X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcysiu, cały czas jesteśmy z Wami :) dawaj znać kochana

Anielka27 lubi tę wiadomość

• alexast Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiu jak do tego doszło? Dźwigałaś coś? Miałaś krwawienia? Jakieś bóle... czy stało się to zupełnie bez uprzedzenia?

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiu, trzymam mocno kciuki za Ciebie aby wszystko poszło dobrze.

Nalka, a propo sanek mój syn dostał teraz na święta takie http://allegro.pl/sanki-oparcie-spiwor-reg-pchacz-lampka-led-i3717134969.html

Jesteśmy zadowoleni.

• topa42 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś poczułam coś dziwnego po niżej pępka wystawało coś twardego i jak to dotknęłam to się schowało - jak myślicie czy możliwe żeby był to dzidziuś ? Czuję go już coraz częściej przynajmniej raz dziennie ale nie sa to jeszcze mocne kopnięcia.

zem3i09keg891u11.png
  • Marcysia86 Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexast wrote:
    Marcysiu jak do tego doszło? Dźwigałaś coś? Miałaś krwawienia? Jakieś bóle... czy stało się to zupełnie bez uprzedzenia?
    Hej nic nie dźwigałam bo w szpitalu leze. Podniosłam sie delikatnie do obiadu i wody odeszły. Bez żadnego bólu skurczy czy krwawienia. Poprostu zrobiło sie mokro i tyle. Buzka

• Niecierpliwa87 Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki.za Ciebie i Malenstwo;* mojej znajomej odeszły.wody w 17 tyg i dolezała do 36 tyg;)))) wody się saczyly i odnawiały;))))

Kota, weronikabp, Anielka27, Martynika, Tusia84, ivv, Limerikowo lubią tę wiadomość

Czekamy na Ciebie Skarbie już 4 miesiące ;*
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiu, jak sama widzisz, nic jeszcze nie jest przesądzone, teraz grunt to pozytywne nastawienie. Głęboko wierzę, że uda Ci się doleżeć do bezpiecznego terminu, a maleństwu nic nie będzie i w przyszłości opowiesz mu o swoim małym cudzie.

Myślę o Tobie ciepło, ściskam kciuki z całych sił. Pisz nam na bieżąco jak się czujesz, co mówią lekarze i przede wszystkim - nie trać nadziei!

weronikabp, Anielka27, Niecierpliwa87, Limerikowo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapewne słyszałyście jak trąbią cały dzień o tej tragedii z biednymi bliźniakami (8 miesiąc). Ja nie wiem co w tym kraju naszym się dzieje, jakaś znieczulica u tych lekarzy czy co? Aż mnie krew zalewa jak widzę bądź słyszę jak traktuje się ludzi chorych itp...
    Naprawdę trzeba walczyć o swoje i nie zważać na nic tylko dociekać, wymagać itp. A najlepiej chyba by było gdyby się przeczytało dokładnie albo nauczyło się chyba na pamięć zasad NFZ i swoich praw..Nie można do końca zaufać lekarzom ech... :/

Limerikowo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiu wierzę, że wszystko się dobrze skończy i że uda się podtrzymać ciążę do bezpiecznego terminu.

Ja właśnie wróciłam z IP. Od rana bolała mnie lewa strona podbrzusza. W ciagu dnia wzięłam 2 nospy, ale pomogły tylko doraźnie, po czym ból wracał. Do tego zaczęłam odczuwać co jakis czas twardnienie brzucha. Zadzwoniłam do lekarza i kazał jechać do szpitala. Okropnie się bałam. Całe szczęście szyjka jest cała i nic złego się nie dzieje. Przy USG okazało się, że maluch się tak ułożył że kręgosłupem napiera mi na lewą stronę i stąd ten ból. Kazał dużo leżeć i odpoczywać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-) Wita przyszła mamuśka synka Franka który wita świat 2 czerwca :-)

PS: Właśnie skończyły się moje bardzo złe przygody które zaczęły się 21 grudnia, choć było bardzo groźnie, pozytywne nastawienie to gwarancja co najmniej połowy sukcesu.Ja przynajmniej tak to tłumacze :-)

Anielka27, Niecierpliwa87, weronikabp, fler, Limerikowo, evas, nutka lubią tę wiadomość

• Niecierpliwa87 Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia super ze wszystko ok;-) ja teŻ będę miała Synka Konradka;)) i też jestem po przejściach;( ale kopiacy Maluszek wynagradza wszystko;))

Czekamy na Ciebie Skarbie już 4 miesiące ;*
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania to dobrze że wszystko ok :-)

zem3i09keg891u11.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiu bardzo mocno trzymam kciuki! Duzo sily zycze, buzka.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiu, my trzymamy kciuki i modlimy się za Was, a Ty odpoczywaj i trzymaj się myśli, o której pisze wyżej Niecierpliwa87 - będzie DOBRZE!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 21:35

Anielka27 lubi tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Cześć dziewczyny :-) Wita przyszła mamuśka synka Franka który wita świat 2 czerwca :-)

Cześć Natalia, mamy taki sam termin porodu i ja też spodziewam się synka - Stasia :)

NataliaK lubi tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja powiem Wam ze dzisiaj chciałam wyszykowac się na sexy mamę na ur męża chrzesniaka- w końcu sporadycznie gdziekolwiek wychodzę, cala szafę przejrzałam i prawie nic nie pasuje na kształt brzuszka=[ buuu. Kryzys z lekka- muszę parę bluzeczek zakupić na mój śliczny brzuszek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 22:43

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kładę się spać powoli :) jeszcze sobię karmi wypiję oglądając duchy na id :) dzisiaj był fatalny dzień - głowa boli cały dzień - oby jutro było lepiej.

Marcysiu odpoczywaj i nie trać nadziei - będzie dobrze :) :*

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie od 4 rana dziś boli glowa wzielam 3 Apapy i na jakieś 4 h pomoglo na tyle ze mogłam soe rano przespać trochę ale sen nic nie pomógł. Na ostatniej wizycie lekarz stwierdził ciśnienie na pograniczu i zapisał leki na nadciśnienie zmierzyłam i 130/70 wiec jest dobre.

Limerikowo lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrr jak mój chłop mnie wQ.. Albo to moze emocje wzięły gore... Na ur mezus troszku wypił ale w pewnym momencie poprosiłam aby juz nie pil z myślą ze w razie czego gdy znowu gorączka mnie złapie i niedaj boziu duza to na IP jakoś razem za jedziemy- on na to nie wpadł. Szwagier namówił go na malpeczke jeszcze. Nie spil się ten mój luby ale mi emocje puściły wszystko przez nerwy o malucha. Normalnie aż krew z noska wydmuchalam od mego lamentacyjnego cichego płaczu. ja mu juz jutro pokarze pazury!

NataliaK, alexast lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie też pozegnalam znajomych, a mąż jeszcze siedzi i gada przy drinku z bratem.

A ja mam dziś akurat jakąś zalamke brzuchowa... Nby wiem, że synek w brzuszku rośnie i to jest cudne uczucie... Ale z drugiej strony patrze na siebie w lustrze i zupełnie nie wiem, gdzie się podzialo to idealne ciało, które jeszcze nie tak dawno miałam...

zem3upjygjyf6uag.png
‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ