MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też już koniec laby, M. dziś wrócił do pracy po urlopie, a mi, niestety, Zuza zrobiła pobudkę o 7.30 i nie ma zmiłuj trzeba było wstać
Na szczęście dzisiaj jeszcze mamy wolne od rehabilitacji, więc nie muszę nosa za drzwi wystawiać.
Wczorajsza kuracja uzdrawiająca przyniosła efekty. Cały dzień piłam wodę z miodem i cytryną, robiłam inhalacje z soli fizjologicznej i wieczorem wzięłam 2 tabletki Prenalenu, bo na gardło wytrzymać nie mogłam, no i dziś dużo lepiej, może całkiem zdrowa nie jestem, ale na pewno na dobrej drodze do wyzdrowienia
Mucha, odpoczywaj i nie stresuj się, będzie dobrzeMucha, Limerikowo, Martynika lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Pociesze Cię kochana.. ja przytyłam 8 kg :-]
Rzuciłam palenie od razu jak się dowiedziałam że jestem w ciązy, tak sobie tłumacze te kg hyhy
Natalia, ja przytyłam 5 od ostatniej wizyty 6 tygodni temu, a od początku ciąży 9,5... I nie rzucałam palenia:) -
Mucha, Weronikabp dziękuję za troskę :* Ogólnie wczoraj szybko się położyłam do łóżka ( jak na mnie) , nie mogłam zasnąć długi czas... A przy próbie przekręcania się coś mnie zarwało tak że myślałam że po karetkę będę dzwonić,ale szybko póściło.. Nie wiem co się dzieje, ale dziś póki co jest wszystko ok, ale jeśli coś tylko zacznie się dziać jadę na IP niech sprawdzają co tam się dzieje...
Ja 30 stycznia mam połówkowe, więc lada moment, później 31 USG w poradni... Może stres tak na mnie działa? Bo strasznie się martwię tymi badaniami...monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
[Q UOTE=Natali moj aK]5 zzef marc a jes tem o sta tni dzień w p racy, m aj ą ciężko żeby czakogoś znaleźć na moje miejsce, praca sama w sobie nie jest uciążliwa(HR), ale nie mam siły wstawać i siedzieć 8 godzin przy biurku. Też nie chce zostawiać pracodawcy z dnia na dzień bo wiadomo-mostów się nie pali, chciałabym tu wrócić, dlatego będę musiała się przemęczyć jeszcze trochę. Bardziej odezwał się we mnie leń, dziś czuje się jak słoń, nie miałam siły naciągnąć spodni na cztery literki taka jestem silna
[/QUOTE]
Znam to tez mam prace biurową spec.sprzedazy i marketingu 8-10 h siedzenia prZy kompie ale moj szef jest ok i po rozmowie sam zadbal o zastępstwo na czas l4 i macierzynskiego czyli 1 rok od poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 11:42
-
Paula222 wrote:Galanea a gdzie na tym basenie byłaś???
Ja przytyłam 7 kgI to powiem że się opanowuje w obżarstwie... Nie wiem czemu tak szybko tyje
Na Aquasferze
Dziewczyny robicie może usg piersi kontrolne w ciąży? Przed ciążą miałam stwierdzoną mastopatię, zastanawiam się czy powinnam to kontrolować w ciąży. -
Paula222 wrote:Mucha, Weronikabp dziękuję za troskę :* Ogólnie wczoraj szybko się położyłam do łóżka ( jak na mnie) , nie mogłam zasnąć długi czas... A przy próbie przekręcania się coś mnie zarwało tak że myślałam że po karetkę będę dzwonić,ale szybko póściło.. Nie wiem co się dzieje, ale dziś póki co jest wszystko ok, ale jeśli coś tylko zacznie się dziać jadę na IP niech sprawdzają co tam się dzieje...
Ja 30 stycznia mam połówkowe, więc lada moment, później 31 USG w poradni... Może stres tak na mnie działa? Bo strasznie się martwię tymi badaniami...
Ja bym tak długo nie bagatelizowała tego przeciez nosisz życie w sobie jestes za nie odpowiedzialna. Oby się nic nie stało ja bym umarła ze strachu może mam bzika ale stracjlam juz 6 raz dzieci i każdy zły objaw mnie niepokoiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 11:50
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
NataliaK wrote:5 marca jestem ostatni dzień w pracy, mają ciężko żeby kogoś znaleźć na moje miejsce, praca sama w sobie nie jest uciążliwa(HR), ale nie mam siły wstawać i siedzieć 8 godzin przy biurku. Też nie chce zostawiać pracodawcy z dnia na dzień bo wiadomo-mostów się nie pali, chciałabym tu wrócić, dlatego będę musiała się przemęczyć jeszcze trochę. Bardziej odezwał się we mnie leń, dziś czuje się jak słoń, nie miałam siły naciągnąć spodni na cztery literki taka jestem silna
w piątek byłam ostatni dzień w pracy
Dziś super się wyspałam biorę się za pranie i obiadek
Eh jak fajnie być w domu
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
topa42 wrote:Wiesz co nie robiłam za tydzień mam wizytę u gina więc zapytam - chyba muszę notować jakie mam do niego pytania bo przed wizytą zapomnę
Ja też dzisiaj do ginekologa poszłam z karteczką z pytaniamiDzięki Wam na forum pojawia się sporo pytań dodatkowych
-
nick nieaktualnyJa miałam USG piersi robione pod koniec października, gdy lekarz zakładał karte ciąży. Co do wagi to mam 3,5kg na plusie więc nie jest źle, a w sumie niczego sobie nie odmawiam
Zazdroszczę Wam tych zbliżających się USG. Ja mam takie bardzo dokładne dopiero 19 lutego, ale cieszę się bo u jednej z najlepszych specjalistek w PoznaniuLimerikowo lubi tę wiadomość