MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też była walka o imię. Ja chciałam Bartosz, a mój partner upierał się przy Mateuszu. Ale ja uparcie mówię do brzuszka Bartoszku i chłopcom też się spodobało, i tak tatuś się już przekonał i nie protestuje
Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Ale ja się akurat przez większość ciąży zakrywałam, mama dopiero pod koniec dowiedziała się, że będzie dziewczynka
. Wcześniej nijak nie dało się sprawdzić, po prostu wszyscy założyli, że starsza córka będzie miała braciszka i tyle (siostra była wręcz obrażona, gdy okazało się, że nie będzie miała brata
).
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
też zrobiłam dziś napad na Lidl, ale ilość wrednych bab przerosła moje oczekiwania, tak samo zresztą jak ciuszki, które zostały. Kupiłam jedynie niebieskie spodenki i skarpetki. Żeby nie stracić humoru pojechałam do Smyka i TK Maxx i powiem Wam że ceny niższe niż w lidlu.
Tadaaaam, o to co dziś zakupiłam
evas, Nalka, Limerikowo, Galanea, MagdaO lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Ale ja się akurat przez większość ciąży zakrywałam, mama dopiero pod koniec dowiedziała się, że będzie dziewczynka
. Wcześniej nijak nie dało się sprawdzić, po prostu wszyscy założyli, że starsza córka będzie miała braciszka i tyle (siostra była wręcz obrażona, gdy okazało się, że nie będzie miała brata
).
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Oooch, ten komplecik marynarski jaki uroczy!
Skąd i po ile?
))
Nalka tez tak uwazam,siedzialam tam chyba z godzine,akurat sa przeceny wiec ceny naprawde sa niskie. Ta koszule bialo-niebieska kupilam za 15 zl. -
nick nieaktualnyno ja jutro dalej będę buszować po sklepach, z tk maxa wyjdę pewnie na maksa obładowana, jak zawsze, mają też genialne rzeczy do domu. W smyku nic mi się nie podoba, zero.
Moja córunia jednak ma farta, że ma za mamę prawdziwą zawodową stylistkę hehe
evas - coś czuję, że może być dziewczynka)
evas, Martynika lubią tę wiadomość
-
Natalia, Ty jesteś może z Warszawy? W którym tk maxx byłaś? Ja ze trzy razy poszłam do tego na Marszałkowskiej, ale nie mogę, tam jest zawsze taki burdel, że mi się odechciewa. Może do Blue City sobie pojadę, bo tam chyba też jest, a ludzi mniej.
Ale to najwcześniej w piątek, bo jutro, w środę i czwartek cały dzień spędzam na Uniwersytecie Warszawskim, zapisałam się na kurs z Uniwersytetu Otwartego.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Natalia, Ty jesteś może z Warszawy? W którym tk maxx byłaś? Ja ze trzy razy poszłam do tego na Marszałkowskiej, ale nie mogę, tam jest zawsze taki burdel, że mi się odechciewa. Może do Blue City sobie pojadę, bo tam chyba też jest, a ludzi mniej.
Ale to najwcześniej w piątek, bo jutro, w środę i czwartek cały dzień spędzam na Uniwersytecie Warszawskim, zapisałam się na kurs z Uniwersytetu Otwartego.
Martynika lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:no ja jutro dalej będę buszować po sklepach, z tk maxa wyjdę pewnie na maksa obładowana, jak zawsze, mają też genialne rzeczy do domu. W smyku nic mi się nie podoba, zero.
Moja córunia jednak ma farta, że ma za mamę prawdziwą zawodową stylistkę hehe
evas - coś czuję, że może być dziewczynka)
A w domu będę jak księżniczka wśród 4 mężczyzn
Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Natalia, Ty jesteś może z Warszawy? W którym tk maxx byłaś? Ja ze trzy razy poszłam do tego na Marszałkowskiej, ale nie mogę, tam jest zawsze taki burdel, że mi się odechciewa. Może do Blue City sobie pojadę, bo tam chyba też jest, a ludzi mniej.
Byłam w Blue City i tam też w smyku byłam. Dla chłopców są ubranka cudowne, z ubrankami dla dziewczynek to nie bardzo, nic mi się nie podobało, chciałam coś kupić dla chrześnicy ale mimo szczerych chęci w Smyku nic a w TK Maxx strasznie poprzebierane, brudne(bo oczywiście jak jakiejś babie spadnie to nie podniesie ;/) -
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie wrocilam od lekarza, dzisiaj bez podgladania na USG. Szyjka jest trzymana przez pessar i mam sie nia nie martwic, macica twarda tak jak mi sie wydawslo i mam brac luteine i scopolan na rozkurczenie.
USG za dwa tygodnie.
Z jelitami dostalam mamiary na lekarza i jutro o 20 ide na konsultacje.Galanea lubi tę wiadomość