X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam połówkowe... trzymajcie kciuki :)

A ja wreszcie zaczęłam czuć silniejsze ruchy malucha - kopnął mnie dziś rano tak mocno, że aż brzuch podskoczył :)

Tusia84, Agusia2312, Limerikowo, Niesforna, Galanea, MagdaO, alexast lubią tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Ale jakoś dziś mi się nudzi :-) Z pracy non stop dzwonią aż już śmieszne to jest :-) Wiecie co nawet dali mi nr tel do klientki żebym do niej dzwoniła bo o mnie się pytała nie chce żeby ktoś obcy robił jej kredyt :-) No pomogłam im zadzwoniłam i klientka juz przyjdzie do biura podpisac kredyt :-) Ale śmiać mi się chce. Popłoch w biurze i ledwo dają radę, a mi ani się śni wracać - muszą dać sobie sami radę :-)Tez tak macie że z pracy dzwonią codziennie?
    Ja od wczoraj jestem w domu bo kiepsko sie czuje , ale z pracy wczoraj i dzis dzwonili niezliczenie duzo razy :D:D z jednej strony podbudowuje to czlowieka ale z drugiej mogli by dac spokoj,tym bardziej ze juz jutro chcial nie chcial 6 rano pobudka i do pracy ;-(

Limerikowo lubi tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modelka trzymam kciuki :-) i gratuluje mocnych ruchów :-)

Modelka lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • MonikaS Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlaśnie mój Michaś buźką stuknął i płakał mi na kolanach a malutki zaniepokojony zaczął kopać mnie hihi pierwsza interakcja hehe poznaje starszego brata

weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modelka kciuki!

A ja sie dzis słabo czuje, zawroty jakby troche silniejsze, nic to bedę leżeć moze sie uspokoi....

• MagdaO Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba, mnie dzisiaj wszystko przerosło, przytłoczyło :( Licho się czuję, jakaś depresja mnie dopadła, mam nadzieję, że to tylko zły dzień.

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda to obydwie mamy słabszy dzien...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W trojke dziewczyny mamy...

weronikabp lubi tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie.. we 4..

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny no co Wy :) koniec ze smutkami i depresjami i to już uśmiechnąć się i to już! :)

Myślałam, że po nocy ból trochę ustąpi.. jednak się myliłam rano ledwo wstałam, a musiałam synka wyszykować do szkoły.. a że ja go wożę to córkę też muszę budzić i jedziemy.. ledwo stałam i zęby myłam.. jak już rozchodziłam trochę to jakoś funkcjonowałam najgorzej jak posiedzę trochę i muszę się ruszyć lub kiedy stanę na chwilę to ten nerwoból nie daje mi się ruszyć znowu.. ech jak nie będzie poprawy to będę musiała się udać do lekarza szybciej.. bo dzisiaj jak obiad gotowałam to też ciężko było..

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tusia to nie zwlekaj jeśli Cię bardzo boli

• Martynika Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kota wrote:
    Martynika zrob awidnosc igg i z tego bedzie wiadomo kiedy przeszlas zakazenie. Na wyniki awidnosci czeka sie 5 dni. Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze.

Lekarz to pewnie zleci,tylko nie widzę za bardzo sensu.Na pewno zachorowałam w czasie ciąży,bo na początku zarówno igg jak i igm miałam ujemne,a jak awidność jeszcze wykaże,że w pierwszym trymestrze to już z ogóle dostanę nerwicy.

Nic już z tym nie zrobię,nic nie zmienię,pozostaje modlić się o poprawne obrazy usg i brak komplikacji po porodzie,albo po prostu w skrócie o to,żeby dziecko nie zaraziło się wirusem.

Wiem,że nie mam na to wpływu,co będzie,to,co teraz muszę opanować to myśli i emocje.W piątek mam usg.

Limerikowo,dobrze zrozumiałam,że miałaś jakoś niedawno te przeciwciała i wyszły ujemne?
    Nie martw się na zapas,przeziębień może być sto różnych,a szanse,że to właśnie świeża cytomegalia są znikome... Ja co roku jestem chora w okresie zimowym,a akurat teraz to się przyplątało,taki traf po prostu.

MagdaO, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja tez mam dzisiaj bardzo stresujący i zły dzień :( Pół dnia przeryczane. Jak radzicie sobie ze stresem? Melisa chyba bezpieczna do picia w ciąży?

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie radzę sobie,mąż mnie przytula i tłumaczy,jest niepoprawnym optymistą,to mój lek na całe zło ;).Poza tym znajduję sobie zajęcie,dziś prasowałam i ścierałam kurze,opłakując półki na poczet głupiej cytomegalii ;).

Galanea, MagdaO, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meliska jak najbardziej. Moja matka mnie wręcz molestuje, żebym piła meliskę jak mnie coś pobolewa zamiast nospy.

Galanea lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po USG wszystko ok. Lekarz marudził, że mały jeszcze mały i mam przyjść za 2 tygodnie, ale pomierzył, pooglądał serducho i całą resztę. Za 2 tyg. zrobi nam "zdjęcie" w 4D :)

Galanea, Nalka, weronikabp, Limerikowo, Tusia84, Agusia2312 lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do grupy tych, co mają zły dzień - jak koło 15 kopnęłam z nerwów w plastikowe pudełko to mnie do tej pory boli palec u nogi...

Nalka lubi tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Nie radzę sobie,mąż mnie przytula i tłumaczy,jest niepoprawnym optymistą,to mój lek na całe zło ;).

Mój lek niestety do 22.00 w pracy :(

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jutro musi być lepiej, co? ;-)

Galanea lubi tę wiadomość

• ivv Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi :)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ