcześniej się nie odzywałam

Swoją drogą nie byłabym sobą gdybym nie napisała- jak ku.wa można podszywać się pod kogoś i kraść czyjąś tożsamość???? Jeśli ta osoba to czyta- to jesteś nienormalna.. i to jest chore!więc lecz się!

NataliaK lubi tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma się o co gniewać. Niepotrzebne nieporozumienie, nic się nie stało przecież :)

Limerikowo, Evcia lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylo, minelo nie ma co wracac do zlych rzeczy

Galanea, Evcia lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Evcia Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za rady o krzesełkach na pewno je obejrzymy. My na razie też karmimy w bujaczku.

• madamama Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarejestrowałam się na fasolce, ale ilość wątków i tematów jest wieeeeeeelka :)

Galanea, Paula222, evas lubią tę wiadomość

sjr9qqa.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madamama wrote:
    Zarejestrowałam się na fasolce, ale ilość wątków i tematów jest wieeeeeeelka :)

Widziałam, już Cię dodałam. Temat na samym dole. To moje prywatne forum :)

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • madamama Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się. :)

Galanea lubi tę wiadomość

sjr9qqa.png
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaaa a widzisz u Malej zatwardzenia?.u mnie po rozszerzeniu diety jest gorzej, wcześniej kupki co 4 max 5 dni i tylko na poczatku plastelinka a pitem rzadka,luzna musztardowa(wybaczcie za opis). Po sloiczkach kupki brak nawet 6 dni i czopek w ruch, gesta zielona. Sliwki nie pomagaly,wiec moja dr kazala kupic Laximed(kapsulki lub saszetki)i podawac codziennie przez ok 2 miesiące, az sie wszystko wyreguluje.zreszta na ulotce jest napisane,ze efekty widac po ok 2 tyg, co nie znaczy ze dopiero kupka sie wtedy pojawi-;.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
‹‹ 1832 1833 1834 1835 1836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ