X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie szukajac w internecie informacji na temat wozkow natknelam sie na wozek Solam Leather & Linen i zastanawiam sie czy jest cos wart, wyglad mi sie podoba. To produkt polski, ale nie ma opinii o nim :(

iv09g7rf258kfw3a.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mucha też są ładne :)
    Mi zależy, żeby po złożeniu zajmował mało miejsca i był lekki (ze względu na wypadające dyski), żeby mój kręgosłup nie miał tak przewalone. Ja pojadę z mamą do jakiegoś sklepu z wózkami i zrobimy testy porównawcze :) i dopiero wtedy się zdecyduję :)

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamusie....Dolaczylam do was wczoraj. Bardzo fajne forum....mam termin na koniec maja poczatek czerwca i nie wiedzialam gdzie napisac ale postanowilam tutaj.... jestem w 26tyg w brzuszku mamy Zuzie, kompletuje powoli wyprawke oraz remontujemy pokoik dla malenstwa. Wczoraj zadzwonila do mnie moja gin oznajmiajac ze z posiewu wyszlo ze mam bakterie e-coli:( zalamalam sie wole nie czytac bo jak zaczelam to zamarlam....dostalam lek Macmiror w globulkach stosowac mam 6 dni po 6 dniach ponownie posiew....umieram ze strachu:( Pozdrawiam was serdecznie

weronikabp, Agusia2312, Galanea, nutka, Limerikowo, fler lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak bedziecie jezdzic po sklepach i ogladac wozki to mozecie podpytac o tego Solam Leather & Linen? Ja niebardzo mam taka mozliwosc z wiadomych wzgledow ;)
    Mysle jeszcze o Graco Evo i czytalam rozne opinie (rowniez nienajlepsze), ale znajoma ma i jak nim jezdzilam to bardzo mi pasowal i ona tez zadowolona, jest leciutki i super sie sklada i Alexast mozesz tez na niego zwrocic uwage ze wzgledu na Twoj dysk.

alexast lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus witaj, duzo zdrowka, tez bralam macmiror na początku ciązy i pomógł mi na bakterię, także nie stresuj się, moj dr mowi ze to bezpieczny lek.

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Vikus. Bierz leki ktore kazal lekarz i nie czytaj ;)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Vikus ;) Też dostałam teraz Macmiror tyle, że na grzybice, która mnie znowu nęka :( Moja pani doktor też twierdzi, że bezpieczny. Co do posiewu to kazała zrobić 4 dni po zakończonej kuracji, żeby oczyścić się z leku, bo będzie fałszywy wynik.

9bsp388.png
  • teresia22 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mam do was pytanie czy któraś z was jadła raz na tydzień zupki z proszku .bo są takie zupki bez konserwantów..czekam na odpowiedz

• topa42 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja dopiero wstałam :-) Mąż zrobił śniadanko :-) Ale mi się dobrze spało :-) Mąż mówi że w nocy przewracam się na plecy i na jednym oddechu śpię nakrzyczał na mnie że się uduszę i nie mogę tak robić :-( ale ja to bezwiednie robię :-(

zem3i09keg891u11.png
  • teresia22 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajecie jadła któraś z was zupki z proszku takie bez konserwantów

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teresia22 wrote:

A jakie to cuda z proszku bez konserwantów?:D bo z tego co wiem to wszystkie mają :D

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj jak oglądałam wózki to znalazłam jeszcze coś takiego ale nie czytałam opinii więc nie wiem czy jest wart kupna ROAN 4Runner

w752.jpg

NataliaK, monaaa lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • teresia22 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    są takie z firmy Knorr gorący kubek

• monaaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teresia22 wrote:
    taa na studiach w akademiku po raz ostatni :D

ivv lubi tę wiadomość

81clk9i.png
  • teresia22 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz w ciąży jadłyście takie zupki

• monaaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia to jeden z wózków, z których będziemy wybierać, pani w sklepie mówiła, że spoko, fajnie się prowadził, po złożeniu mały. wczoraj o tym bodajże pisałam.

Dziewczyny jak bez konta premium sprawdzić co oznaczają serduszka w kolejnych tygodniach? kiedyś o tym chyba pisałyście?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:37

Tusia84 lubi tę wiadomość

81clk9i.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisa wszystkiego najlepszego kochana, zdrówka dla Ciebie i maleństwa, szczęśliwego rozwiązania i spełnienia marzeń:) ;*

Vikus witamy na forum :) Nie czytaj internetu , wiem łatwo sie mówi ale postaraj się !:)

Dziewczyny jeśli chodzi o wózki to my jesteśmy w totalnej rozsypce.. Tyle ich jest. Kiedys nas sie podobał X-lander ale na żywo rewelacji nie robi. Niby Jedo jest fajny:) Zobaczymy jeszcze co kupimy, nie wiemy:)

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie tez masakra z tymi wózkami nie wiem co wybiorę :) po prostu nic mi się nie podoba tak na 100% a jeśli mi się podoba wizualnie to funkcjonalnie słabiej i odwrotnie albo cena powala :)

ggfxf7q.png
  • teresia22 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz jecie takie zupki

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teresia - jesteś nowa? o co z tymi zupkami chodzi? no pewnie, że nie jemy żadnych świństw, w tym zupek od knorra.
    Dobra mówię za siebie, ja nie jem :)

NataliaK, eta, Galanea, Limerikowo, ivv, Modelka lubią tę wiadomość

‹‹ 442 443 444 445 446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ