X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem w zarze sa super ciuchy i dla chlopcow i dla dziewczynek :) ale ceny tez odpowiednie.

NataliaK lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaraz idę do brata i bratowej po karton ciuszków po ich synku ;) Muszę przejrzeć co tam ciekawego, bo póki co jedyne ciuszki jakie mam to para skarpetek, które dostałam gratis do spodni ciążowych :D Jeszcze boję się zapeszać. Moja mama za moimi plecami kupuje i chomikuje ciuszki :)

Mucha lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Gdzie w Warszawie jest Pepco?

Ja akurat bylam na Tarchominie.

Weronika nie kupilabym dla synka tandety ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Monika to faktycznie mialas pecha :) fajne sa ciuszki w coccodrillo , ale tam bez przecen to ceny sa kosmiczne :/ no i Zara.Moja ciocia juz chodzi i kupuje dla Franka rzeczy i podobno cudowne sa w TK Maxx i to wlasnie duzy wybor dla chlopcow :)
    o właśnie przypomniałaś mi o moim ukochanym tk max - tam na pewno wiele rzeczy nabędę, bardzo lubię.
    Martynika nie wiem gdzie w wawie, ja byłam u mnie w miasteczku w pepko.
    Nie powiedziałam nic o tym, że ktoś kupiłby tandetę Natalia, jedynie wyraziłam swoją opinię, ze mi się tez rzeczy nie podobają i wg mnie wyglądają tandetnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 17:15

• nutka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki;) Nie wiem czy dam radę nadrobić, ale chociaż przejrzę tak o.:)

Słuchajcie, wiecie, że od 21 tygodnia ciaży mamy prawo do 1 wizyty położnej środowiskowej i nas w domu w tygodniu, za darmo na nfz? I przychodzi taka położna, doradza, odpowiada na pytania, sprawdza ciśnienie itp, i co (dla mnie) najważniejsze sprawdza serduszko dziecka? Ja się dziś dowiedziałam i jutro będe dzwonić;) I później po porodznie przez 6 tygodni przychodzi i doradza przy maluszku:)

Galanea, weronikabp, NataliaK, evas, monalisa lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To że położna przychodzi po porodzie to wiem :-) ale że przed ? Nie wiedziałam :-)

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Moim zdaniem w zarze sa super ciuchy i dla chlopcow i dla dziewczynek :) ale ceny tez odpowiednie.
    ja raz w roku robię duże zakupy w Zarze, na prawdziwej wyprzedaży, niestety to nie ma miejsca w naszym nadal zacofanym pod względem przecen kraju. Kupuję w Rzymie, tam wyprzedaż to 70, 80% - wtedy można zaszaleć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    o właśnie przypomniałaś mi o moim ukochanym tk max - tam na pewno wiele rzeczy nabędę, bardzo lubię.
    Martynika nie wiem gdzie w wawie, ja byłam u mnie w miasteczku w pepko.
    Nie powiedziałam nic o tym, że ktoś kupiłby tandetę Natalia, jedynie wyraziłam swoją opinię, ze mi się tez rzeczy nie podobają i wg mnie wyglądają tandetnie.

Zalezy od sklepu :) u mnie w rodzinnym miescie,lekka dziura,jak weszlam to od razu wyszlam :) w wawie jest lepiej, przynajmniej nie bije zewszad rozem i neonami :p

• Mucha Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama tez podobno juz zachomikowala duzo rzeczy, wlacznie z butelkami, smoczkami itp. bedzie musiala mi je przedstawic te rzeczy zebym wiedziala czego mi brakuje...tylko nie wiem kiedy :)

Galanea, NataliaK lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka - zobacz na zdjęcia w suwaczkach nasze dzidzie wyglądają jak bliźniaki :)))

• nutka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Nutka - zobacz na zdjęcia w suwaczkach nasze dzidzie wyglądają jak bliźniaki :)))

Hehe, rzeczywiście;P Nasza chociaż nosek pokazała, a wasza zasłoniła;P:)

weronikabp lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do ubranek, to jutro też wybieram się do Lidla zobaczzyć te bodziaki i skarpetki jeszcze może. Ostatnio kupiłam w Smyku 3pary bodziaków 56 za 20zł:P

weronikabp lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki, jak czujecie ruchy dziecka to widzicie jak brzuch Wam "chodzi"?;)

• AISAK Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak. Każdy kupuje zgodnie z funduszami i rozsądkiem. Ja napewno body wszystkie nowe miec będę ale śpiochy, pajace spodenki, itp używane. Dzisiaj śpioszki kupiliśmy z mężem w szmatkach 2 pary za 10 zł. Z metkami. i tak każde ubranie trzeba porządnie wyprać.

nutka, NataliaK, monaaa, monalisa lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    w smyku raz się nacięlam na marnej jakości materiału koszulkę. najlepsze bluzki kupowałam w 5-10-15 ale już w tych sklepach ceny są wyższe. sama pepco lubię tylko uważam już na to co biorę :)

A ja właśnie nie lubię ciuszków z 5-10-15, wiele razy trafiłam na materiały słabej jakośći (zwłasza w porównaniu do ceny), Zuzkę przyodziewam najczęściej w reserved kids i tam jestem naprawdę mega zadowolona. Ale Zuza ma 2,5 roku, więc już mała dama ;) Za ciuchy dla niemowlaka nie mam zamiaru przepłacać, zwłaszcza, że za długo i tak ich nie ponosi. Dlatego jutro robię skok na lidl, do pepco na pewno też zajrzę :)

NataliaK, monalisa lubią tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubię zary, po tym jak mąż kupił tam spodnie i za chwilę były nie do noszenia. moim zdaniem jakość nieadekwatna do ceny.
    W pepco oglądałam body za bodajże 6 zł, sama nie wiem.
    Fajne ciuszki mają w tesco z F&F, jakość ubrań dla dorosłych bdb, nic sie z nimi nie dzieje, więc może dla dzieciaczków podobnie. teraz w wyprzedaży były body 5-6 szt za ok 30 zł.

coś czuję, ze jutro lidl będzie oblegany :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 17:37

81clk9i.png
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    A tak z innej beczki, jak czujecie ruchy dziecka to widzicie jak brzuch Wam "chodzi"?;)
    zależy jak maluszek się ułoży, czasami tak :)

81clk9i.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:

Rzadko się zdarza, żebym dostrzegła ruch, a jak już to minimalnie coś podskoczy :) Mam łożysko nisko na przedniej ścianie, może przez to.

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Też miałam was o to zapytać :-) U mnie od środka czuję kopniaki ale nic nie widzę i nie czuję na ręce:-( Mój mąż tez przykłada ale nic. Kiedy tak juŻ czułyście na ręce ? a mężowe kiedy poczuli?

zem3i09keg891u11.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Też miałam was o to zapytać :-) U mnie od środka czuję kopniaki ale nic nie widzę i nie czuję na ręce:-( Mój mąż tez przykłada ale nic. Kiedy tak juŻ czułyście na ręce ? a mężowe kiedy poczuli?

Mój partner ze 3 razy dopiero poczuł. Zawsze jak dziecko zaczyna brykać, to go wołam, ale przykłada rękę i cisza :D Nie wiem czy czuje ten dotyk i zamiera czy co :P

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
‹‹ 382 383 384 385 386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ