X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, dlatego oglądam filmy na youtube i tam fajnie jest to pokazane :-) U mnie koła obrotowe odpadają i te przednie nie mogą być mniejsze od tylnich :-)

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam jedo fyn :) bardzo mi się podoba ... zobacze jak będzie w praktyce :)

MonikaS lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa - tylko czyy przez to, że ma wąskie koła nię będzie grzązł w piachu, błocie... ciężko powiedzieć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 21:30

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dzięki Wam dziewczyny skłaniam się ku Jedo :)

• monalisa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    bardzo ładny, mnie znowu kusi biały, z tego jest biało czarny na białym stelażu bym wzięła chociaż obawiam się o stronę praktyczną białego wózka
    Moja bratowa kupili beżowy maly 15.01 konczy roczek i spacerowke co tydzień pierze maly ciągle slini i brudzi rączkami dlatego nasz wybór czarny z córką mialam granatową Inglesine i bylam bardzo zadowolona, a i materiał jest mam nadzieje ktory odbija promienie chociaż bardzo podoba nam się beżowy taki jak ma mój bratanek ale przeraza nas utrzymanie w czystości przy taki rocznym Lulusiu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 21:49

bontbhr.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie miałam tego problemu ale każde dziecko inne :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raz na jakiś czas odświeżałam, ale w bartatinie ze spacerówki ładnie to poszycie się odpina :) a i szybko schnie :) a po praniu w pralce wyciągałam jak nowe - niesprane i takie tam :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedynie co to po chrzcinach byłam wkurzona bo mi goście gondolę wysmarowali rękoma i to po jedzeniu jakieś plamy tłuste...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gondoli już tak łatwo nie rozłożysz do prania

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyślcie o takim co ma obrotowe koła z możliwością blokady - Weronika przespała całą drogę do doliny chochołowskiej i jedyne na co możemy narzekać, to na zbyt stromy podjazd i dużą ilość kamieni pod koniec. Dopchaliśmy też wózek na Rusinową Polanę i choć po wyjeździe dawaliśmy wózek do reklamacji bo nam rama pękła to nie narzekamy - wyjazd był ekstremalny (super!) a ramę zrobili raz dwa :) Teraz w tych nowych ramy są już mocniejsze.

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie czy Wy też macie napady głodu w późnych godzinach wieczornych? Bo ja ostatnio mam tak, że aż z głodu mi jest nie dobrze i o 24 potrafię wstać i coś delikatnego przekąsić nawet samą wędlinę czy warzywo bo inaczej nie zasnę.

AISAK, Marcysia86 lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka ja póki co takich napadów nie mam :) ale tetaz mne naszła ochota na kanapkę i to przez Ciebie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 22:40

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od jakiegoś tygodnia normalnie nie mogę tego opanować, zawsze ostatni posiłek jadłam o 19.00 i to lekki a teraz głodna jestem coraz częściej właśnie późnym wieczorem, a przecież nie mogę sobie odmawiać jak czuje, że mi aż niedobrze z głodu. Będę bała się wskoczyć na wagę coś mi się wydaje

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka27 wrote:
    słuchajcie czy Wy też macie napady głodu w późnych godzinach wieczornych? Bo ja ostatnio mam tak, że aż z głodu mi jest nie dobrze i o 24 potrafię wstać i coś delikatnego przekąsić nawet samą wędlinę czy warzywo bo inaczej nie zasnę.
    Mi się właśnie od trzech dni to włączyło... ;)

Praktycznie cały czas jestem głodna... Zjem coś i za godzinę znowu czuję że chce mi się jeść.

Anielka27 lubi tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS to smacznego :P Ja właśnie skonsumowałam dwie z wędlinką , serem żółtym i świeżą papryką :P

MonikaS lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi lepiej nie poruszać tematu jedzenia o tej godzinie ;)

Niesforna jak to dobrze, że nie jestem osamotniona z tym wilczym apetytem :)

Niesforna lubi tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jem doslownie ociupinke wszystkiego po trochu... I w szczególności wieczorem ale max do 23. A gdy się obudze ok.5 to znowu wierci głód. Od paru dni rano nie mam apetytu, ale za to Maluszek się wierci aż laskocze:) czekam na kopniaki.

MonikaS, Anielka27 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wózka, to mamy już mniej więcej wybrany.
    Ale zakup będzie raczej w maju, żeby gwarancja była jak najdłuższa.

Bardzo podobają mi się wózki Tako i cenowo są przystępne. Znajomi używali Tako Warior i są mega zadowoleni. Ze spacerówki nadal czasem korzystają, a mały za dwa tygodnie kończy 3 latka.

Wstępnie mam wybrany:
    Tako Lungo - http://www.krolestwodziecka.com/tako-lungo-06-p-1533.html
    lub
    Tako Laret - http://www.krolestwodziecka.com/tako-laret-black-01-parasol-gratis-p-1521.html

Jeszcze tylko będę musiała się im z bliska przyjrzeć w sklepie, wykonać jazdę próbną i na któryś się zdecydujemy :)

Uznaliśmy, że kupimy wózek 3w1. Z tego fotelika co jest w zestawie podobno dziecko szybko wyrasta... A wydaje mi się że przez pierwsze pół roku to w jakieś długie wyprawy samochodem nie będziemy się wybierać. Raczej do lekarza, na zakupy, do teściów czy rodziców. A drugi fotelik planujemy już kupić oddzielnie i jakiś lepszy.

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jem kanapeczki jedna ser żółty majonez ketchup i ogórek zielony mmmm pycha
    Smacznego dziewczyn :))

MonikaS, Anielka27 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna- a nie pomyślałaś, że wypadki zdarzają się wszędzie i ktoś np. może w was wjechać rozpędzony pod sklepem czy na zwykłej drodze? To nie o to chodzi,że się nie jedzie daleko, tylko o to, co jest bezpieczne dla dziecka. I takie foteliki przeznaczone są dla dzieci do 9 kg, więc prawie rok powinno się wozić takie dziecko w nim. Więc nie widzę sensu kupowania oddzielnie jednego a w zestawie drugiego. Wersje wózków są zazwyczaj 2w1 i 3w1, więc może po prostu kupcie ten 2w1 a różnicę w cenie dołóżcie do nowego, bezpiecznego fotelika?

Ja przed wczoraj miałam tak, że się w środku nocy obudziłam i z głodu nie mogłam zasnąć, więc zjadłam jogurt. Za to wczoraj jak szłam spać to mnie złapało i najadłam się już przed położeniem spać:)

Anielka27 lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ