MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Zobacz ofertę: NOWY Detektor tętna płodu F.VAT/Gwarancja
http://allegro.pl/showItem2.php?item=3972642435 tylko wyzsza cena
I jest jeszcze ten ale nie wiem czy on uzywany czy co, bo jakis tanszy
Zobacz ofertę: Detektor tętna płodu USG SONOLINE B z LCD
http://allegro.pl/showItem2.php?item=3963197793weronikabp lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Monalisa oszczędzaj się i leż bezwzględnie !!!! To moja rada!
Co do wózków to jeszcze nie mamy idealnego modelu, musimy pojechac do sklepu i pojeździć sobie różnymiJa wczoraj 1 raz miałam w ciacy zgage ale szybko przeszła:)
A pytanie do dziewczyn jaki bierzecie magnez? Ja mam brac Asparginmonalisa lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevas wrote:Ja się chyba wybieram rodzić na Karową, ale do szkoły rodzenia, to jednak za daleko mi tam jeździć. Umówię się na kilka spotkań z położną w domu, to może mi przybliży temat porodu. W sumie to muszę tylko "zaktualizować" to co już wiem z doświadczenia, ale w końcu 12 lat minęło od mojego ostatniego porodu.
kosztuje 450zł.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrobiłam ufff..a więc,
Monalisa - zdrówka kochana i dużo sił, wszystko będzie dobrze!!
Galanea również dużo optymistycznych myśli - wszystko będzie dobrze
Wszystkim choróbkom życzą zdrówka, też mnie coś delikatnie pobiera po tym szpitalu ale nie dam się, prenalen i do łóżka zaraz.
Kupiliśmy ten detektor, który Wam wkleiłam, wygląda porządnie i ma dobre opinie. Powiem Wam że jednak słuchanie tętna rano i wieczorem bardzo uspokaja.
Jestem tak zmęczona po 5 dniach bez snu ze chyba prześpię jutro cały dzień..
Ktoś pisał o płytko rozkładanej budce w wózku, też na to zwracałam uwagę w tym moim jest chyba najbardziej rozkładana ze wszystkich jakie widziałam, w zasadzie całego dzidzi można zakryć ta budką, kiedy się ją na maxa rozłoży. Powiem Wam, że coraz bardziej doceniam jakiego mam kochanego męża, dziewczyny w szpitalu mówiły, kurcze jak Wy się kochacie, jak miło było to słyszeć) dziś nareszcie razem zaśniemy
tak bardzo było mi żal mojej koleżanki z sali, którą facet zostawił na 2 tyg przed porodem, urodziła przedwczoraj ślicznego synka, na szczęście to silna dziewczyna i jestem przekonana, że da sobie radę, zwłaszcza, że ma kochających cudownych rodziców. Ale w takiej chwili człowiek docenia jaki ma Skarb obok siebie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 20:59
Galanea, NataliaK, monalisa lubią tę wiadomość
-
Weronika - super, że już jesteś w domku
Masz rację, wspierający i kochający partner to skarb.
I masz rację, musi być dobrze, jestem tylko i wyłącznie dobrej myśli!
Jeśli chodzi o detektor tętna to chyba się wstrzymam. Czasem bardziej to stresuje niż brak ruchów dziecka (zależy od jakości sprzętu, ułożenia dziecka, czasem nie wykryje tętna i dopiero by była panika).
Przeczytałam artykuł o kobiecie z UK, która była w 38tc i jej dziecko coś wyjątkowo nie ruszało się. Zbadała detektorem, wyczuła tętno i już była spokojna. Po paru dniach okazało się, że dziecko nie żyje, a tętno wyczuła albo swoje, albo przepływ krwi przez pępowinę.
I jakoś tak chyba na razie pozostanę przy ruchach dzieckaChoć nie przeczę, że miło byłoby posłuchać serduszka.
weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość
-
Mucha wrote:Nie wiem jak mozna pomylic tetno swoje z dzieciatka??? Znowu jakies denerwujace informacje prosto z internetu
dziewczyny bez przesady...
SorkiJa to pod kątem siebie pisałam, bo zastanawiałam się nad kupnem. Też nie lubię smutów na forum.
-
nick nieaktualny