MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
natalkaa86 wrote:szczęśliwa
serduszko maleństwa bije i wszystko jest dobrze
Natalkaa86 skoro u Ciebie już widać to może u mnie tez? Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? w którym jesteś tygodniu?
Cieszę się, że u Was wszystko w porządku!!!!!!!!!!!!!! HURAnatalkaa86 lubi tę wiadomość
-
Ja idę do lekarza dopiero 4.11 ale staram się nie martwić. Mówię sobie że to nawet dobrze bo wtedy już napewno coś więcej będzie widać a tak wcześnie może się zdażyć że pęcherzyk wydaje się pusty albo serce nie bije. A tak, jak pójdę pod koniec 9 tygodnia, to wiem że już dowiem się dużo więcej
-
trzymamy kciukasy:)))
ja chyba spróbuję przełożyć wizytę chociaż kilka dni wcześniej..mam nadzieję że się uda;)
czy macie już mdłości? bo mnie atakują w nocy...i nie mogę spać budzę się już o 5:( plus dziwny posmak w ustach, ale może to zasługa luteiny:/ -
nick nieaktualny
-
Mdłości lekkie, dziś właśnei w nocy ok 3 się przebudziłam i mnie mdliło, rano nic i nie mogłam się doczekać, aż coś zjem...Ja też wg programu dziś zaczełam 7 tydzień...Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualny
-
Ide jutro do szpitala....W macicy coś jest ale nie wygląda prawidłowo, prawy jejnik powiększony-chyba podejrzenie ciąży pozamacicznej- nie wiem, co jest grane...nie wiem czy dobrze laekarza zrozumiałam. Trzymajcie kciuki i módlcie się za nas....odezwe się po szpitalu.......Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualnyGosiaczek mam nadzieje , że wszystko będzie w porządku ... bardzo szkoda mi Ciebie zapewne bardzo się martwisz zresztą się nie dziwie. Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, czekamy na info.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 19:49