X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesć dziewczyny,

a u mnie ostaktnio był kg na plus a po tym wirusie co mnie w poniedziałek położył do łóżka na cały dzień - kg na minus. tak więc waga prawie się noe zmieiła a brzucho wielki jak nie wiem co. i jeszcze małytaki duży to ja nie wiem - widocznie co zjem to tylko on korzysta ;)

wczoraj mnie dziadek nie poznał, chyba schudłam z twarzy tak albo naprawdę z pamięcią dziadka już ciężko...
    a malutki taki chudy na usg się wydaje - pewnoe jak u pierwszegosynka będzie długi chudzielec :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja już po twarożku z rzodkiewką i szczypiorkiem, teraz łyk kawy z mlekiem, słoneczko za oknem, lubię to :)

Jutro połówkowe :) Ale się cieszę :)

Dziś jedziemy oglądać meble pinio, które Wam pokazywałam.

Dobrego dnia!

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze przed śniadaniem :) dziewczyny - miłego dnia :)

ja to marną noc miałam - jak się obudziłam po 1 tak spać może do ok 5 nie mogłam bo mi wszystkie problemy do głowy się pchały ehhhhhh

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) wczoraj kolega nam pożyczył xboxa i wieczorem potańczyłam :) a potem z mężem pojeździliśmy na nartach i pograliśmy w tenisa :) Przy ostatnim zmachałam się jak diabli - ale wygrywałam każdy mecz! :) I zapowiedziałam mężowi, że na walentynki i dzień kobiet też to chcę :) REWELACJA!

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivv zazdraszczam, mam zakaz ruchu i xbox stoi nieużywany :( A normalnie, kiedy mogłam sie ruszac najbardziej lubiłam boks, również wygrywam z Mężem, zawsze staram Mu się tłumaczyć, że to przypadek :))A efekt spocenia po - bezcenny, bardziej niż po kilku godzinach na siłowni.

Galanea lubi tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś w końcu się wyspałam, syn dał mi pospać do 7:30 :)
    Teraz musze szybko coś zjeść i jedziemy z młodym do lekarza bo coś mi diabełek kaszle.
    U mnie jeszcze tydzien i połowkowe, dawno nie widzialam mojego maluszka.

Miłego dnia Dziewczyny ;)

weronikabp lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    excella mój synek ma paskudny duszący kaszel, że aż nie może złapać oddechu. byłam u lekarza - na szczęście wszędzie czysto :) wirus taki. najgorsze jak w nocy taki atak kaszlu złapie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 09:17

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja corka miala ten sam problem niby osluchowo czuysto a kaszel taki ze szkoda gadac i tak jak MonikaS napisala w nocy bylo najgorzej:/ ja mam polowkowe dopiero 20tego ale 13tego mam wizyte wiec maluszka zobacze :) nie moge sie doczekac :) a wczoraj udalo mi sie Mloda przepisac do pół przedszkola doslownie metr za naszymi oknami i nie bd musiala juz smigac dwoma tramwajami :D jestem mega szczeliwa!

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie nadal dzisiaj boli zoladek :( slabe to jest, chyba dzisiaj postaram sie oddac material do badania, zeby zobaczyc czy jakies bakterie sie tam nie rozwijaja :(

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha a masz dalej biegunke ? bo sa super tabletki ziolowe nazywaja sie Taninal ale musisz zapytacczy mozna w ciazy. Moja Mloda miala biegunke 7dni buylam u 4lekarzy kazdy dieta i smecta i elektriolity az w koncu lekarka zapisala te ziolowe i po dwoch tabletkach zaczelo sie polepszac:)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj też byłam taka zmęczona i tak sobie myślę jak ja bym chciała się wyspać do oporu... a tu budzik o 6:30 :/ 10 minut drzemki i trzeba było wstawać szykować Kubę do szkoły, a Hanię do przedszkola.. poodwozić dzieci.. byle do soboty :) tylko że wtedy to one jak nie ma potrzeby same się budzą wcześnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 09:19

ggfxf7q.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w necie ulotkę przeczytaj :)

Margotka87 lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taninal Ciąża lub karmienie piersią:

Nie wykonano kontrolowanych badań klinicznych u kobiet w okresie ciąży i karmienia piersią. Przed użyciem preparatu należy skonsultować się z lekarzem.

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Przesyłam coś miłego dla oka na dobry początek dnia :)
    http://kobieta.wp.pl/gid,16381536,img,16381543,kat,26263,title,Oto-najprzystojniejszy-ginekolog-na-swiecie,galeriazdjecie.html?ticaid=11227a

Margotka87 lubi tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    A ja wczoraj też byłam taka zmęczona i tak sobie myślę jak ja bym chciała się wyspać do oporu... a tu budzik o 6:30 :/ 10 minut drzemki i trzeba było wstawać szykować Kubę do szkoły, a Hanię do przedszkola.. poodwozić dzieci.. byle do soboty :) tylko że wtedy to one jak nie ma potrzeby same się budzą wcześnie :)

Tusia doskonale Cie rozumiem:)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie, mojego syna zlapalo z dnia na dzien, nawet żadnego kataru nie na, tylko mokry odrywający si kaszel. Wczoraj mial 37,7. Może to zęby idą nie wiem.

Mam dziś lenia, nie chce mi sie ruszac z domu.

Mucha, dużo zdrówka !

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    excella córka nawet goraczki nie miala tylko sam kaszel i to mnie dziwilo strasznie!

zpbndf9hsafopz9u.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mojego też taki stan podgorączkowy był bez kataru bez niczego, chrypka i duszący kaszel bo najpierw taki mokry był - też poleciałam do lekarza bo bałam się żeby to nie było jakieś zapalenie oskrzeli czycoś tego rodzaju :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • ivv Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiesz Weronika ciekawe jest też to, że nawet jak mąż wygrywał to ja miałam za każdym razem spalone więcej kalorii :)

A teraz jedziemy załatwiać sprawy, miłego dnia :)

weronikabp lubi tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Tusia84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Tusia doskonale Cie rozumiem:)
    Dobrze, że rodzimy w czerwcu to chociaż będzie czas żeby dojść do siebie.. bo jak sobie pomyślę, że od września będę musiała wyszykować już Hanię i Kubę do szkoły i jeszcze naszykować maleństwo i siebie.. to się trochę zaczęłam stresować ;) bo będę musiała z maleństwem odwozić dzieci do szkoły mąż wychodzi ok. 6:30 do pracy. Ale już do szkoły po dzieci będę sobie szła spacerkiem z wózkiem :)
    Te poranki mnie przerażają, może dlatego że to jeszcze nieznane dla mnie organizacyjnie, a później już wejdę w rytm :)

ggfxf7q.png
‹‹ 364 365 366 367 368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ