MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
NataliaK wrote:Tusia, dzieki za info, musze sie w takim ukladzie jeszcze bardziej zastanowic, w koncu Ty jestes mamuska i mialas do czynienia z wyborem wozka a ja jestem swiezaczek
wiec moze warto posluchac sie bardziej doswiadczonej
Aisak ale numer!!! Chyba ostatnio wykrakalam ze do czerwca to naszym synkom poznikaja siusiaki...
Natalia wiesz możliwe, że coś się zmieniło i że wózek jest ulepszony bo powiem, że też jestem zakochana w jego kolorystyce i wyglądziemoja siostra spodziewa się teraz kolejnego dziecka i już nie chce quinny..
Nie chce Ci odradzać bo możliwe, że mieli uwagi w tym kierunku i zostało to poprawione.. po prostu napisałam co wiemLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Mucha wrote:A ile czasu zajmuje Ci dojazd tak w dzien?
. Tylko że ja bardzo szybko rodzę (oby teraz też tak było
) Gorzej jak się zacznie w dzień w pracy, to mogę nie zdążyć.
-
Mucha wrote:A masz plan pracowac do samego porodu? Moze faktycznie powinnas sie z kims umowic na wszelki wypadek zeby Cie w dzien zawiozl.
Hmm...ja mam maks 15 minut do szpitala...ciekawe kiedy sie zacznie czy w dzien czy w nocy -
Wiem, ze muszę sobie z ta cukrzyca radzić. najgorsze jest to by zaduzo nie zjeść, a do tego najgorsze jest to ze każdy organizm inaczej reaguje na określone składniki diety. Naprawdę jedzenie budzi we mnie lek jak mam mierzyć cukier-chodzi mi o sam wynik, bo samo kłucie przeżyje.
Fler, a jak u Ciebie sytuacja?
u mnie lekarz w 16 tc na 70%, ze chlopiec, a w poniedziałek na oddziale inny lekarz powiedział,ze dziewuszka z każdej strony. Także psikus za psikusem... Będę kupować wszystko oprócz ubranek-jednak ta kwestie na sam koniec zostawiam.
Córeczka miała być Hania, Alicja. A chłopca imię maz miał wybrać ale Wojtuś mi się podobało.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Nalka wrote:A czy kupujecie czujnik oddechu jak maluszek się urodzi? Bo ja się nad tym poważnie zastanawiam.
Ja kupiłam przy córci i nie żałuję - dwa razy nam się włączył w nocy, nie chce się nawet zastanawiać czy z konieczności czy był zbyt czule ustawiony...
Aisak - ja mam już Hanię a drugą córkę teraz zastanawiamy się nad Alicją
A ten wózek to jest ok. 13:27min. odcinka 3-go od końca - niestety nie podają konkretnie marki, ale może da się wygooglowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 17:04
-
nick nieaktualny
-
He he he nadrobić Wasze pisanie graniczy z cudem
Ale wszystko przeczytałam
I nawet oglądnęłam ten odcinek o wózkach
Mój mąż powiedział że ten pierwszy to jak kupić ferarri
spodobał mu się
ale mogę się załozyć że jakby zobaczył cenę to juz nie chciałby go kupić
-
Witam dziewczyny
dzis wyszłam ze szpitala , krwawienie było przez 11 cm krwiaka ktory sie schował przykleil do łożyska bardzo trudno do zobaczenia na kontrolnym usg, dopiero 3 lekarz który mnie badal zasugerował ze moze być to krwiak i sie potwierdziło. Dostalam Duphaston i nakaz lezenia :(przysiegam zrobie wszystko aby sie malenstwo urodziło cale i zdrowe. Nigdy nie przeżyłam takiego strachu bo nigdy wcześniejszych. strat tak daleko nie donosilam.
Postaram sie nadrobic strcony czas na forumLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny11 cm! schował się! jasna cholera że tak powiem... Monalisa życzę zdrówka i wytrwałości, wiem co czujesz, ale mam nadzieję że ten krwiak się wchłonie i będzie po sprawie. Pocieszaj się że zostało już bliżej niż dalej do końca :*
monalisa lubi tę wiadomość
-
Monalisa będzie dobrze- najważniejsze jest w tym wypadku to ze krwiak jest o wiele mniejszy od maleństwa. Duphaston jest super na krwiaki, ale i tak leżenie jest najlepszym lekarstwem. Ja to juz przerabialam, chociaż na początku ciazy-był 2 razy mniejszy od zarodka i daliśmy rade. Po miesiącu śladu nie było. Będąc teraz na patologii ciąży rozmawiałam z wieloma osobami na ten temat i kazda wyszła obronna ręką.
Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
Monalisa będzie dobrze
wiadomo co jest to i wiadomo co robić
już dzidziuś jest duży i gdyby coś tfutfu wypluć- ma ogromne szanse
trzymam kciuki żeby wszystko się szczęśliwie zakończyło i to wtedy kiedy będzie dla maluszka najlepiej
monalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała Muszka ma leniuszka
.Nie martw się,Artur też dzisiaj bardzo cichutki,a przez dwa ostatnie dni prawie z brzucha wyskakiwal,ale coś tam puknie od czasu do czasu,więc jestem spokojna
.
Monalisa,trzymam kciuki,teraz trzeba zapomnieć o stresach,zmartwieniach i myśleć w końcu o sobie.I wszystko będzie dobrze,dziad się wchłonie niebawem i zapomnimy o sprawie.NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Todaj znac czy wychodzisz.
Ja mam detektor Contec model Sonoline B (na allegro sa w roznych cenach wiec szukaj zeby nie kupic za 500, bo przeplacisz).