MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zaraz idę do brata i bratowej po karton ciuszków po ich synku
Muszę przejrzeć co tam ciekawego, bo póki co jedyne ciuszki jakie mam to para skarpetek, które dostałam gratis do spodni ciążowych
Jeszcze boję się zapeszać. Moja mama za moimi plecami kupuje i chomikuje ciuszki
Mucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Monika to faktycznie mialas pecha
fajne sa ciuszki w coccodrillo , ale tam bez przecen to ceny sa kosmiczne
no i Zara.Moja ciocia juz chodzi i kupuje dla Franka rzeczy i podobno cudowne sa w TK Maxx i to wlasnie duzy wybor dla chlopcow
Martynika nie wiem gdzie w wawie, ja byłam u mnie w miasteczku w pepko.
Nie powiedziałam nic o tym, że ktoś kupiłby tandetę Natalia, jedynie wyraziłam swoją opinię, ze mi się tez rzeczy nie podobają i wg mnie wyglądają tandetnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 17:15
NataliaK lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki;) Nie wiem czy dam radę nadrobić, ale chociaż przejrzę tak o.
Słuchajcie, wiecie, że od 21 tygodnia ciaży mamy prawo do 1 wizyty położnej środowiskowej i nas w domu w tygodniu, za darmo na nfz? I przychodzi taka położna, doradza, odpowiada na pytania, sprawdza ciśnienie itp, i co (dla mnie) najważniejsze sprawdza serduszko dziecka? Ja się dziś dowiedziałam i jutro będe dzwonićI później po porodznie przez 6 tygodni przychodzi i doradza przy maluszku:)
Galanea, weronikabp, NataliaK, evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Moim zdaniem w zarze sa super ciuchy i dla chlopcow i dla dziewczynek
ale ceny tez odpowiednie.
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:o właśnie przypomniałaś mi o moim ukochanym tk max - tam na pewno wiele rzeczy nabędę, bardzo lubię.
Martynika nie wiem gdzie w wawie, ja byłam u mnie w miasteczku w pepko.
Nie powiedziałam nic o tym, że ktoś kupiłby tandetę Natalia, jedynie wyraziłam swoją opinię, ze mi się tez rzeczy nie podobają i wg mnie wyglądają tandetnie.
Zalezy od sklepuu mnie w rodzinnym miescie,lekka dziura,jak weszlam to od razu wyszlam
w wawie jest lepiej, przynajmniej nie bije zewszad rozem i neonami :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem tak. Każdy kupuje zgodnie z funduszami i rozsądkiem. Ja napewno body wszystkie nowe miec będę ale śpiochy, pajace spodenki, itp używane. Dzisiaj śpioszki kupiliśmy z mężem w szmatkach 2 pary za 10 zł. Z metkami. i tak każde ubranie trzeba porządnie wyprać.
nutka, NataliaK, monaaa, monalisa lubią tę wiadomość
-
MonikaS wrote:w smyku raz się nacięlam na marnej jakości materiału koszulkę. najlepsze bluzki kupowałam w 5-10-15 ale już w tych sklepach ceny są wyższe. sama pepco lubię tylko uważam już na to co biorę
A ja właśnie nie lubię ciuszków z 5-10-15, wiele razy trafiłam na materiały słabej jakośći (zwłasza w porównaniu do ceny), Zuzkę przyodziewam najczęściej w reserved kids i tam jestem naprawdę mega zadowolona. Ale Zuza ma 2,5 roku, więc już mała damaZa ciuchy dla niemowlaka nie mam zamiaru przepłacać, zwłaszcza, że za długo i tak ich nie ponosi. Dlatego jutro robię skok na lidl, do pepco na pewno też zajrzę
NataliaK, monalisa lubią tę wiadomość
-
Ja nie lubię zary, po tym jak mąż kupił tam spodnie i za chwilę były nie do noszenia. moim zdaniem jakość nieadekwatna do ceny.
W pepco oglądałam body za bodajże 6 zł, sama nie wiem.
Fajne ciuszki mają w tesco z F&F, jakość ubrań dla dorosłych bdb, nic sie z nimi nie dzieje, więc może dla dzieciaczków podobnie. teraz w wyprzedaży były body 5-6 szt za ok 30 zł.
coś czuję, ze jutro lidl będzie obleganyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 17:37
-
NataliaK wrote:A tak z innej beczki, jak czujecie ruchy dziecka to widzicie jak brzuch Wam "chodzi"?
Rzadko się zdarza, żebym dostrzegła ruch, a jak już to minimalnie coś podskoczyMam łożysko nisko na przedniej ścianie, może przez to.
-
NataliaK wrote:A tak z innej beczki, jak czujecie ruchy dziecka to widzicie jak brzuch Wam "chodzi"?
U mnie od środka czuję kopniaki ale nic nie widzę i nie czuję na ręce:-( Mój mąż tez przykłada ale nic. Kiedy tak juŻ czułyście na ręce ? a mężowe kiedy poczuli?
-
topa42 wrote:Też miałam was o to zapytać
U mnie od środka czuję kopniaki ale nic nie widzę i nie czuję na ręce:-( Mój mąż tez przykłada ale nic. Kiedy tak juŻ czułyście na ręce ? a mężowe kiedy poczuli?
Mój partner ze 3 razy dopiero poczuł. Zawsze jak dziecko zaczyna brykać, to go wołam, ale przykłada rękę i ciszaNie wiem czy czuje ten dotyk i zamiera czy co