MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Taki detektor to fajna rzecz. Mąż przeważnie od razu trafia na małego, ja muszę go szukać. A to dlatego, że mąż słucha wieczorami, a ja rano lub popołudniu. Często go gubię i muszę go szukać, bo mały rozrabiaka się przekręca i fikołki robi
ale bynajmniej wiem, że wszystko z nim ok
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za otuche. Dziś sa moje urodziny
) m planował mnie zabrać na kolacje ale nici z tego planu wiec kolacja w domu
)
My jednak kupujemy wózek Peg Perygo z kolekcji 2014 koszt wiem duży ale ma wszystko czego potrzebujemy nawet Isofix w komplecie no i 5 gwiazdek)
weronikabp, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonalisa - sto lat kochana! zdrówka, zdrówka, zdrówka!!
)
nie znam wózków Peg Perygo? może chodziło Ci o Peg Perego?który model?
One często mają podwójne koła, co od razu je skreślało z naszej listy. Ale fakt to bardzo dobre wózki, gwiazdkami w żadnym wypadku bym się nie sugerowała, to przecież te firmy same sobie je nadają, płacąc firmom organizującym testy ogromne kwoty. Najważniejsze, żeby miał wszystkie europejskie atesty i opinie indywidualne klientów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 08:41
monalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kola ma pojedyncze na co też zwróciłam uwagę jest trochę sztywny lecz u nas wszędzie pozbruk po wertepach jeździć nie będę bo i w lesie nap Maltą u nas ładne drogi asfaltowe. A gwiazdki może i masz rację lecz koleżanki siostra która pracuje w salonie Pati i Max twierdzi ze to najbezpieczniejsze pojazdy na rynku na tą chwilę, a poza tym mąż zakochał się w tym wózku i kazdy inny porównuje do niego
) Wybór łatwiejszy mieliśmy z zakupem aut
To jest nasz typPeg Perego Pop-Up completo Modular
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najslodszego solenizantce:)
Co do mojej diety wychodząc ze szpitala miałam miec wizytę w poradni,ale była zamknięta. Dlatego też muszę dziś do nich zadzwonić i umówić się na konsultacje. Dostałam tylko ogolna informacje co można jeść a co nie. Ale to w przypadku cukrzyków jest sprawa indywidualna bo to co można nie zawsze jest odpowiednie dla danej osoby=/ i do tego bardzo małe ilosci - max 2kanapki, głodówka,a ja ciagle glodna i napewno ten głód ze stresu.. Będąc w szpitalu schudłam i znowu ważę tyle co przed ciąża=/
A co najśmieszniejsze jedzenie które tam mi dawali wogole odchylalo się od diety cukrzyka. Paranoja.monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto fakt na pewno należy do tych z wyższej półki bezpieczeństwa i jakości, na tej półce jest kilka marek, dosłownie kilka.
Masz rację, ja chyba tez szybciej wybieram autazakochuję się i już hehe właśnie zakochałam się, więc czas na zmiany, jakoś tak mi wychodzi, że co 3 lata się zakochuję w jakimś nowym modelu..
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Wszystkiego najslodszego solenizantce:)
Co do mojej diety wychodząc ze szpitala miałam miec wizytę w poradni,ale była zamknięta. Dlatego też muszę dziś do nich zadzwonić i umówić się na konsultacje. Dostałam tylko ogolna informacje co można jeść a co nie. Ale to w przypadku cukrzyków jest sprawa indywidualna bo to co można nie zawsze jest odpowiednie dla danej osoby=/ i do tego bardzo małe ilosci - max 2kanapki, głodówka,a ja ciagle glodna i napewno ten głód ze stresu.. Będąc w szpitalu schudłam i znowu ważę tyle co przed ciąża=/
A co najśmieszniejsze jedzenie które tam mi dawali wogole odchylalo się od diety cukrzyka. Paranoja. -
Mi w szpitalu waga ani drgneła na plusie 3.8 kg i tak stoi. Myślę że schudłam przez stres lecz z rozsądku jadłam co mi rodzina przyniosła i nadrobilam wiec się wyrownalo.
Dziewczyny powiedzcie czy mozna iść na cmentarz kobiecie w ciąży? Chciałam zapalić świeczkę dziadkowi i kuzynowi. M nie chce słyszeć o tym ale ja nie chce jechać teraz tylko za jakiś czas, tak bardzo mi ich brak obcowalam z nimi na codzień. -
Monalisa masz krwiaka i nawet o tym nie mysl! Dopiero jak lekarz da zielone swiatlo i wszystko sie wchlonie to bedziesz o tym myslec. Teraz pomodl sie za nich w domu i porozmawiaj w modlitwie, oni nad Toba czuwaja i slysza i w domu.
alexast, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonalisa wszystkiego najlepszego, zdrówka i szczęścia bo to chyba w życiu najważniejsze!
widzę sporo mamusiek urodziny na początku roku mają, ja też mam niebawem
Co do magnezu do ja biore magne B6.
A co do wózków to już mam znów kiszkę w głowie i nie wiem nie wiem nie wiem nic. Macie racje, o wiele lepiej i szybciej wybiera się samochódmonalisa lubi tę wiadomość
-
monalisa - wszystkiego najlepszego przede wszystkim duuuuuuuużo zdrowia życzę
wózek fajny, mało miejsca zajmuje jak się do złoży. Podsunęłaś mi dobry pomysł. Ja mam małe autko (VW New Beetle) i jeszcze mniejszy bagażnik, ale taki wózek by się chyba zmieściłmonalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonalisa wrote:Mi w szpitalu waga ani drgneła na plusie 3.8 kg i tak stoi. Myślę że schudłam przez stres lecz z rozsądku jadłam co mi rodzina przyniosła i nadrobilam wiec się wyrownalo.
Dziewczyny powiedzcie czy mozna iść na cmentarz kobiecie w ciąży? Chciałam zapalić świeczkę dziadkowi i kuzynowi. M nie chce słyszeć o tym ale ja nie chce jechać teraz tylko za jakiś czas, tak bardzo mi ich brak obcowalam z nimi na codzień.
Pewnie, że można o ile nie musisz leżeć w łóżku i odpoczywać, tak jak w Twoim przypadku.
Ja sama dość często chodzę,w ciąży zrobiłam się wrażliwa jakaś i jak nie pójdę jakiś czas to później mnie męczą takie wyrzuty sumienia że zalewam się łzami i muszę iść, ale to taki ciężki przypadek jak ja