X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie szukajac w internecie informacji na temat wozkow natknelam sie na wozek Solam Leather & Linen i zastanawiam sie czy jest cos wart, wyglad mi sie podoba. To produkt polski, ale nie ma opinii o nim :(

iv09g7rf258kfw3a.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mucha też są ładne :)
    Mi zależy, żeby po złożeniu zajmował mało miejsca i był lekki (ze względu na wypadające dyski), żeby mój kręgosłup nie miał tak przewalone. Ja pojadę z mamą do jakiegoś sklepu z wózkami i zrobimy testy porównawcze :) i dopiero wtedy się zdecyduję :)

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamusie....Dolaczylam do was wczoraj. Bardzo fajne forum....mam termin na koniec maja poczatek czerwca i nie wiedzialam gdzie napisac ale postanowilam tutaj.... jestem w 26tyg w brzuszku mamy Zuzie, kompletuje powoli wyprawke oraz remontujemy pokoik dla malenstwa. Wczoraj zadzwonila do mnie moja gin oznajmiajac ze z posiewu wyszlo ze mam bakterie e-coli:( zalamalam sie wole nie czytac bo jak zaczelam to zamarlam....dostalam lek Macmiror w globulkach stosowac mam 6 dni po 6 dniach ponownie posiew....umieram ze strachu:( Pozdrawiam was serdecznie

weronikabp, Agusia2312, Galanea, nutka, Limerikowo, fler lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak bedziecie jezdzic po sklepach i ogladac wozki to mozecie podpytac o tego Solam Leather & Linen? Ja niebardzo mam taka mozliwosc z wiadomych wzgledow ;)
    Mysle jeszcze o Graco Evo i czytalam rozne opinie (rowniez nienajlepsze), ale znajoma ma i jak nim jezdzilam to bardzo mi pasowal i ona tez zadowolona, jest leciutki i super sie sklada i Alexast mozesz tez na niego zwrocic uwage ze wzgledu na Twoj dysk.

alexast lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus witaj, duzo zdrowka, tez bralam macmiror na początku ciązy i pomógł mi na bakterię, także nie stresuj się, moj dr mowi ze to bezpieczny lek.

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Vikus. Bierz leki ktore kazal lekarz i nie czytaj ;)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Vikus ;) Też dostałam teraz Macmiror tyle, że na grzybice, która mnie znowu nęka :( Moja pani doktor też twierdzi, że bezpieczny. Co do posiewu to kazała zrobić 4 dni po zakończonej kuracji, żeby oczyścić się z leku, bo będzie fałszywy wynik.

9bsp388.png
  • teresia22 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mam do was pytanie czy któraś z was jadła raz na tydzień zupki z proszku .bo są takie zupki bez konserwantów..czekam na odpowiedz

• topa42 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja dopiero wstałam :-) Mąż zrobił śniadanko :-) Ale mi się dobrze spało :-) Mąż mówi że w nocy przewracam się na plecy i na jednym oddechu śpię nakrzyczał na mnie że się uduszę i nie mogę tak robić :-( ale ja to bezwiednie robię :-(

zem3i09keg891u11.png
  • teresia22 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajecie jadła któraś z was zupki z proszku takie bez konserwantów

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teresia22 wrote:

A jakie to cuda z proszku bez konserwantów?:D bo z tego co wiem to wszystkie mają :D

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj jak oglądałam wózki to znalazłam jeszcze coś takiego ale nie czytałam opinii więc nie wiem czy jest wart kupna ROAN 4Runner

w752.jpg

NataliaK, monaaa lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • teresia22 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    są takie z firmy Knorr gorący kubek

• monaaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teresia22 wrote:
    taa na studiach w akademiku po raz ostatni :D

ivv lubi tę wiadomość

81clk9i.png
  • teresia22 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz w ciąży jadłyście takie zupki

• monaaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia to jeden z wózków, z których będziemy wybierać, pani w sklepie mówiła, że spoko, fajnie się prowadził, po złożeniu mały. wczoraj o tym bodajże pisałam.

Dziewczyny jak bez konta premium sprawdzić co oznaczają serduszka w kolejnych tygodniach? kiedyś o tym chyba pisałyście?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:37

Tusia84 lubi tę wiadomość

81clk9i.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisa wszystkiego najlepszego kochana, zdrówka dla Ciebie i maleństwa, szczęśliwego rozwiązania i spełnienia marzeń:) ;*

Vikus witamy na forum :) Nie czytaj internetu , wiem łatwo sie mówi ale postaraj się !:)

Dziewczyny jeśli chodzi o wózki to my jesteśmy w totalnej rozsypce.. Tyle ich jest. Kiedys nas sie podobał X-lander ale na żywo rewelacji nie robi. Niby Jedo jest fajny:) Zobaczymy jeszcze co kupimy, nie wiemy:)

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie tez masakra z tymi wózkami nie wiem co wybiorę :) po prostu nic mi się nie podoba tak na 100% a jeśli mi się podoba wizualnie to funkcjonalnie słabiej i odwrotnie albo cena powala :)

ggfxf7q.png
  • teresia22 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz jecie takie zupki

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teresia - jesteś nowa? o co z tymi zupkami chodzi? no pewnie, że nie jemy żadnych świństw, w tym zupek od knorra.
    Dobra mówię za siebie, ja nie jem :)

NataliaK, eta, Galanea, Limerikowo, ivv, Modelka lubią tę wiadomość

‹‹ 442 443 444 445 446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ