MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyexcella wrote:Zaraz się położe na ławce i pojdę spać, dobiła mnie ta glukoza.
ja też juz po badaniach, dziś kontrolna morfologia i mocz po antybiotyku.
Dobrego dnia wszystkim. Samych dobrych wiadomości.. -
nick nieaktualnymucha - to fajnie ze luteina pomaga, oby tak dalej, co do witamin to słyszałam od dziewczyn w szpitalu, że miewały problemy po różnych witaminach, więc powiedz o tym lekarzowi, że masz takie podejrzenie. Ja biorę femibion i dobrze się raczej po nim czuję.
Mucha lubi tę wiadomość
-
Mucha to dobrze że z brzuszkiem wszystko ok
Co do witamin to możliwe że coś po nich masz - ja po witaminach mam zatwardzenie i czarną kupę
Ale wiem że na początku jak brałam femibion to miałam mdłości i nie mogłam tych witamin brać.
Mucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie, miałam wczoraj wizytę u mojego lekarza. Z dzieckiem wszystko ok, potwierdził że będzie dziewczynka
Sprawdził stan mojej blizny (pisałam jakiś czas temu że bardzo mnie boli) - zapewnił że napewno nic się tam nie rozchodzi a ból może niestety się pojawiać, za swieża blizna
infekcja na szczęście już mija, dał mi jakąś inną maść tak żeby doleczyć, ale obędzie się bez antybiotyku czy innych tabletek.
weronikabp, evas, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolina1990 wrote:A wiecie ile waża teraz Wasze maluchy? Moja córeczka wygląda na ok tydzień starszą niż wynika z terminu OM, waży około 650 g.
a z okresu się zgadza więc może jednak w maju się urodzi
podpytam swoją gin jak z tym terminem
chyba trochę zagmatwałammoże zrozumiecie o co mi chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 12:43