MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonalisa wrote:Witam dziewczyny czy wasi mezowie tez was drażnią bo moj mnie denerwuje na sam widok zal mi go ale moje hormony po prostu bazują.
Oj taaak i to bardzo, mimo tego, że biedak nic złego nie robi wręcz przeciwnie stara się jak może ale mi tak odbija, że a to krzyknę na niego zaraz płacze bo mi go szkoda a po chwili się z siebie śmieje. A on patrzy się na mnie jak na wariatkę i mówi, że chyba będzie musiał zacząć pić codziennie whisky aż padnie i wówczas będę mogła nad nim stać i się wyładowywać ;P Ja staram się mimo wszystko powstrzymywać ale czasami po prostu nie wychodzi .. na szczęście on to rozumie (stara się)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 19:52
monalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiaczek wrote:Ide jutro do szpitala....W macicy coś jest ale nie wygląda prawidłowo, prawy jejnik powiększony-chyba podejrzenie ciąży pozamacicznej- nie wiem, co jest grane...nie wiem czy dobrze laekarza zrozumiałam. Trzymajcie kciuki i módlcie się za nas....odezwe się po szpitalu.......
-
Mati1980 wrote:Dziewczyny bo tak wogula wam powiem że w dniu naszego Ślubu zrobiłam test i dowiedziałam się że jestem w ciąży.To jest piękny prezent.A staraliśmy sie 9 miesięcy.
ja też nie mam zbytnio ochoty Ale mój partner stara się to zrozumieć
-
Martynika ja też jak wypluta. Nie mam ochoty i siły na nic. Wczoraj wyciągnęłam moich chłopaków na spacer do parku to mi trochę pomogło. Na seks też nie mam ochoty ale i trochę sie boję bo plamię.
W domu bałagan bo nie mam siły tego ogarnąć. Mam nadzieję, że szybko przejdzie to zmęczenie -
Mati1980 wrote:Dziewczyny bo tak wogula wam powiem że w dniu naszego Ślubu zrobiłam test i dowiedziałam się że jestem w ciąży.To jest piękny prezent.A staraliśmy sie 9 miesięcy.
Super prezent
Myślę, że skoro tyle czsu się staraliście to Mąż będzie wyrozumiały
Mój musi się chwilowo pogodzić, że z seksu nici bo plamię trochę i boję się żeby nie pogorszyć sprawy -
Gosiaczek wrote:Wiem, ale ten program liczy tak jakby było standardowo czyli 28 dni, a mój cykl trwa srednio 35 dni-powinien uwzględniać indywidualne różnice i liczyć od owulacji + te 2 tyg....Nie denerwuje się, tylko wiem, że jestem krócej w ciąży...będzie dobrze
monalisa lubi tę wiadomość
-
monalisa wrote:Matko dziewczyny jakie mam dziś mdłości masakra zrobiłam dziś dorsza na obiad i zjadła z apetytem ale teraz jest masakra rano tez bylo tak. Nie Wiem co gorsze mdłości czy wymioty.
pamiętam jak byłam w pierwszej ciąży to też tak miałam i marzyłam żeby zwymiotować żeby ulżyło ale do efektu nie dochodziło - masakra
w tej ciąży póki co delikatnie i rzadko mnie mdli -
monalisa wrote:Matko dziewczyny jakie mam dziś mdłości masakra zrobiłam dziś dorsza na obiad i zjadła z apetytem ale teraz jest masakra rano tez bylo tak. Nie Wiem co gorsze mdłości czy wymioty.
pamiętam jak byłam w pierwszej ciąży to też tak miałam i marzyłam żeby zwymiotować żeby ulżyło ale do efektu nie dochodziło - masakra
w tej ciąży póki co delikatnie i rzadko mnie mdli