MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
A chorujące dziewczyny - zdrówka życzę!!! nasze bobasy już wszystkie organy mają wykształcone więc nie martwcie się, nic im nie zaszkodzi z tego co lekarze przepisują. lepiej wyleczyć i mieć spokój.
relaks i spokójAISAK, Martynika lubią tę wiadomość
-
A ja jestem już po połówkowym było super dzidzia zdrowa troszkę większa jak na swój wiek i na 100% jest Księżniczka Zuzanna - troszkę wstydliwa ale kochana.
Anielka27, Agusia2312, MagdaO, Tusia84, Paulina1986, Kota, weronikabp, eta, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fler wrote:A ja jestem już po połówkowym było super dzidzia zdrowa troszkę większa jak na swój wiek i na 100% jest Księżniczka Zuzanna - troszkę wstydliwa ale kochana.
U nas też jeśli się potwierdzi córcia to będzie Zuzanna AlicjaByłaby Ala na pierwsze, ale mama męża ma tak na imię dlatego - mimo, iż obojgu nam bardzo się to imię podoba - zdecydowaliśmy się dać tak jedynie na drugie.
fler lubi tę wiadomość
-
No to sporo nas ma badanie połówkowe 11 lutego
U mnie też będzie to echo serca płodu na dobrym sprzęcie. Wskazanie dostałam w związku z podejrzeniem ARSA. Innych wskazań nie było, trisomia ryzyko skorygowane 1:7082, przezierność karkowa 1,7, inne wyniki w dobrych normach. Wierzę, że będzie dobrze, byle się nie stresować na zapas, dla dobra maleństwa
-
ja też jeszcze ruchów nie czuje
nic. zupełna cisza, nawet w jelitach mi nie bulgocze, żeby móc sie pocieszyć że może to "to" ;/
jutro wizyta u gin, bez usg, ale powinna mi detektorem zbadać tętno bobasa więc będę spokojniejsza wiedząc że on tam jest i ma się dobrze