MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytopa42 wrote:Ale jakoś dziś mi się nudzi
Z pracy non stop dzwonią aż już śmieszne to jest
Wiecie co nawet dali mi nr tel do klientki żebym do niej dzwoniła bo o mnie się pytała nie chce żeby ktoś obcy robił jej kredyt
No pomogłam im zadzwoniłam i klientka juz przyjdzie do biura podpisac kredyt
Ale śmiać mi się chce. Popłoch w biurze i ledwo dają radę, a mi ani się śni wracać - muszą dać sobie sami radę :-)Tez tak macie że z pracy dzwonią codziennie?
:D z jednej strony podbudowuje to czlowieka ale z drugiej mogli by dac spokoj,tym bardziej ze juz jutro chcial nie chcial 6 rano pobudka i do pracy ;-(
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny no co Wy
koniec ze smutkami i depresjami i to już uśmiechnąć się i to już!
Myślałam, że po nocy ból trochę ustąpi.. jednak się myliłam rano ledwo wstałam, a musiałam synka wyszykować do szkoły.. a że ja go wożę to córkę też muszę budzić i jedziemy.. ledwo stałam i zęby myłam.. jak już rozchodziłam trochę to jakoś funkcjonowałam najgorzej jak posiedzę trochę i muszę się ruszyć lub kiedy stanę na chwilę to ten nerwoból nie daje mi się ruszyć znowu.. ech jak nie będzie poprawy to będę musiała się udać do lekarza szybciej.. bo dzisiaj jak obiad gotowałam to też ciężko było.. -
nick nieaktualny
-
Kota wrote:Martynika zrob awidnosc igg i z tego bedzie wiadomo kiedy przeszlas zakazenie. Na wyniki awidnosci czeka sie 5 dni. Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze.
Lekarz to pewnie zleci,tylko nie widzę za bardzo sensu.Na pewno zachorowałam w czasie ciąży,bo na początku zarówno igg jak i igm miałam ujemne,a jak awidność jeszcze wykaże,że w pierwszym trymestrze to już z ogóle dostanę nerwicy.
Nic już z tym nie zrobię,nic nie zmienię,pozostaje modlić się o poprawne obrazy usg i brak komplikacji po porodzie,albo po prostu w skrócie o to,żeby dziecko nie zaraziło się wirusem.
Wiem,że nie mam na to wpływu,co będzie,to,co teraz muszę opanować to myśli i emocje.W piątek mam usg.
Limerikowo,dobrze zrozumiałam,że miałaś jakoś niedawno te przeciwciała i wyszły ujemne?
Nie martw się na zapas,przeziębień może być sto różnych,a szanse,że to właśnie świeża cytomegalia są znikome... Ja co roku jestem chora w okresie zimowym,a akurat teraz to się przyplątało,taki traf po prostu.MagdaO, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Nie radzę sobie,mąż mnie przytula i tłumaczy,jest niepoprawnym optymistą,to mój lek na całe zło
.Poza tym znajduję sobie zajęcie,dziś prasowałam i ścierałam kurze,opłakując półki na poczet głupiej cytomegalii
.
Galanea, MagdaO, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
U nas po USG wszystko ok. Lekarz marudził, że mały jeszcze mały i mam przyjść za 2 tygodnie, ale pomierzył, pooglądał serducho i całą resztę. Za 2 tyg. zrobi nam "zdjęcie" w 4D
Galanea, Nalka, weronikabp, Limerikowo, Tusia84, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny