MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika będzie dobrze nie martw się bo to potęguje emocje które nie ssą teraz wskazane.
Z Córką dzis do 13 czekałysmy za łóżkiem skandal. Dzieci na czczo od wczoraj od 20 nie wspomne ze zbadał ja tylko anastezjolog bo lekarz operujacy nie znalazł czasu dzis dla 3 dzieci. Za to jutro o 7 będzie konsultacja na której mnie nie będzie oczywiście bo ide tez do szpitala na połowówkowe. Moj m tez jutro ma lekarza ortopede bo ma zapalenie ścięgna Ahillesa i jutro blokadę mu podadzą wwwrrrrr jak sie wali to wszystko, a ja bezradnaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 21:49
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Mężom zaczyna klepka odbijać.
Mój ma zachcianki, rozumiecie to? Dla was to nieśmieszne, bo go nie znacie, ale mój chłop to co mu podałam to zjadał. Poprosiłam o nutellę, to kupił cały słój i zjadł więcej ode mnie. A przecież nie lubi słodkiego. ;P i przespał dzisiaj razem ze mną parę godzin. Niesamowite to było.
-
moj Maz tez ma zachcianki ciazowe np zajada kiszona kapustke prosto z paczki mi tam zas zapach jej nei odpowiada zpytnio, do tego konsumuje sledzika plus nutelle a jesli chodzi o seriale to uwaga polubil Kardashianki i hollywod housewives z nasza Joanna Krupa, plus b z psem sasiada sie bawi, calkiem mus ie odmienilo nie powiem jak na jego zmysl i umysl techniczny..
tez jest bardziej czuly, jeszcze bardziej cierpliwy np jak prosze o wode o polnocy to juz nie wzdych ale wstaje z lozka i idzie po nią ;---)))))))))))))))))))))
mam nadz ze mu juz tak na dluuuuuuuuuuuuuzej zostanie
-
Nadal nie śpię,mam nadzieję,że z biegiem czasu te myśli się uspokoją.Mąż śpi głęboko,mężczyźni jakoś lepiej sobie radzą z takimi rzeczami... Powiedział mi wczoraj wieczorem,że jest dziwnie spokojny,że po prostu wie,że wszystko będzie dobrze.Chciałabym mieć tę samą pewność.
Anielka,myślę też teraz o Tobie-jak się trzymasz?masz już wyniki amniopunkcji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 05:03
-
Martynika musisz spac! Staraj sie myslec o czym innym, o czyms milym. Ja tez mam problemy ze snem, ale u mnie polega to na tym ze co chwila sie budze
staram sie wtedy nie zaczynac myslec!...nie jest to latwe
trzymaj sie i mam nadzieje, ze usnelas i bedziesz teraz odsypiac do poludnia!
-
Martynika witam w klubie choć ja dzisiejszej nocy padłam po nie przespanych wcześniej nockach i stresie jaki mi wczoraj towarzyszył przy przyjęciu córki do szpitala teraz sama siedzę w szpitalu juz przyjeta i czekam na badania , prosto z badań lece do malej do szpitala o 11.30 ma być operowana.
-
Martynika, myśl tak jak Twój mąż. Nie zadręczaj sie. A na pewno bedzie wszystko dobrze, Ty się martwisz to i Twoj Maluszek to czuje i też się martwi. Napij sie melisy i spróbuj przrspać. Musi byc dobrze.
Mnie boli glowa. Leże w łozku i pije kawe. Milego dnia dziewczyny. -
Nie mam melisy,kupię sobie dziś jak będę wracała od internistki.Wiem,że jeszcze dzisiejsza noc będzie słaba,bo jutro mam wizytę u ginekologa i usg,ale potem może już będzie lepiej.Nie potrafiłam w nocy odgonić złych myśli,wracały jak bumerang,jeśli nie na jawie to w śnie.
-
Martynka tutaj masz link, niekiedy warto coś na ten temat przeczytać
http://www.edziecko.pl/zdrowie_dziecka/1,79370,2360690.html
ja miałam ryzyko 1:26, że moje dziecko jest chore, a jednak się poszczęściło i jest zdrowe
Myślę, że u ciebie będzie tak samoNie stresuj się tak, bo dziecko to też odczuwa
Limerikowo, Martynika, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonalisa trzyam kciuki z operację córeczki, Martynika, do góry głowa.. to nie jest slogan, że pozytywne myślenie pomaga - naprawdę tak jest.
mnie nadal pobolewa w prawej pachwinie, macie jeszcze takie bóle w pachwinach?
W moczu mi wyszły ślady leukocytów i ślad krwi, zaraz dzwonię do lekarza, na wyniki posiewu jeszcze czekam, mam nadzieję, że ten "ślad" nic nie oznacza.
monalisa lubi tę wiadomość