X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika będzie dobrze nie martw się bo to potęguje emocje które nie ssą teraz wskazane.

Z Córką dzis do 13 czekałysmy za łóżkiem skandal. Dzieci na czczo od wczoraj od 20 nie wspomne ze zbadał ja tylko anastezjolog bo lekarz operujacy nie znalazł czasu dzis dla 3 dzieci. Za to jutro o 7 będzie konsultacja na której mnie nie będzie oczywiście bo ide tez do szpitala na połowówkowe. Moj m tez jutro ma lekarza ortopede bo ma zapalenie ścięgna Ahillesa i jutro blokadę mu podadzą wwwrrrrr jak sie wali to wszystko, a ja bezradna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 21:49

Limerikowo lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż ogląda Zbuntowanego Anioła, chyba się przewrócę ze śmiechu 04icon_rotfl.gif

Tusia84, MagdaO, NataliaK, Galanea, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahaha ivv ale mnie rozśmieszyłaś, aż się w głos zaśmiałam 0sarcastic.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 21:43

ivv lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivv, widzisz Kochana, od razu Ci się humor poprawił :)

ivv lubi tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężom zaczyna klepka odbijać. :D Mój ma zachcianki, rozumiecie to? Dla was to nieśmieszne, bo go nie znacie, ale mój chłop to co mu podałam to zjadał. Poprosiłam o nutellę, to kupił cały słój i zjadł więcej ode mnie. A przecież nie lubi słodkiego. ;P i przespał dzisiaj razem ze mną parę godzin. Niesamowite to było.:D

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja dzisiaj mam ogromnego stresa, zeby do piatku doczekac do pessara i zeby wszystko bylo ok i mogli mi go zalozyc!!!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, najpierw mnie wku...iał, teraz rozśmiesza :) Ehh, czas iść spać, bo hormony wariują :)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Evelineq Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivv wrote:
    mój mąż ogląda Zbuntowanego Anioła, chyba się przewrócę ze śmiechu 04icon_rotfl.gif

Mój właśnie też wertując programy zatrzymał się na Zbuntowanym ... i ogląda a ja zacieszam :D

ivv, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• MagdaO Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Oj ja dzisiaj mam ogromnego stresa, zeby do piatku doczekac do pessara i zeby wszystko bylo ok i mogli mi go zalozyc!!!

Mucha, spokojnie już bliżej jak dalej :)

Mucha lubi tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj Maz tez ma zachcianki ciazowe np zajada kiszona kapustke prosto z paczki mi tam zas zapach jej nei odpowiada zpytnio, do tego konsumuje sledzika plus nutelle a jesli chodzi o seriale to uwaga polubil Kardashianki i hollywod housewives z nasza Joanna Krupa, plus b z psem sasiada sie bawi, calkiem mus ie odmienilo nie powiem jak na jego zmysl i umysl techniczny..
    tez jest bardziej czuly, jeszcze bardziej cierpliwy np jak prosze o wode o polnocy to juz nie wzdych ale wstaje z lozka i idzie po nią ;---)))))))))))))))))))))
    mam nadz ze mu juz tak na dluuuuuuuuuuuuuzej zostanie
    f2w3pc0zzgl2xzuk.png

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 03:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę spać.Nie chcę,a myślę,nie chcę,a mi się śni,jak już zasnę.Ech.

• Martynika Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal nie śpię,mam nadzieję,że z biegiem czasu te myśli się uspokoją.Mąż śpi głęboko,mężczyźni jakoś lepiej sobie radzą z takimi rzeczami... Powiedział mi wczoraj wieczorem,że jest dziwnie spokojny,że po prostu wie,że wszystko będzie dobrze.Chciałabym mieć tę samą pewność.

Anielka,myślę też teraz o Tobie-jak się trzymasz?masz już wyniki amniopunkcji?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 05:03

• Mucha Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika musisz spac! Staraj sie myslec o czym innym, o czyms milym. Ja tez mam problemy ze snem, ale u mnie polega to na tym ze co chwila sie budze :( staram sie wtedy nie zaczynac myslec!...nie jest to latwe :( trzymaj sie i mam nadzieje, ze usnelas i bedziesz teraz odsypiac do poludnia!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika witam w klubie choć ja dzisiejszej nocy padłam po nie przespanych wcześniej nockach i stresie jaki mi wczoraj towarzyszył przy przyjęciu córki do szpitala teraz sama siedzę w szpitalu juz przyjeta i czekam na badania , prosto z badań lece do malej do szpitala o 11.30 ma być operowana.

bontbhr.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika, myśl tak jak Twój mąż. Nie zadręczaj sie. A na pewno bedzie wszystko dobrze, Ty się martwisz to i Twoj Maluszek to czuje i też się martwi. Napij sie melisy i spróbuj przrspać. Musi byc dobrze.

Mnie boli glowa. Leże w łozku i pije kawe. Milego dnia dziewczyny.

• Martynika Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam melisy,kupię sobie dziś jak będę wracała od internistki.Wiem,że jeszcze dzisiejsza noc będzie słaba,bo jutro mam wizytę u ginekologa i usg,ale potem może już będzie lepiej.Nie potrafiłam w nocy odgonić złych myśli,wracały jak bumerang,jeśli nie na jawie to w śnie.

• monalisa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika zupełnie jak bym to ja pisała oby tobie melisa pomogła bo mnie niestety nie pomaga :) ale chyba na dzidziusia działa :)

bontbhr.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka tutaj masz link, niekiedy warto coś na ten temat przeczytać :)
    http://www.edziecko.pl/zdrowie_dziecka/1,79370,2360690.html

ja miałam ryzyko 1:26, że moje dziecko jest chore, a jednak się poszczęściło i jest zdrowe :)
    Myślę, że u ciebie będzie tak samo :) Nie stresuj się tak, bo dziecko to też odczuwa

Limerikowo, Martynika, evas lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisa trzyam kciuki z operację córeczki, Martynika, do góry głowa.. to nie jest slogan, że pozytywne myślenie pomaga - naprawdę tak jest. :)

mnie nadal pobolewa w prawej pachwinie, macie jeszcze takie bóle w pachwinach?

W moczu mi wyszły ślady leukocytów i ślad krwi, zaraz dzwonię do lekarza, na wyniki posiewu jeszcze czekam, mam nadzieję, że ten "ślad" nic nie oznacza.

monalisa lubi tę wiadomość

• Judi2014 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za Was wszystkie kciuki! Wiem, że u każdej z Was wszystko będzie dobrze, a wiecie dlaczego? Bo limit złych wiadomości na tym forum został wyczerpany! Główki do góry:)

Mucha, Martynika, ivv lubią tę wiadomość

1usaqps6cyfnwikb.png
    a052c56e99.png
    f2wl2n0awww87lf9.png
‹‹ 311 312 313 314 315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ