MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam takie dni, że boli mnie brzuch czasem z prawej czasem z lewej strony i mam takie poczucie, że to moje dziecię to się zagnieździło gdzieś po prawej stronie...
A ja mam szpital w domu i modlę się, żebym ja czegoś nie złapała... mój synek od czwartku gorączkuje.. a dziś w nocy moja córka zaczęła wymiotować... masakra.. mam nadzieję, że jej coś zaszkodziło i to nie grypa jelitowa.. a tak miałam wykorzystać ten czas wolnych dni na odpoczynek... -
Tusia84 wrote:Ja też mam takie dni, że boli mnie brzuch czasem z prawej czasem z lewej strony i mam takie poczucie, że to moje dziecię to się zagnieździło gdzieś po prawej stronie...
A ja mam szpital w domu i modlę się, żebym ja czegoś nie złapała... mój synek od czwartku gorączkuje.. a dziś w nocy moja córka zaczęła wymiotować... masakra.. mam nadzieję, że jej coś zaszkodziło i to nie grypa jelitowa.. a tak miałam wykorzystać ten czas wolnych dni na odpoczynek...
to chyba jakaś "norma" - zaczynam urlop, a córcia zamiast do żłobka to rzęzi jak gruźlik już widzę ten odpoczynek -
topa42 wrote:Trzymajcie się będzie dobrze. Ja w pierwszej ciązy też plamiłam i też odklejała mi się kosmówka i póxniej było wszystko ok. Dużo trzeba odpoczywać i słuchać lekarzy
Wydaj mi sie ze wszystkie objawy ciazy mijaja, piersi juz prawie mnie nie bolą... nie mam juz siły straciłam nadzieje... -
Welonisia
Nie przejmuj się mnie do tej pory nie bolą piersi śluzu mam znikome ilości i naprawdę nie czuję się jak bym była w ciąży Także nie jesteś sama bez objawów Damy radę jeszcze parę dni i się dowiemy Narazie tylko my się zamartwiamy ale żaden lekarz ani dziewczyny z forum nie powiedzieli nam żebyśmy się martwiły tym że nie mamy objawów Więc widocznie tak też bywa Uszy do góry trzymaj się! -
ja w poprzedniej ciąży też nie miałam jakichś silnych objawów jedynie co to musiałam sobie półgodz drzemkę zrobić, cycki nie bolały... teraz też nie bolą tylko nabrzmiałe są, za to do wczoraj mogłabym z łóżka nie wychodzić tak się fatalnie czułam a dzisiaj mogłabym góry przenosić tak odpuściło wszystko. czasem w brzuchu coś zakłuje ale chyba temu że trochę w wyn tej energii ze sprzątaniem przesadziłam
-
nick nieaktualnyWelonisia wrote:Dzieki, na pewno poczytam. Oszczedzam sie nic nie robie tylko leze dzis plamienie ustapiło... zobaczymy co bedzie dalej.
Jedno mnie tylko zastanawia, czy nie powinnam brac wiecej luteiny? Biore 2x2 od poczatku ciazy bo zawsze mialam za maly progesteron a teraz w szpitalu nie zwiekszyli mi dawki tylko kazali brac tak samo.
Czy mozna przesadzic z progesteronem? chetnie bym brała 3x2tabl zeby miec pewnosc ze malenstwu go nie zabraknie cholernie sie boje. Co robic? wizyta u lekarza dopiero w srode (((
przede wszytskim powiedz jaką masz dawke luteiny 50 ,100 czy jeszcze jakąs inna???? Ja odkąd pojawiło się u mnie male plamienie jednorazowe mam brać 3x100 dopochwowo bo najlepiej sie wchładnia i biore już tak 3 tydzień -
No a ja dziś też super się czułam więc wzięłam się za sprzątanie - niestety pojawiło się u mnie plamienie brązowe ? Mam nadzieję że jednorazowe? Jak myślicie po wysiłku? Dobrze że lekarza mam umówionego na poniedziałek to mu o wszystkim powiem. Martwię się strasznie- jezu mam nadzieję że więcej plamień się nie pojawi :-(bo będę musiała jechać do szpitala
-
topa42 wrote:No a ja dziś też super się czułam więc wzięłam się za sprzątanie - niestety pojawiło się u mnie plamienie brązowe ? Mam nadzieję że jednorazowe? Jak myślicie po wysiłku? Dobrze że lekarza mam umówionego na poniedziałek to mu o wszystkim powiem. Martwię się strasznie- jezu mam nadzieję że więcej plamień się nie pojawi :-(bo będę musiała jechać do szpitala
Oszczędzaj sie