MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:a ja myślałam że Ty juz z domku pisałaś, kto tam przyjdzie o tej porze kochana?
weronikabp lubi tę wiadomość
-
No i odebrałam wyniki morfologii i moczu. Mocz ok.
W morfologii jeśli chodzi o anemię, to bez zmian, wartości identyczne jak 2 tyg. temu. Ale może dobrze, że przestało chociaż spadać? Hemoglobina dalej 10,6.
Zastanowiło mnie jednak to, że leukocyty mam 9,5, a norma do 10. Do tego minimalnie ponad normę Neutrofile. 2 tyg. temu Leukocyty miałam 7,5, więc w ciągu 2 tyg. wzrosły aż o 2. Co to może oznaczać? Stan zapalny w organizmie? -
nick nieaktualnyGalanea wrote:No i odebrałam wyniki morfologii i moczu. Mocz ok.
W morfologii jeśli chodzi o anemię, to bez zmian, wartości identyczne jak 2 tyg. temu. Ale może dobrze, że przestało chociaż spadać? Hemoglobina dalej 10,6.
Zastanowiło mnie jednak to, że leukocyty mam 9,5, a norma do 10. Do tego minimalnie ponad normę Neutrofile. 2 tyg. temu Leukocyty miałam 7,5, więc w ciągu 2 tyg. wzrosły aż o 2. Co to może oznaczać? Stan zapalny w organizmie?) u mnie tez wiecznie hematokryt za mały minimalnie, ale to ponoc normalne.
-
nick nieaktualnyMucha wrote:A co Ci sie po nim dzialo, kiedy i jak czesto bralas? Ja mam wyleczyc jelita i zaczac brac regularnie
-
weronikabp wrote:Wydaje mi sie ze dopóki nie przekraczają normy to jest dobrze, zapytaj lekarza najlepiej. Ale dopóki wszystko w normie nie panikowalabym
) u mnie tez wiecznie hematokryt za mały minimalnie, ale to ponoc normalne.
Jasne, zapytam. W środę idę do swojej, mam już całą kartkę pytańAle boję się, że może niedługo przekroczyć normę, skoro tak wzrosło w ciągu 2 tyg. No ale zobaczymy
-
To zbaczy codziennie...zobaczymy jeszcze jak bedzie dzialac luteina znowu dopochwowa. Jak bedzie brzuch ok to mam brac doraznie. Zobaczymy jak to sie skonczy...moja macica podobno sie broni przed rozkurczaniem.
Dzieki za informacje.weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, czekają ich badania genetyczne. Nic złego się nie działo, poszła dziś na prenatalne badania i okazało się, że serduszko nie bije. A dziś rano miała lekko brązowy śluz i tyle.
Rok temu w 9tc poroniła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 23:21
-
Martynika wrote:Dawno się nie odzywałaś chyba,jak się miewasz?
Tak Was podczytuję, jestem tu prawie codziennie:). Dziękuję. Miewam się całkiem dobrze, brzuszek rośnie, maleństwo kopie. W piątek mam USG, wiec mam nadzieję, że dowiem się czy chłopczyk czy dziewczynka... już się nie mogę doczekać!!!
Martynika, evas, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem w szoku co się dzieje w świeci.. polecam żeby sobie zerknąć.. wiem, że niektórzy nauczyciele w szkołach pracowali na tych księgach na lekcjach etyki po prostu jestem wstrząśnięta.. zobaczcie same..
http://pokazywarka.pl/06zfvn/
Zaznaczam, że artykuł nie dotyczy ciąży.. porodów itd.. bardziej drżę o los naszych dzieci w późniejszym wieku