MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam jeszcze-1,5kg. 1,5kg juz nadrobilAm. Tak patrząc na mój wygląd i wczorajsza informacje o synu to naprawdę widać ze to chłopiec będzie. Juz od miesiaca mi wkoło mówia o chlopcu:) co jak co praktycznie polowa ciąży a waga super. Tylko patrzeć jak zacznę równo puchnąć
-
Aisak- ja mam nadzieję, że przytyję tylko tyle co waży dziecko i reszta;)
Ja swoje zapasy już mam, więc nie planuję ich zwiększać;P
A co do wyglądu, to mnie to wkurza takie gadanie;P Kiedyś ktoś mi powiedział: będzie dziewczynka, bo się zmieniłaś... Wiem, co ten ktoś miał na myśli:P Że źle wyglądam ale spoko:P
A jakby tak miało być, to ja jeden dzień będę mieć córkę inny syna, bo mam takie dni, że co bym nie zrobiła to marnie wyglądam, ale są i takie, że choćbym nic nie robiła to wyglądam ładnie;] -
No właśnie ja przed ciążą miałam nadwagę i wiem, że nie powinnam przytyć zbyt wiele. Nie pilnuję się jakoś nie wiadomo jak, ale mam nadzieję, że nie roztyję się bardziej bo i tak mi ciężko na 4pietro wchodzić
MonikaS lubi tę wiadomość
-
Ja jestem ciekawa co pokaże waga u gina na poniedziałkowej wizycie
Ostatnio cały czas leciałam w dół ( w sumie chyba 1,5-2,0 kg) no ale teraz były święta, no i dzidzia coraz większa - może wyrównam do wagi początkowej... Chociaż z drugiej strony nie ważne ile ważymy, póki nasze dzieciątka są zdrowe i dobrze się rozwijają
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wróciłam właśnie z usg połówkowego
Wszystkie wymiary dzidzi prawidłowe, rozwój na tym etapie także prawidłowy
Potwierdzona płeć - będzie Marcelinka. Dzidzia waży 276g, długość od główki do pupy 16cm
nutka, eta, Marcysia86, kambel, Anielka27, AISAK, Limerikowo, Modelka, evas lubią tę wiadomość
-
Tez o naszych dziewczynach myślę, ciekawa jestem co u nich?
Co do wagi to ja w pierwszej ciaży przytyłam 20 kg a musze zaznaczyć że urodziłam wcześniej o cały miesiąc wiec boję się pomyśleć ile by było jakbym dociągnęła do końca. Po pierwszej ciąży zostało mi może 4 kg ale to moim przypadku było super bo przed ciążą ważyłam 49 kg
Niestety od jakiś 2-3 lat mam pracę siedzącą i przybrałam znacząco na wadze gdzieś z 10 kg- teraz boję się żeby dużo nie przytyćMam nadzieję że nie będzie to 20 kg. Jem normalnie tak jak przed ciążą i jestem bardzo ciekawa ile przytyłam przez miesiąc ?Wizytę mam w poniedziałek to się okaże, ale brzuszek mam znaczący jakbym była w 6 miesiącu więc pewnie dużo mi się przytyło
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, nie było mnie trochę, ponieważ leżałam w szpitalu, już jestem w domku i wracam do żywych, problemy z błędnikiem, straszne zawroty głowy. Nie dam rady nadrobić Waszych wpisów, ale mam nadzieję,że wszystko dobrze u Was i Waszych Maluszków
eta, AISAK, Limerikowo lubią tę wiadomość