MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcysiu
jejj... Tak mi przykro... Na prawdę co to się dzieje, tyle z nas ma problemy lub traci maleństwa
nie mogę tego pojąć
Płakać się chce
Ja też biorę magnez 3xdziennie...
A bierzecie żelazo??? Bo niby biorę vita- miner + dha, niby jest żelazo... Ale nie wiem czy dodatkowo się w nie nie zaopatrzyć... -
Topa a propos tej plci to nei martw sie , pamietaj ze ten sie cieszy najbardziej kto ostatni... ;--)))))))
a mysle ze wd omku nie bedziesz sie nudzic, ja na pol etatu od 7 tyg i nie nudze sie, przez wszystkim "zaliczam" OvuF forum, drobne sprawunki, obiadki od pon do pt co 2 dzien cos upichce, tv, gazetki, ksiazki nadrabiam zaleglosci, drobne porzadki etc
slowem jest co robic jka sie chce i nuda sie czl nie ima, najwaz jest odpoczynek takze oczy na sjeste same sie zamykaja ;--))
dzis np zauwazylam ze przeszedl mi tzw ped w sklepie, juz nei gonie jak szalona by cos upolowac w sklepie ze spozywki prosto z job i jazda do domu na glodnego wilka gotowac i odpoczywac
plus inne kobitki tez sie przechadzaja , takze wczesneij pedzialam jak crazy a teraz zwolnilam ;--))))))
-
Ja lykam Aspargin (ciekawe czy OF pusci nazwe bo dupka juz nei puszczaja bez nawiasow, a wczes puszczali, dziwne conajmniej ;--(()badz co badz mg z k w 1 tab, zgodnie z zaleceniem ginki i z fe to biofer tez ok przyswajalny, choc fe z wynikow wyszlo mi ok posrodku normy, pewnie po buraczkach ;--)))))))
-
Marcysiu, bardzo mi przykro. Trzymaj się mocno !!
Mnie.maluch strasznie kopie,nawet już mój mąż czujefajne to.
Dziś w końcu leniwa sobota, mąż w domu to odpoczne od synka
Ja też musze zacząć brać magnez, bo mnie skurcze włażą w nogi i to bardzo boli. -
Niesforna wrote:No to we trzy czekamy do czwartku
Ją swoją dzidzie czuje cały czas, wczoraj to tak szalała ze się zastanawiałam czy w ogóle śpinutka lubi tę wiadomość
-
No właśnie tylko mi zapisał luteine . Może przez to ze szyjka dluga i zamknięta i jak to powiedział ze nie widzi zagrożenia żadnego. A moze brać dodatkowo nospe i magnez? Jak myślicie?
przecież te leku nie zaszkodzą tylko pomogą ??
[/url]
[/url]
-
Agusia ja biore luteine i nospe na polecenie lekarza, bo macica troszke miala oporow przed rozciaganiem. Wiem, ze luteine bede brala do 34 tygodnia, zeby wlasnie macica nie twardniala i nie bylo skurczy, a nospe biore 1x2 tez na wszelki wypadek.
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Agusia...no i ciesze sie ze na usg wszystko wporzadku i serducho jak dzwon (no moze na razie maly dzwoneczek
)...ja w poniedzialek umowilam sie ze wpadne do pani doktor tylko posluchac serducha i tez mam nadzieje, ze uslysze wszystko co powinnam!
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
No pytałam się o ruchy to pan doktor powiedział ze ok 20 tygodnia ale skończonego
no i ze maluch ma jeszcze dużo miejsca w brzuszku z tego co widział wiec muszę jeszcze poczekać. Ale chyba ta nospe będę brać , albo do niego zadzwonię jeszcze i się spytam:) Płci jeszcze nie znamy:) 7 lutego mam połówkowe w Poznaniu na Polnej:) nie lubię szpitali ale no trzeba. Jeden plus ze za darmo badanie:)
Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyJa po zagrożeniu poronieniem i lozysku ktore ''siedzialo'' na szyjce przyjmowałam luteine 2x2, na szczescie odstawiona. A tak codziennie musze brac magnez 3 x 1 i nospe 3 x 1, pomijam fakt ze prawie od urodzenia biore hormony na tarczyce i dodatkowa suplemtacje jodem, w ciazy jedyne co sie zmieniło to dawka skoczyła na końską, ale podobno w ciazy trzeba bardzo uważać na wyniki tarczycy bo można dziecku zaszkodzic jak jest nieleczona, wiec sie pocieszam że bedzie ok.
A jeszcze na ostatniej wizycie wyszło że mam anemie i biorę Actiferol i witaminy dla kobiet w ciąży.
Marcysiu, trzymam kciuki żeby w końcu się udało... wiem, że łatwo mówić, ale wierzę że w końcu będzie dobrze...Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Mucha wrote:Agusia ja biore luteine i nospe na polecenie lekarza, bo macica troszke miala oporow przed rozciaganiem. Wiem, ze luteine bede brala do 34 tygodnia, zeby wlasnie macica nie twardniala i nie bylo skurczy, a nospe biore 1x2 tez na wszelki wypadek.
Nospe biore 2x1