MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wam pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy Chciałabym się do was dopisać Termin według obliczeń kalkulatora internetowego jest na 20.06 2014r Nie mam objawów ciążowych jedynie co to brzuch mnie boli za to piersi nie bolą wcale Dwa dni temu miałam różowe delikatne plamienoe przez chwilę Do tej pory nic się nie dzieje Mam pytanie kiedy najwcześniej mogę udać się na USG żeby było widać serduszko?
nutka lubi tę wiadomość
-
Maksi8 wrote:Cześć wam pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy Chciałabym się do was dopisać Termin według obliczeń kalkulatora internetowego jest na 20.06 2014r Nie mam objawów ciążowych jedynie co to brzuch mnie boli za to piersi nie bolą wcale Dwa dni temu miałam różowe delikatne plamienoe przez chwilę Do tej pory nic się nie dzieje Mam pytanie kiedy najwcześniej mogę udać się na USG żeby było widać serduszko?
-
Ja w środę będę bodajże w 6tyg i 5dz. i mam nadzieję zobaczyć już serduszko (lekarz twierdził,że powinno być już widać).Byłam w piątek ponad tydzień temu i widziałam wtedy jeszcze tylko pęcherzyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 19:25
-
Maksi8 wrote:Mam pytanko odnośnie suwaczków Jak robicie że one za każdym razem się wyświetlają u mnie tylko za pierwszym razem jest widoczny ?
Maksi8 lubi tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciąży miałam najpierw potworne całodniowe mdłości a potem od 8 do 12 tygodnia wymiotowałam wszystkim co tylko zjadłam a zdarzało się że nawet nie zdążyłam zjeść, wystarczył sam zapach. Przyznam się że to było gorsze niż poród, bez kitu Teraz mdli mnie z rana ale po lekkim śniadaniu już jest w miarę ok. I mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki
-
Witam Czerwcowe mamuśki ;] termin 18 czerwiec, dzisiaj pierwsza wizyta u lekarza, jutro zaczyna się 5 tydzień :)ależ się cieszęęęęę! póki co objawy to tylko bolące piersi powodzenia życzę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 12:15
-
nick nieaktualny