X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówisz też za mnie Weronika,ja też nie jem takich świństw =)
    Coś czuje że to jakieś badanie rynku :P tak mi coś podlatuje jakimś marketingiem szeptanym :P

weronikabp, Limerikowo, Modelka, monalisa lubią tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego solenizantce :-)

monalisa lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Mówisz też za mnie Weronika,ja też nie jem takich świństw =)
    Coś czuje że to jakieś badanie rynku :P tak mi coś podlatuje jakimś marketingiem szeptanym :P
    kurna nawet na takie fora się włamują? szok..

NataliaK lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jakie pierwsze pytanie :) "czy ktoras z Was jadla RAZ NA TYDZIEN zupki z proszku".

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie spokój, już normalnie wszędzie człowiek się napatoczy na takie coś. Ale jeszcze jakie nieudolne =D

• evas Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zajadamy się 3 razy dziennie zupkami z proszku :P :P :P

9bsp388.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tak spojrzałam Natalia, że Ty w sobotę będziesz miała Studniówkę :D musisz jakąś imprezkę zorganizować :D

9bsp388.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wozek bardzo malo miejsca zajmuje bo gondole sklada sie też i grubość gondoli osiaga max 10 cm przy budce czyli w najgrubszym miejscu. Sklada sie super stelaż z gondola i spacerówka nic nie trzeba demontowac i przede wszystkim malo miejsca zajmuje.

Limerikowo, alexast lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No będzie, będzie zabawa,będzie się działo =D co Wy na to żebym zorganizowała imprezę z zupkami w proszku BEZ KONSERWANTÓW?=D tak tematycznie, a co!;D

Mucha, weronikabp, evas, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko ale kazdej z nas misisz kupic po 3 zupki na taka imprezke ;) to gdzie i o ktorej sie spotykamy :)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zupki w proszku - hehehehe dobre, aż sie uśmiałam, super wątek ;D

my myślimy nad wózkiem jedo fyn, ale tak na prawdę to wybór jest tak wielki że im głębiej wchodzisz w temat tym większy masz kocioł w głowie i problem z wyborem!

na razie czekamy do marca i pewnie wtedy ruszymy z tematem wózki.

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisa - wszystkiego najlepszego! Dużo zdrowia, wytrwałości i już żadnych stresów kochana!

Zupki w proszku... Dobre sobie.. Tak, zalewam je grzanym winem i zagryzam sushi z surowej ryby ;)

NataliaK, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po polowkowym za dwa tygodnie powtórka bo miedzy komorami serca jest jakas szczelina na niecaly milimetr ale na szczęscie nie ma przepływu krwi więc najprawdopodobniej taka uroda :

weronikabp, Limerikowo, alexast, monalisa lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia lepiej wymyśl alternatywę dla tego świństwa :)

Margotka, wszystko będzie dobrze, grunt to dobra kontrola teraz :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 11:42

Margotka87 lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka taka oryginalna uroda ;) spokojnie

Margotka87 lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka, nie martw się. U mnie na prenatalnym znaleźli ARSĘ (odmiennie idącą tętnicę) i też powiedzieli, że pewnie taka uroda. Na połówkowym już nie było po niej śladu. Wszystko będzie dobrze.

Margotka87, monalisa lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na połówkowym lekarz wypatrzył niby mięśniaka. Za miesiąc mam powtórzyć USG. Na razie się nie stresuję, czekam spokojnie na kolejne USG.

9bsp388.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupki, mialam przez dwa dni zachcianki na zupki chinskie, dobrze ze szybko mi przeszło. Zupek z proszku nie jem, bo gotuje NORMALNE zupy,dla siebie.i syna.

Własnie robie naleśniki, mam na cos ochote ale sama nie wiem.na co.
    Musze skoczyć do apteki wykupic leki co kazała mi brać gin.

Miłego dnia dziewczyny i zdrowia !

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobraaaa to jak nie zupki to wymyśle coś innego, a miejsce jeszcze nieznane ;-)

Muszka, powiedz mi kochana jak Ci założyli pessar to miałaś jakieś bóle brzucha, kręgosłupa,skurcze? Bo moja koleżanka od wczoraj ma, lezy w szpitalu, mówią że jest spoko, ale ona taka przewrażliwiona jest po dwóch stratach...

• nutka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.:) U nas słoneczko pięknie świeci, drzwi na balkon otwarte, piesek się grzeje.;) A ja jak zawsze o tej porze zaglądam do was.;)

Co do wózka to mi odpowiada niezmiennie Jedo Fyn memo i na razie nie szukam dalej. Spodobał mi się w sklepie, a później w internecie wyczytałam dużo dobrego, więc jeśli tylko będzie mieścił się do naszego bagażnika to będziemy go mieć.;)

Mój pseudo detektor wciąż nie wysłuchał tętna mojego dziecka, za to wspaniale zachęca go do kopniaków. Więc jak nie zadziała w ten sposób, to w chwilach lęku i braku ruchów będę używać go na chwilkę jako pobudzacza.:P A potem odsprzedam na allegro mniej tłustej mamusi niż ja.:P

Ale apropo tłustości, to za tydzień tłusty czwartek a mnie kusi na faworki.:D więc może zaraz jakąś małą porcyjkę zrobię;:P

Limerikowo lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
‹‹ 443 444 445 446 447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ