MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia84 wrote:bardzo ładny, mnie znowu kusi biały, z tego jest biało czarny na białym stelażu bym wzięła chociaż obawiam się o stronę praktyczną białego wózka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 21:49
-
Pomyślcie o takim co ma obrotowe koła z możliwością blokady - Weronika przespała całą drogę do doliny chochołowskiej i jedyne na co możemy narzekać, to na zbyt stromy podjazd i dużą ilość kamieni pod koniec. Dopchaliśmy też wózek na Rusinową Polanę i choć po wyjeździe dawaliśmy wózek do reklamacji bo nam rama pękła to nie narzekamy - wyjazd był ekstremalny (super!) a ramę zrobili raz dwa
Teraz w tych nowych ramy są już mocniejsze.
-
nick nieaktualnysłuchajcie czy Wy też macie napady głodu w późnych godzinach wieczornych? Bo ja ostatnio mam tak, że aż z głodu mi jest nie dobrze i o 24 potrafię wstać i coś delikatnego przekąsić nawet samą wędlinę czy warzywo bo inaczej nie zasnę.
AISAK, Marcysia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od jakiegoś tygodnia normalnie nie mogę tego opanować, zawsze ostatni posiłek jadłam o 19.00 i to lekki a teraz głodna jestem coraz częściej właśnie późnym wieczorem, a przecież nie mogę sobie odmawiać jak czuje, że mi aż niedobrze z głodu. Będę bała się wskoczyć na wagę coś mi się wydaje
-
Anielka27 wrote:słuchajcie czy Wy też macie napady głodu w późnych godzinach wieczornych? Bo ja ostatnio mam tak, że aż z głodu mi jest nie dobrze i o 24 potrafię wstać i coś delikatnego przekąsić nawet samą wędlinę czy warzywo bo inaczej nie zasnę.
Praktycznie cały czas jestem głodna... Zjem coś i za godzinę znowu czuję że chce mi się jeść.
Anielka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jem doslownie ociupinke wszystkiego po trochu... I w szczególności wieczorem ale max do 23. A gdy się obudze ok.5 to znowu wierci głód. Od paru dni rano nie mam apetytu, ale za to Maluszek się wierci aż laskocze:) czekam na kopniaki.
MonikaS, Anielka27 lubią tę wiadomość
-
Co do wózka, to mamy już mniej więcej wybrany.
Ale zakup będzie raczej w maju, żeby gwarancja była jak najdłuższa.
Bardzo podobają mi się wózki Tako i cenowo są przystępne. Znajomi używali Tako Warior i są mega zadowoleni. Ze spacerówki nadal czasem korzystają, a mały za dwa tygodnie kończy 3 latka.
Wstępnie mam wybrany:
Tako Lungo - http://www.krolestwodziecka.com/tako-lungo-06-p-1533.html
lub
Tako Laret - http://www.krolestwodziecka.com/tako-laret-black-01-parasol-gratis-p-1521.html
Jeszcze tylko będę musiała się im z bliska przyjrzeć w sklepie, wykonać jazdę próbną i na któryś się zdecydujemy
Uznaliśmy, że kupimy wózek 3w1. Z tego fotelika co jest w zestawie podobno dziecko szybko wyrasta... A wydaje mi się że przez pierwsze pół roku to w jakieś długie wyprawy samochodem nie będziemy się wybierać. Raczej do lekarza, na zakupy, do teściów czy rodziców. A drugi fotelik planujemy już kupić oddzielnie i jakiś lepszy. -
Niesforna- a nie pomyślałaś, że wypadki zdarzają się wszędzie i ktoś np. może w was wjechać rozpędzony pod sklepem czy na zwykłej drodze? To nie o to chodzi,że się nie jedzie daleko, tylko o to, co jest bezpieczne dla dziecka. I takie foteliki przeznaczone są dla dzieci do 9 kg, więc prawie rok powinno się wozić takie dziecko w nim. Więc nie widzę sensu kupowania oddzielnie jednego a w zestawie drugiego. Wersje wózków są zazwyczaj 2w1 i 3w1, więc może po prostu kupcie ten 2w1 a różnicę w cenie dołóżcie do nowego, bezpiecznego fotelika?
Ja przed wczoraj miałam tak, że się w środku nocy obudziłam i z głodu nie mogłam zasnąć, więc zjadłam jogurt. Za to wczoraj jak szłam spać to mnie złapało i najadłam się już przed położeniem spaćAnielka27 lubi tę wiadomość