MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja dołączam, mam termin wg OVU na 18 czerwca
Pierwsza wizyta u ginekologa go 24 października, a niedługo potem moje urodziny - najlepszy prezent Na razie beta w środę wyszła 162, mam powtórzyc w przyszły piątek dopiero, to zobaczę przyrost!
Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamuśki! -
W środę będę miała już koniec 7 tygodnia,także serduszko powinno być widać .Bankierka,mnie też zaczynają męczyć mdłości,z dnia na dzień coraz częściej i z coraz większym nasileniem,ale na razie tylko mdli,jeszcze bez finału...chociaż nie powiem,żebym nie mogła się doczekać .
-
Mdłości z finałem to coś okropnego miałam nadzieję, że mnie to ominie, ale niestety nie. Wczoraj przez cały dzień mnie trzymało i dopiero wieczorem coś zjadłam. Na szczęście dzisiaj spokój.
Dziewczyny czy wy też macie tak że możecie zasnąć w dowolnym miejscu i pozie? Ja przed chwilą obudziłam się przy komputerze o zgrozo w pracy.
Pozdrawiam i życzę spokojnego wypoczynku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekajajaca wrote:Ja też nie mam mdłości a jestem w 6tydz.+ 1dz.
podpytałam się dziewczyn z III trymestru, pocieszyły , jedne mówiły, że nie miały mdłości niektóre z kolei dostały trochę później w 7, 8 tyg.
Tak więc Czekająca możliwe , że wszystko przed nami.. na razie się cieszmy, że nie spędzamy większości czasu w toalecie nad "tronem" . Jak pomyślę, że niektóre miały bardzo uciążliwe mdłości od I do II trymestru to aż włos jeży się na głowie...
joaa- moim zdaniem rośnie beta -- tak powinno byćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 20:56
-
Bankierka,ostatnią miesiączkę miałam 30 sierpnia,a owulację 11 września.Co do mdłości,to moja mama też je miała,ale mam koleżanki,które mdłości w ogóle nie zaznały w całej ciąży,to bardzo indywidualna kwestia,każdy przechodzi ciążę inaczej,nie ma się czym martwić .
Anielka27 lubi tę wiadomość
-
Hej chciałabym do was dołączyć.według ovu termin na 16.06 . Ostatnia@ miałam 2.09 tyle że mam cykle po 36 dni. Usg mam za tydz w piątek mam nadzieję że wtedy coś zobaczę
Mdłości jeszcze mnie nie dopadly ale często mam zgage i od paru dni okropne zaparcia.monalisa lubi tę wiadomość
-
Witam
Dopisuję się i ja.
Termin wychodzi mi na 11 czerwca. Na pierwszej wizycie byłam we czwartek. Póki co był "tylko" pęcherzyk. Kolejna wizyta 31go.
Co do mdłości i jakichkolwiek objawów ciąży to póki co nie mam nic. W poprzedniej ciąży też nie miałam. Niestety miałam cukrzycę ciążową. Gdymy nie ona to nic by się nie zmieniło. -
nick nieaktualnybasssia87 wrote:Jak tu wstawić suwaczek? Nie mogę znaleźć
kliknij na suwak , którejś z nas , przekieruje Cię na specjalną stronę. Postępuj zgodnie z instrukcją. Aby zapisać suwaczek musisz skopiować kod (pierwszy BBCode) i zapisać go w ustawieniach na OVU (na samej górze w prawym rogu obok "zakładki" wiadomości masz zakładkę ustawienia-wchodzisz w nią) a tam z kolei wchodzisz w pod zakładkę SPOŁECZNOŚĆ, i wklejasz kod w miejscu swojego podpisu na forum. gotoweWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 15:10
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
MonikaS wrote:Czesć dziewczynny.
Ja bylam wczoraj u gin i z usg wyszedl mi termin na 5 czerwca a z okresu 27 maja ale ja mam dlugie cykle wiec to by sie zgadzalo widzialam juz bijace serduszko a zarodek ma 4 mm
jezeli chodzi o objawy to spac mi sie non stop chce i bąaaaardzo zmeczonona...
O rany,mam to samo,od paru dni od 16 śpię na stojąco,jestem strasznie rozbita,właśnie obudziłam się z drzemki (już drugiej dzisiaj) i nadal jestem do niczego,choć noc przespana,nic takiego nie robiłam w ciągu dnia..
I też w środę mam nadzieję zobaczyć bijące serduszko .Ovu wyliczyło mi termin na 4 czerwca,zobaczymy,czy lekarz w środę to potwierdzi.Dawno na nic tak nie czekałam,jak na tę wizytę...