MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ivv- to chyba takie;) Pycha wyszło:) Dawno go nie robiłam.
Limerikowo- tak, tak jestem dosyć duża;P i do tego łożysko na przedniej stronie;) także wiem, że poczekam sobie jeszcze może trochę ale już ciężko się doczekaćCodziennie gadam do dziecka żeby kopniaka mamie dało jakiegoś, bo taka duża mama a dzidziuś tak mało siły ma?
Czasem wydaje mi się, że jakieś takie "szemranie" tam czuję, ale nie wiem czy to dziecko i chcę dostać kopa!;P
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po wizycie:) mojemu synkowi zniknął siusiak i bedzie chyba córeczka:) ale ostatecznie dowiem sie 12lutego:)
AISAK, Kota, Martynika, Paulina1986, ivv, NataliaK, Tusia84, Limerikowo, Galanea, MagdaO, kambel, monalisa, fler, eta, evas lubią tę wiadomość
-
Skoro siusiak może zniknąć to może i może odrosnąć
Co do ruchów, to ja raczej jestem pewna, że to co czuję od 20.01. to jest moje maleństwo - od tego dnia czuję już to dość regularnie, tzn. codziennie choć o różnych porach i z różnym nasileniem.
A co do wózków, to w sprawie mutsy się nie wypowiem, natomiast zdecydowanie nie zgodzę, że Maxi Cosi Mura 4 Plus jest wózkiem tylko do galerii. Nie wiem jak było w poprzednich wersjach, natomiast ta najnowsza sprawdza się w każdym terenie - cho prawdą jest, że amortyzacja nie należy do najmocniejszych stron tego wózka. Niemniej jednak ja jestem w nim zakochana, mimo iż nie jest najpiękniejszy i nie zachwyca gamą kolorystycznąLimerikowo, Margotka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:Nutka czy Ty czasem bez obrazy jestes troche pelniejsza (jak ja ciut)lub moze masz lozysko na przedniej scianie i dlatego jeszcze nei czujesz Maluszka.moze sprobuj choc pewnie to juz robilas pojesc cos slodkiego lub szklanke soku i polezec spokojnie , wsluchac sie w brzuszek
))
Galanea zacznij kochac buraczki, one super pedza krew a mozna kupic od razu ugotowane plus czerwone miesko, morele suszone
ja mam 2x zupe z buraczkow w tyg lub pamietam o surowce z jablkiem i z buraczkami i nie narzekam na hemoglobine czy erytrocyty, fakt hematokryt spadl prawie do dolnej granicy normy ale tragedii nie ma
skonsultuj wyniki z lekarzem, w ciazy wyniki sa slabsze i nei zawsze swiadczy to zle ;--))
Wiecie ja to jestem pełniejsza,mam łożysko na przedniej ścianie a mój synek od kilku dni tak dale czadu że aż czasami podskoczeCzuje że jak tak dalej będzie to jak mnie kopnie pod koniec ciąży to będę płakać z bólu.
Właśnie też myślalam ze ruchy będę czuła późno ze względu na ''najpierw masa później rzeźba'', a jednak zaczęło się w 18 tygodniu nieregularnie, a teraz to już hula na całego
-
Czesc dziewczyny. U mnie po wszystkim. Wdalo sie zakażenie i lekarze zdecydowali o wywołaniu porodu, bo groziła mi sepsa. O 19.20 urodziła córkę Sare. Pozdrawiam i dziekuje za cale okazane wsparcie i modlitwy. Jesteście Kochane. Powodzenia wszystkim. Bede do Was zaglądać. Buziaczki
Limerikowo, Niecierpliwa87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwsza noc która była nie spokojna
wierciłam się, kręciłam
Dziś już mam luz psychiczny i był to mój ostatni dzień w pracy idę na zasłużone wolneWłasnie się zastanawiam co w domu będę robiła
zanudzę się musze znaleźć sobie jakieś zajęcie, hobby - może wy coś polecicie
-
Marcysiu trzymaj sie kochana .... Zycie jest niesprawiedliwe..
A ja jestrem po wizycie z dzidzia wszystko ok, waży 270 gram. Co do gorszych wiesci gin na badaniu ginekologicznym stwierdził twardnienie macicy i dostałam luteine dopochwowo zamiast duphastonu. Uspokoił mnie że nic sie nie dzieje:) Tez macie takie objway jak twardnienie??Limerikowo, maggda, nutka, Evelineq lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Agusia2312 wrote:Marcysiu trzymaj sie kochana .... Zycie jest niesprawiedliwe..
A ja jestrem po wizycie z dzidzia wszystko ok, waży 270 gram. Co do gorszych wiesci gin na badaniu ginekologicznym stwierdził twardnienie macicy i dostałam luteine dopochwowo zamiast duphastonu. Uspokoił mnie że nic sie nie dzieje:) Tez macie takie objway jak twardnienie?? -
Miałam twardnienia od kaszlu,internistka poleciła mi kupić sobie coś rozpuszczalnego z magnezem i potasem,dostałam w aptece zdrovit skurcz w saszetkach i od kiedy piję to regularnie nie mam już twardnień.
Marcysiu,jest mi ogromnie przykro,ale wierzę,że niedługo będziesz miała dla nas dobre wiadomości o zdrowej,poprawnie przebiegającej ciąży.Na teraz życzę Ci ogromu siły,i tak jesteś niezwykle dzielną kobietą,los Ci to wynagrodzi.Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość