X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny, a co u Welonisi i Pauli, pisałyście, że sie martwicie..?

• nutka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonisia miała zabieg usunięcia, bo odeszły jej wody i dzieciątko nie miało szans;(

A u Pauli wyszła jakaś różnica w wielkości komór mózgu i miała umówić się dziś do specjalisty...

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Welonisia miała zabieg usunięcia, bo odeszły jej wody i dzieciątko nie miało szans;(

A u Pauli wyszła jakaś różnica w wielkości komór mózgu i miała umówić się dziś do specjalisty...
    O mój Boże... Jak mi przykro :-(((((((

• nutka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety takie rzeczy się zdarzają.:( Oby Welonisia szybciutko mogła znów się starać i urodziła zdrowe maleństwo

A u Pauli to ja głęboko wierzę, że wszzsytko bedzie dobrze;)

AISAK, MonikaS, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rowniez trzymam mocno kciuki za Paule oraz żeby Weolnisia szybko doszła do siebie po tej stracie i Bozia dała jej dzieciatko ....

MonikaS lubi tę wiadomość

• Kota Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzwonilam do swojej lekarki bo troche mnie zaniepokoily te mocne klucia i twardniejacy brzuch i kazala mi przyjsc jutro na wizyte. Mam nadzieje, ze to tylko rozciagajaca sie macica. Trzymacje kciuki.

AISAK, weronikabp lubią tę wiadomość

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kota- trzymamy:) Będzie dobrze;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu spać nie moge:'(

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też - synek mnie obudził a potem chrapiąy mąż nie dał zasnąć, jak już udało się przysmąć to znowu synek. norrrrrr alnie oszaleć można. ja się chyba wykpńczę grrrrrrrrrr

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a później weź człowieku w dzień funkcjonuj. ja noe wiem co się narobiło, od 3 nocy synek się po nocach budzi spać noe daje...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kryzys zażegnany, synek bawi się, mąż do pracy odprawiony a ja bym pospała ale nie mogę bo muszę zaraz z Michasiem po urzędach pojeździć :] ehhh mam nadzieję, że skoro tak wcześnie wstał to chociaż sobie we dwójkę w. dzień dłużej pośpmy :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Marcysia86 Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez kolejna malo atrakcyjna noc maz chrapal i nie dalo sie spac. Nigdy mi nie wierzyl wiec dzis na dowod go nagralam.zdziwil sie lekko:-) . Dziewczyny Wy tez tak macie ze raz Wasze piersi sa bardzo wrazliwe a raz delikatnie? Pozdrawiam

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja już się przyzwyczaiłam do tego, że mój sen w nocy nie jest taki jak wcześniej i że śpię ciągle jakbym czuwała bardzo często się budząc przy każdej zmianie pozycji.. ale teraz to akurat dobrze bo moja dwójeczka znowu jest chora i w nocy musiałam wstawać mierzyć im temperatury ponieważ wysoko gorączkują. Już nie chorowały ostatnie 2 lata były przepiękne, lekarz się śmieje że niech się teraz wychorują bo od narodzin dzidziusia już im nie wolno :)

Marcysia ja tak mam.. miałam czas bo bardzo dużej wrażliwości wręcz bolesności, że przeszło, za jakiś czas znowu się nasilała wrażliwość i tak na zmianę dzisiaj np. od porannej pobudki bolą mnie bardzo.

ggfxf7q.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    ja też - synek mnie obudził a potem chrapiąy mąż nie dał zasnąć, jak już udało się przysmąć to znowu synek. norrrrrr alnie oszaleć można. ja się chyba wykpńczę grrrrrrrrrr

O,mam podobnie. I syn spać nie daje i mąż który chrapie, muszę go zawsze z łokcia uderzyć i od razu cisza, ale nie na dlugo.

Teraz z synem jemy śniadanie, jestem zmęczona dziwne sny w nocy miałam.

MonikaS lubi tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu i ja dostałam dziś parę kopniaków :)

AISAK, Anielka27, fler lubią tę wiadomość

• Modelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w końcu też wczoraj poczułam coś więcej niż tylko laskotanie - macalam się po brzuchu, bo miałam takie jedno twarde miejsce (to chyba właśnie synek był) i dostałam dwa pukniecia w zamian :)

AISAK, Martynika, Anielka27, fler lubią tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ciągle czekam na ruchy maleństwa :) mój mąż ciągle woła do niego żeby się poruszył bo on chce go już poczuć ;)

u Pauli na pewno będzie wszystko dobrze!

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruchy są cudowne,wczoraj odwiedziłam moją mamę i mały akurat tańcował,mamie udało się to poczuć przez brzuch :).Potem już cały czas chciała trzymać rękę,a syn jak na zawołanie-puk,puk,puk :) :) :).Dziś od rana też się wita,to niesamowite,a jeszcze parę dni temu martwiłam się,że w 20 tydzień wchodzę bez ruchów.

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem, że już też czekam to moja 3 ciąża, a ja nadal nic nie czuję :/

ale wiem, że to kwestia dni no może tygodnia dwóch :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:06

ggfxf7q.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już teraz na spokojnie czekam na ruchy:) Jeszcze przed wczorajszą wizytą byłam niecierpliwa, ale teraz niech maluch kopnie kiedy zechce;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ