MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Najważniejsze,żeby wszystko dobrze było. A, że ja panikara jestem to cały czas w stresie. Czekam na usg albo chociaż na sprawdzenie czy tętno jest bo jeszcze niestety chyba nie czuję dzieciątka. Mówię chyba bo w moim brzuchu zawsze dużo się działo więc trudno byłoby mi odróżnić
-
balonik wrote:Najważniejsze,żeby wszystko dobrze było. A, że ja panikara jestem to cały czas w stresie. Czekam na usg albo chociaż na sprawdzenie czy tętno jest bo jeszcze niestety chyba nie czuję dzieciątka. Mówię chyba bo w moim brzuchu zawsze dużo się działo więc trudno byłoby mi odróżnić
ojej mam dokładnie to samo kochana-niech chociaz sprawdza czy dzidzia żyje skoro nie mogę tych ruchów się doczekać a w brzuchu mi się wiecznie przelewa itd;) -
Ja czasami myślę, że tylko ja tak mam. Źle się czuję -źle, dobrze też źle generalnie wszystko jest nie tak chociaż coraz lepiej to wszystko znoszę ale nigdy się nie spodziewałam że to będzie taka radość i stres zarazem. No chyba że tylko ja tak mam. Bo ja mam wrażenie, że mam wszystko na odwrót od innych kobiet
Duchess, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDuchess, Eta i inne babeczki z wawki ja bardzo chętnie na czekoladę wedlowską w Arkadii może? skoro chodzicie do Babka Medica?
)
jakiś termin?ja powoli dochodzę do siebie po szpitalu, a często jestem na badaniach w enelmedzie w Arkadii, więc jestem otwarta
Byłam w babka medica 2 razy u dr. Zioło, owszem był miły ale wyczułam trochę rutyny i zmartwiło mnie to dlatego szukałam dalej i trafiłam na dr. Paplickiego który na moje szczęście przyjmuje też w enelmedzie, zostałam u Niego i nie żałuję to cudowny człowiek. Tez myślałam o Żelaznej, ale po moim pobycie w MSWiA dużo się nasłuchałam o skomplikowanych przypadkach i o tym ze jakby cokolwiek ze mną czy z dzieckiem było nie tak to i tak muszą mnie przewozić do MSWiA lub Instytutu na Kasprzaka, także kurcze sama już nie wiem co robić, jaki scenariusz zakladać, pozytywny czy ten ew trudny. Jutro pogadam z moim doktorkiem zobaczymy co powie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 20:35
Anielka27, Duchess, eta lubią tę wiadomość
-