X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny, a co u Welonisi i Pauli, pisałyście, że sie martwicie..?

• nutka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonisia miała zabieg usunięcia, bo odeszły jej wody i dzieciątko nie miało szans;(

A u Pauli wyszła jakaś różnica w wielkości komór mózgu i miała umówić się dziś do specjalisty...

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Welonisia miała zabieg usunięcia, bo odeszły jej wody i dzieciątko nie miało szans;(

A u Pauli wyszła jakaś różnica w wielkości komór mózgu i miała umówić się dziś do specjalisty...
    O mój Boże... Jak mi przykro :-(((((((

• nutka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety takie rzeczy się zdarzają.:( Oby Welonisia szybciutko mogła znów się starać i urodziła zdrowe maleństwo

A u Pauli to ja głęboko wierzę, że wszzsytko bedzie dobrze;)

AISAK, MonikaS, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rowniez trzymam mocno kciuki za Paule oraz żeby Weolnisia szybko doszła do siebie po tej stracie i Bozia dała jej dzieciatko ....

MonikaS lubi tę wiadomość

• Kota Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzwonilam do swojej lekarki bo troche mnie zaniepokoily te mocne klucia i twardniejacy brzuch i kazala mi przyjsc jutro na wizyte. Mam nadzieje, ze to tylko rozciagajaca sie macica. Trzymacje kciuki.

AISAK, weronikabp lubią tę wiadomość

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kota- trzymamy:) Będzie dobrze;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu spać nie moge:'(

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też - synek mnie obudził a potem chrapiąy mąż nie dał zasnąć, jak już udało się przysmąć to znowu synek. norrrrrr alnie oszaleć można. ja się chyba wykpńczę grrrrrrrrrr

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a później weź człowieku w dzień funkcjonuj. ja noe wiem co się narobiło, od 3 nocy synek się po nocach budzi spać noe daje...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kryzys zażegnany, synek bawi się, mąż do pracy odprawiony a ja bym pospała ale nie mogę bo muszę zaraz z Michasiem po urzędach pojeździć :] ehhh mam nadzieję, że skoro tak wcześnie wstał to chociaż sobie we dwójkę w. dzień dłużej pośpmy :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Marcysia86 Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez kolejna malo atrakcyjna noc maz chrapal i nie dalo sie spac. Nigdy mi nie wierzyl wiec dzis na dowod go nagralam.zdziwil sie lekko:-) . Dziewczyny Wy tez tak macie ze raz Wasze piersi sa bardzo wrazliwe a raz delikatnie? Pozdrawiam

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja już się przyzwyczaiłam do tego, że mój sen w nocy nie jest taki jak wcześniej i że śpię ciągle jakbym czuwała bardzo często się budząc przy każdej zmianie pozycji.. ale teraz to akurat dobrze bo moja dwójeczka znowu jest chora i w nocy musiałam wstawać mierzyć im temperatury ponieważ wysoko gorączkują. Już nie chorowały ostatnie 2 lata były przepiękne, lekarz się śmieje że niech się teraz wychorują bo od narodzin dzidziusia już im nie wolno :)

Marcysia ja tak mam.. miałam czas bo bardzo dużej wrażliwości wręcz bolesności, że przeszło, za jakiś czas znowu się nasilała wrażliwość i tak na zmianę dzisiaj np. od porannej pobudki bolą mnie bardzo.

ggfxf7q.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    ja też - synek mnie obudził a potem chrapiąy mąż nie dał zasnąć, jak już udało się przysmąć to znowu synek. norrrrrr alnie oszaleć można. ja się chyba wykpńczę grrrrrrrrrr

O,mam podobnie. I syn spać nie daje i mąż który chrapie, muszę go zawsze z łokcia uderzyć i od razu cisza, ale nie na dlugo.

Teraz z synem jemy śniadanie, jestem zmęczona dziwne sny w nocy miałam.

MonikaS lubi tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu i ja dostałam dziś parę kopniaków :)

AISAK, Anielka27, fler lubią tę wiadomość

• Modelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w końcu też wczoraj poczułam coś więcej niż tylko laskotanie - macalam się po brzuchu, bo miałam takie jedno twarde miejsce (to chyba właśnie synek był) i dostałam dwa pukniecia w zamian :)

AISAK, Martynika, Anielka27, fler lubią tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ciągle czekam na ruchy maleństwa :) mój mąż ciągle woła do niego żeby się poruszył bo on chce go już poczuć ;)

u Pauli na pewno będzie wszystko dobrze!

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruchy są cudowne,wczoraj odwiedziłam moją mamę i mały akurat tańcował,mamie udało się to poczuć przez brzuch :).Potem już cały czas chciała trzymać rękę,a syn jak na zawołanie-puk,puk,puk :) :) :).Dziś od rana też się wita,to niesamowite,a jeszcze parę dni temu martwiłam się,że w 20 tydzień wchodzę bez ruchów.

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem, że już też czekam to moja 3 ciąża, a ja nadal nic nie czuję :/

ale wiem, że to kwestia dni no może tygodnia dwóch :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:06

ggfxf7q.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już teraz na spokojnie czekam na ruchy:) Jeszcze przed wczorajszą wizytą byłam niecierpliwa, ale teraz niech maluch kopnie kiedy zechce;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ