MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika wrote:Więc się nie załamujmy,trzymam z całego serca kciuki,daj znać po badaniu,musi być dobrze!Jakiś taki część z nas ma stresujący okres,ale mimo wszystko wierzę,że po porodzie,gdy będziemy tulić zdrowe maluchy,zapomnimy o tym wszystkim.
Oj tak obysmy wszystkie tulily za jakis czas zdrowe malenstwa!Limerikowo lubi tę wiadomość
-
dziewczyny będzie dobrze!!
Martynika na pewno dzidziuś dał radę!
Paula powodzenia na USG!!
trzymajcie się dziewczyny, nie stresować się, już jesteśmy na połówce i jeszcze trochę i będziemy tulić nasze maleństwa! myśleć tylko o tym!
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja też popatrzyłam na wyniki badań czy miałam robiony ten wirus i wiecie co nie miałam i sobie pomyślałam że bardzo dobrze
Co mi to da że będę wiedzieć że mam plus czy minus ? Tylko nie potrzebny stres do porodu.
Dziewczyny nie możemy się tak zamartwiać wszystkim przecież to nasze dzidziusie czują - ja jakiś mam spokojny luzik nie denerwuję się - co mi to da ?Nic - więc luz -
nick nieaktualny
-
Ja odebrałam wczoraj wyniki- wszystko raczej jest ok, cukrzycy nie mam:)
Dziś o 16.20 mam połówkowe- zaczynam się stresować. Ale oczywiście ja głupia nie tym, że jakaś choroba czy coś wyjdzie, tylko tym czy ten dzidziuś w ogóle ma się dobrze, czy jego serduszko bije, czy on jest ;( -
nick nieaktualny
-
No właśnie ja byłam przekonana od kilku dni, że mam jakąś infekcję, ale na wynikach moczu wszystko jest ok, z tym, że nie ma wyszczególnionych bakterii. Zapytam dziś lekarza, bo wydaje mi się, że jednak coś tam mam nie tak, więc jak nie w moczu to niech mnie on zbada dokładnie.;/
-
nick nieaktualnyhttp://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,114757,11003296,Nie_ma_plodzika_.html
wklejam to bo po prostu niedowierzam w to, co się dzieje w polskiej służbie zdrowia!!!!!
Nie nastraja optymizmem, ale jakby na mnie to trafiło to autentycznie Ci ludzie wyszli by z pracy-owszem, ale bez zębów...Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynutka wrote:No właśnie ja byłam przekonana od kilku dni, że mam jakąś infekcję, ale na wynikach moczu wszystko jest ok, z tym, że nie ma wyszczególnionych bakterii. Zapytam dziś lekarza, bo wydaje mi się, że jednak coś tam mam nie tak, więc jak nie w moczu to niech mnie on zbada dokładnie.;/
-
excella wrote:Hmm ja też niedługo idę badać glukoze, ale nie pamietam ile mam jej kupić
75g, z tego co pamiętam. Ale jak powiesz, że dla ciężarnej to Pani w aptece napewno da ci odpowiednią
Dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, no i w szczególności za nie większą niż 10mm komorę w główce maleństwa Pauli222.
ivv lubi tę wiadomość
-
MagdaO wrote:75g, z tego co pamiętam. Ale jak powiesz, że dla ciężarnej to Pani w aptece napewno da ci odpowiednią
Dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, no i w szczególności za nie większą niż 10mm komorę w główce maleństwa Pauli222. -
MonikaS wrote:ale się wkurzyłam, aż musiałam coś słodkiego zjeść...
zamiast odpoczywać będę musiała z urzędem się użerać grrrrrrr
Szczerze współczuję!
Nie udzielam się, ale często Was podczytuję;P Trzymam ostro kciukasy za dzisiejsze wizyty! Miło, że znowu zobaczycie swoje okruszki! Paula, za Ciebie szczególnie, oby nic niepokojącego nie wyszło! Czekam razem z Wami na wieści!