X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika będzie dobrze nie martw się bo to potęguje emocje które nie ssą teraz wskazane.

Z Córką dzis do 13 czekałysmy za łóżkiem skandal. Dzieci na czczo od wczoraj od 20 nie wspomne ze zbadał ja tylko anastezjolog bo lekarz operujacy nie znalazł czasu dzis dla 3 dzieci. Za to jutro o 7 będzie konsultacja na której mnie nie będzie oczywiście bo ide tez do szpitala na połowówkowe. Moj m tez jutro ma lekarza ortopede bo ma zapalenie ścięgna Ahillesa i jutro blokadę mu podadzą wwwrrrrr jak sie wali to wszystko, a ja bezradna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 21:49

Limerikowo lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż ogląda Zbuntowanego Anioła, chyba się przewrócę ze śmiechu 04icon_rotfl.gif

Tusia84, MagdaO, NataliaK, Galanea, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahaha ivv ale mnie rozśmieszyłaś, aż się w głos zaśmiałam 0sarcastic.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 21:43

ivv lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivv, widzisz Kochana, od razu Ci się humor poprawił :)

ivv lubi tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężom zaczyna klepka odbijać. :D Mój ma zachcianki, rozumiecie to? Dla was to nieśmieszne, bo go nie znacie, ale mój chłop to co mu podałam to zjadał. Poprosiłam o nutellę, to kupił cały słój i zjadł więcej ode mnie. A przecież nie lubi słodkiego. ;P i przespał dzisiaj razem ze mną parę godzin. Niesamowite to było.:D

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja dzisiaj mam ogromnego stresa, zeby do piatku doczekac do pessara i zeby wszystko bylo ok i mogli mi go zalozyc!!!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, najpierw mnie wku...iał, teraz rozśmiesza :) Ehh, czas iść spać, bo hormony wariują :)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Evelineq Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivv wrote:
    mój mąż ogląda Zbuntowanego Anioła, chyba się przewrócę ze śmiechu 04icon_rotfl.gif

Mój właśnie też wertując programy zatrzymał się na Zbuntowanym ... i ogląda a ja zacieszam :D

ivv, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• MagdaO Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Oj ja dzisiaj mam ogromnego stresa, zeby do piatku doczekac do pessara i zeby wszystko bylo ok i mogli mi go zalozyc!!!

Mucha, spokojnie już bliżej jak dalej :)

Mucha lubi tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj Maz tez ma zachcianki ciazowe np zajada kiszona kapustke prosto z paczki mi tam zas zapach jej nei odpowiada zpytnio, do tego konsumuje sledzika plus nutelle a jesli chodzi o seriale to uwaga polubil Kardashianki i hollywod housewives z nasza Joanna Krupa, plus b z psem sasiada sie bawi, calkiem mus ie odmienilo nie powiem jak na jego zmysl i umysl techniczny..
    tez jest bardziej czuly, jeszcze bardziej cierpliwy np jak prosze o wode o polnocy to juz nie wzdych ale wstaje z lozka i idzie po nią ;---)))))))))))))))))))))
    mam nadz ze mu juz tak na dluuuuuuuuuuuuuzej zostanie
    f2w3pc0zzgl2xzuk.png

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 03:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę spać.Nie chcę,a myślę,nie chcę,a mi się śni,jak już zasnę.Ech.

• Martynika Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal nie śpię,mam nadzieję,że z biegiem czasu te myśli się uspokoją.Mąż śpi głęboko,mężczyźni jakoś lepiej sobie radzą z takimi rzeczami... Powiedział mi wczoraj wieczorem,że jest dziwnie spokojny,że po prostu wie,że wszystko będzie dobrze.Chciałabym mieć tę samą pewność.

Anielka,myślę też teraz o Tobie-jak się trzymasz?masz już wyniki amniopunkcji?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 05:03

• Mucha Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika musisz spac! Staraj sie myslec o czym innym, o czyms milym. Ja tez mam problemy ze snem, ale u mnie polega to na tym ze co chwila sie budze :( staram sie wtedy nie zaczynac myslec!...nie jest to latwe :( trzymaj sie i mam nadzieje, ze usnelas i bedziesz teraz odsypiac do poludnia!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika witam w klubie choć ja dzisiejszej nocy padłam po nie przespanych wcześniej nockach i stresie jaki mi wczoraj towarzyszył przy przyjęciu córki do szpitala teraz sama siedzę w szpitalu juz przyjeta i czekam na badania , prosto z badań lece do malej do szpitala o 11.30 ma być operowana.

bontbhr.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika, myśl tak jak Twój mąż. Nie zadręczaj sie. A na pewno bedzie wszystko dobrze, Ty się martwisz to i Twoj Maluszek to czuje i też się martwi. Napij sie melisy i spróbuj przrspać. Musi byc dobrze.

Mnie boli glowa. Leże w łozku i pije kawe. Milego dnia dziewczyny.

• Martynika Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam melisy,kupię sobie dziś jak będę wracała od internistki.Wiem,że jeszcze dzisiejsza noc będzie słaba,bo jutro mam wizytę u ginekologa i usg,ale potem może już będzie lepiej.Nie potrafiłam w nocy odgonić złych myśli,wracały jak bumerang,jeśli nie na jawie to w śnie.

• monalisa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika zupełnie jak bym to ja pisała oby tobie melisa pomogła bo mnie niestety nie pomaga :) ale chyba na dzidziusia działa :)

bontbhr.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka tutaj masz link, niekiedy warto coś na ten temat przeczytać :)
    http://www.edziecko.pl/zdrowie_dziecka/1,79370,2360690.html

ja miałam ryzyko 1:26, że moje dziecko jest chore, a jednak się poszczęściło i jest zdrowe :)
    Myślę, że u ciebie będzie tak samo :) Nie stresuj się tak, bo dziecko to też odczuwa

Limerikowo, Martynika, evas lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisa trzyam kciuki z operację córeczki, Martynika, do góry głowa.. to nie jest slogan, że pozytywne myślenie pomaga - naprawdę tak jest. :)

mnie nadal pobolewa w prawej pachwinie, macie jeszcze takie bóle w pachwinach?

W moczu mi wyszły ślady leukocytów i ślad krwi, zaraz dzwonię do lekarza, na wyniki posiewu jeszcze czekam, mam nadzieję, że ten "ślad" nic nie oznacza.

monalisa lubi tę wiadomość

• Judi2014 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za Was wszystkie kciuki! Wiem, że u każdej z Was wszystko będzie dobrze, a wiecie dlaczego? Bo limit złych wiadomości na tym forum został wyczerpany! Główki do góry:)

Mucha, Martynika, ivv lubią tę wiadomość

1usaqps6cyfnwikb.png
    a052c56e99.png
    f2wl2n0awww87lf9.png
‹‹ 311 312 313 314 315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ