MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
czesć dziewczyny,
a u mnie ostaktnio był kg na plus a po tym wirusie co mnie w poniedziałek położył do łóżka na cały dzień - kg na minus. tak więc waga prawie się noe zmieiła a brzucho wielki jak nie wiem co. i jeszcze małytaki duży to ja nie wiem - widocznie co zjem to tylko on korzysta
wczoraj mnie dziadek nie poznał, chyba schudłam z twarzy tak albo naprawdę z pamięcią dziadka już ciężko...
a malutki taki chudy na usg się wydaje - pewnoe jak u pierwszegosynka będzie długi chudzielec -
nick nieaktualny
-
dzień dobry
wczoraj kolega nam pożyczył xboxa i wieczorem potańczyłam
a potem z mężem pojeździliśmy na nartach i pograliśmy w tenisa
Przy ostatnim zmachałam się jak diabli - ale wygrywałam każdy mecz!
I zapowiedziałam mężowi, że na walentynki i dzień kobiet też to chcę
REWELACJA!
-
nick nieaktualnyivv zazdraszczam, mam zakaz ruchu i xbox stoi nieużywany
A normalnie, kiedy mogłam sie ruszac najbardziej lubiłam boks, również wygrywam z Mężem, zawsze staram Mu się tłumaczyć, że to przypadek
)A efekt spocenia po - bezcenny, bardziej niż po kilku godzinach na siłowni.
Galanea lubi tę wiadomość
-
Ja dziś w końcu się wyspałam, syn dał mi pospać do 7:30
Teraz musze szybko coś zjeść i jedziemy z młodym do lekarza bo coś mi diabełek kaszle.
U mnie jeszcze tydzien i połowkowe, dawno nie widzialam mojego maluszka.
Miłego dnia Dziewczynyweronikabp lubi tę wiadomość
-
Moja corka miala ten sam problem niby osluchowo czuysto a kaszel taki ze szkoda gadac i tak jak MonikaS napisala w nocy bylo najgorzej:/ ja mam polowkowe dopiero 20tego ale 13tego mam wizyte wiec maluszka zobacze
nie moge sie doczekac
a wczoraj udalo mi sie Mloda przepisac do pół przedszkola doslownie metr za naszymi oknami i nie bd musiala juz smigac dwoma tramwajami
jestem mega szczeliwa!
-
Mucha a masz dalej biegunke ? bo sa super tabletki ziolowe nazywaja sie Taninal ale musisz zapytacczy mozna w ciazy. Moja Mloda miala biegunke 7dni buylam u 4lekarzy kazdy dieta i smecta i elektriolity az w koncu lekarka zapisala te ziolowe i po dwoch tabletkach zaczelo sie polepszac:)
-
A ja wczoraj też byłam taka zmęczona i tak sobie myślę jak ja bym chciała się wyspać do oporu... a tu budzik o 6:30
10 minut drzemki i trzeba było wstawać szykować Kubę do szkoły, a Hanię do przedszkola.. poodwozić dzieci.. byle do soboty
tylko że wtedy to one jak nie ma potrzeby same się budzą wcześnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 09:19
-
Cześć dziewczyny
Przesyłam coś miłego dla oka na dobry początek dnia
http://kobieta.wp.pl/gid,16381536,img,16381543,kat,26263,title,Oto-najprzystojniejszy-ginekolog-na-swiecie,galeriazdjecie.html?ticaid=11227aMargotka87 lubi tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:A ja wczoraj też byłam taka zmęczona i tak sobie myślę jak ja bym chciała się wyspać do oporu... a tu budzik o 6:30
10 minut drzemki i trzeba było wstawać szykować Kubę do szkoły, a Hanię do przedszkola.. poodwozić dzieci.. byle do soboty
tylko że wtedy to one jak nie ma potrzeby same się budzą wcześnie
Tusia doskonale Cie rozumiem:) -
Margotka87 wrote:Tusia doskonale Cie rozumiem:)
bo będę musiała z maleństwem odwozić dzieci do szkoły mąż wychodzi ok. 6:30 do pracy. Ale już do szkoły po dzieci będę sobie szła spacerkiem z wózkiem
Te poranki mnie przerażają, może dlatego że to jeszcze nieznane dla mnie organizacyjnie, a później już wejdę w rytm