X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, dlatego oglądam filmy na youtube i tam fajnie jest to pokazane :-) U mnie koła obrotowe odpadają i te przednie nie mogą być mniejsze od tylnich :-)

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam jedo fyn :) bardzo mi się podoba ... zobacze jak będzie w praktyce :)

MonikaS lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa - tylko czyy przez to, że ma wąskie koła nię będzie grzązł w piachu, błocie... ciężko powiedzieć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 21:30

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dzięki Wam dziewczyny skłaniam się ku Jedo :)

• monalisa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    bardzo ładny, mnie znowu kusi biały, z tego jest biało czarny na białym stelażu bym wzięła chociaż obawiam się o stronę praktyczną białego wózka
    Moja bratowa kupili beżowy maly 15.01 konczy roczek i spacerowke co tydzień pierze maly ciągle slini i brudzi rączkami dlatego nasz wybór czarny z córką mialam granatową Inglesine i bylam bardzo zadowolona, a i materiał jest mam nadzieje ktory odbija promienie chociaż bardzo podoba nam się beżowy taki jak ma mój bratanek ale przeraza nas utrzymanie w czystości przy taki rocznym Lulusiu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 21:49

bontbhr.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie miałam tego problemu ale każde dziecko inne :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raz na jakiś czas odświeżałam, ale w bartatinie ze spacerówki ładnie to poszycie się odpina :) a i szybko schnie :) a po praniu w pralce wyciągałam jak nowe - niesprane i takie tam :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedynie co to po chrzcinach byłam wkurzona bo mi goście gondolę wysmarowali rękoma i to po jedzeniu jakieś plamy tłuste...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gondoli już tak łatwo nie rozłożysz do prania

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyślcie o takim co ma obrotowe koła z możliwością blokady - Weronika przespała całą drogę do doliny chochołowskiej i jedyne na co możemy narzekać, to na zbyt stromy podjazd i dużą ilość kamieni pod koniec. Dopchaliśmy też wózek na Rusinową Polanę i choć po wyjeździe dawaliśmy wózek do reklamacji bo nam rama pękła to nie narzekamy - wyjazd był ekstremalny (super!) a ramę zrobili raz dwa :) Teraz w tych nowych ramy są już mocniejsze.

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie czy Wy też macie napady głodu w późnych godzinach wieczornych? Bo ja ostatnio mam tak, że aż z głodu mi jest nie dobrze i o 24 potrafię wstać i coś delikatnego przekąsić nawet samą wędlinę czy warzywo bo inaczej nie zasnę.

AISAK, Marcysia86 lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka ja póki co takich napadów nie mam :) ale tetaz mne naszła ochota na kanapkę i to przez Ciebie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 22:40

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od jakiegoś tygodnia normalnie nie mogę tego opanować, zawsze ostatni posiłek jadłam o 19.00 i to lekki a teraz głodna jestem coraz częściej właśnie późnym wieczorem, a przecież nie mogę sobie odmawiać jak czuje, że mi aż niedobrze z głodu. Będę bała się wskoczyć na wagę coś mi się wydaje

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka27 wrote:
    słuchajcie czy Wy też macie napady głodu w późnych godzinach wieczornych? Bo ja ostatnio mam tak, że aż z głodu mi jest nie dobrze i o 24 potrafię wstać i coś delikatnego przekąsić nawet samą wędlinę czy warzywo bo inaczej nie zasnę.
    Mi się właśnie od trzech dni to włączyło... ;)

Praktycznie cały czas jestem głodna... Zjem coś i za godzinę znowu czuję że chce mi się jeść.

Anielka27 lubi tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS to smacznego :P Ja właśnie skonsumowałam dwie z wędlinką , serem żółtym i świeżą papryką :P

MonikaS lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi lepiej nie poruszać tematu jedzenia o tej godzinie ;)

Niesforna jak to dobrze, że nie jestem osamotniona z tym wilczym apetytem :)

Niesforna lubi tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jem doslownie ociupinke wszystkiego po trochu... I w szczególności wieczorem ale max do 23. A gdy się obudze ok.5 to znowu wierci głód. Od paru dni rano nie mam apetytu, ale za to Maluszek się wierci aż laskocze:) czekam na kopniaki.

MonikaS, Anielka27 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wózka, to mamy już mniej więcej wybrany.
    Ale zakup będzie raczej w maju, żeby gwarancja była jak najdłuższa.

Bardzo podobają mi się wózki Tako i cenowo są przystępne. Znajomi używali Tako Warior i są mega zadowoleni. Ze spacerówki nadal czasem korzystają, a mały za dwa tygodnie kończy 3 latka.

Wstępnie mam wybrany:
    Tako Lungo - http://www.krolestwodziecka.com/tako-lungo-06-p-1533.html
    lub
    Tako Laret - http://www.krolestwodziecka.com/tako-laret-black-01-parasol-gratis-p-1521.html

Jeszcze tylko będę musiała się im z bliska przyjrzeć w sklepie, wykonać jazdę próbną i na któryś się zdecydujemy :)

Uznaliśmy, że kupimy wózek 3w1. Z tego fotelika co jest w zestawie podobno dziecko szybko wyrasta... A wydaje mi się że przez pierwsze pół roku to w jakieś długie wyprawy samochodem nie będziemy się wybierać. Raczej do lekarza, na zakupy, do teściów czy rodziców. A drugi fotelik planujemy już kupić oddzielnie i jakiś lepszy.

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jem kanapeczki jedna ser żółty majonez ketchup i ogórek zielony mmmm pycha
    Smacznego dziewczyn :))

MonikaS, Anielka27 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna- a nie pomyślałaś, że wypadki zdarzają się wszędzie i ktoś np. może w was wjechać rozpędzony pod sklepem czy na zwykłej drodze? To nie o to chodzi,że się nie jedzie daleko, tylko o to, co jest bezpieczne dla dziecka. I takie foteliki przeznaczone są dla dzieci do 9 kg, więc prawie rok powinno się wozić takie dziecko w nim. Więc nie widzę sensu kupowania oddzielnie jednego a w zestawie drugiego. Wersje wózków są zazwyczaj 2w1 i 3w1, więc może po prostu kupcie ten 2w1 a różnicę w cenie dołóżcie do nowego, bezpiecznego fotelika?

Ja przed wczoraj miałam tak, że się w środku nocy obudziłam i z głodu nie mogłam zasnąć, więc zjadłam jogurt. Za to wczoraj jak szłam spać to mnie złapało i najadłam się już przed położeniem spać:)

Anielka27 lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ