MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wozek bardzo malo miejsca zajmuje bo gondole sklada sie też i grubość gondoli osiaga max 10 cm przy budce czyli w najgrubszym miejscu. Sklada sie super stelaż z gondola i spacerówka nic nie trzeba demontowac i przede wszystkim malo miejsca zajmuje.
Limerikowo, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zupki w proszku - hehehehe dobre, aż sie uśmiałam, super wątek
my myślimy nad wózkiem jedo fyn, ale tak na prawdę to wybór jest tak wielki że im głębiej wchodzisz w temat tym większy masz kocioł w głowie i problem z wyborem!
na razie czekamy do marca i pewnie wtedy ruszymy z tematem wózki. -
Jestem po polowkowym za dwa tygodnie powtórka bo miedzy komorami serca jest jakas szczelina na niecaly milimetr ale na szczęscie nie ma przepływu krwi więc najprawdopodobniej taka uroda :
weronikabp, Limerikowo, alexast, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zupki, mialam przez dwa dni zachcianki na zupki chinskie, dobrze ze szybko mi przeszło. Zupek z proszku nie jem, bo gotuje NORMALNE zupy,dla siebie.i syna.
Własnie robie naleśniki, mam na cos ochote ale sama nie wiem.na co.
Musze skoczyć do apteki wykupic leki co kazała mi brać gin.
Miłego dnia dziewczyny i zdrowia ! -
nick nieaktualnyNo dobraaaa to jak nie zupki to wymyśle coś innego, a miejsce jeszcze nieznane
Muszka, powiedz mi kochana jak Ci założyli pessar to miałaś jakieś bóle brzucha, kręgosłupa,skurcze? Bo moja koleżanka od wczoraj ma, lezy w szpitalu, mówią że jest spoko, ale ona taka przewrażliwiona jest po dwóch stratach... -
Dzień dobry.
U nas słoneczko pięknie świeci, drzwi na balkon otwarte, piesek się grzeje.
A ja jak zawsze o tej porze zaglądam do was.
Co do wózka to mi odpowiada niezmiennie Jedo Fyn memo i na razie nie szukam dalej. Spodobał mi się w sklepie, a później w internecie wyczytałam dużo dobrego, więc jeśli tylko będzie mieścił się do naszego bagażnika to będziemy go mieć.
Mój pseudo detektor wciąż nie wysłuchał tętna mojego dziecka, za to wspaniale zachęca go do kopniaków. Więc jak nie zadziała w ten sposób, to w chwilach lęku i braku ruchów będę używać go na chwilkę jako pobudzacza.A potem odsprzedam na allegro mniej tłustej mamusi niż ja.
Ale apropo tłustości, to za tydzień tłusty czwartek a mnie kusi na faworki.więc może zaraz jakąś małą porcyjkę zrobię;
Limerikowo lubi tę wiadomość