MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety takie rzeczy się zdarzają.
Oby Welonisia szybciutko mogła znów się starać i urodziła zdrowe maleństwo
A u Pauli to ja głęboko wierzę, że wszzsytko bedzie dobrze;)AISAK, MonikaS, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja już się przyzwyczaiłam do tego, że mój sen w nocy nie jest taki jak wcześniej i że śpię ciągle jakbym czuwała bardzo często się budząc przy każdej zmianie pozycji.. ale teraz to akurat dobrze bo moja dwójeczka znowu jest chora i w nocy musiałam wstawać mierzyć im temperatury ponieważ wysoko gorączkują. Już nie chorowały ostatnie 2 lata były przepiękne, lekarz się śmieje że niech się teraz wychorują bo od narodzin dzidziusia już im nie wolno
Marcysia ja tak mam.. miałam czas bo bardzo dużej wrażliwości wręcz bolesności, że przeszło, za jakiś czas znowu się nasilała wrażliwość i tak na zmianę dzisiaj np. od porannej pobudki bolą mnie bardzo. -
MonikaS wrote:ja też - synek mnie obudził a potem chrapiąy mąż nie dał zasnąć, jak już udało się przysmąć to znowu synek. norrrrrr alnie oszaleć można. ja się chyba wykpńczę grrrrrrrrrr
O,mam podobnie. I syn spać nie daje i mąż który chrapie, muszę go zawsze z łokcia uderzyć i od razu cisza, ale nie na dlugo.
Teraz z synem jemy śniadanie, jestem zmęczona dziwne sny w nocy miałam.MonikaS lubi tę wiadomość
-
Ruchy są cudowne,wczoraj odwiedziłam moją mamę i mały akurat tańcował,mamie udało się to poczuć przez brzuch
.Potem już cały czas chciała trzymać rękę,a syn jak na zawołanie-puk,puk,puk
.Dziś od rana też się wita,to niesamowite,a jeszcze parę dni temu martwiłam się,że w 20 tydzień wchodzę bez ruchów.