MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
mucha też są ładne
Mi zależy, żeby po złożeniu zajmował mało miejsca i był lekki (ze względu na wypadające dyski), żeby mój kręgosłup nie miał tak przewalone. Ja pojadę z mamą do jakiegoś sklepu z wózkami i zrobimy testy porównawczei dopiero wtedy się zdecyduję
-
Witajcie mamusie....Dolaczylam do was wczoraj. Bardzo fajne forum....mam termin na koniec maja poczatek czerwca i nie wiedzialam gdzie napisac ale postanowilam tutaj.... jestem w 26tyg w brzuszku mamy Zuzie, kompletuje powoli wyprawke oraz remontujemy pokoik dla malenstwa. Wczoraj zadzwonila do mnie moja gin oznajmiajac ze z posiewu wyszlo ze mam bakterie e-coli:( zalamalam sie wole nie czytac bo jak zaczelam to zamarlam....dostalam lek Macmiror w globulkach stosowac mam 6 dni po 6 dniach ponownie posiew....umieram ze strachu:( Pozdrawiam was serdecznie
weronikabp, Agusia2312, Galanea, nutka, Limerikowo, fler lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a jak bedziecie jezdzic po sklepach i ogladac wozki to mozecie podpytac o tego Solam Leather & Linen? Ja niebardzo mam taka mozliwosc z wiadomych wzgledow
Mysle jeszcze o Graco Evo i czytalam rozne opinie (rowniez nienajlepsze), ale znajoma ma i jak nim jezdzilam to bardzo mi pasowal i ona tez zadowolona, jest leciutki i super sie sklada i Alexast mozesz tez na niego zwrocic uwage ze wzgledu na Twoj dysk.alexast lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia to jeden z wózków, z których będziemy wybierać, pani w sklepie mówiła, że spoko, fajnie się prowadził, po złożeniu mały. wczoraj o tym bodajże pisałam.
Dziewczyny jak bez konta premium sprawdzić co oznaczają serduszka w kolejnych tygodniach? kiedyś o tym chyba pisałyście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:37
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Monalisa wszystkiego najlepszego kochana, zdrówka dla Ciebie i maleństwa, szczęśliwego rozwiązania i spełnienia marzeń
;*
Vikus witamy na forumNie czytaj internetu , wiem łatwo sie mówi ale postaraj się !
Dziewczyny jeśli chodzi o wózki to my jesteśmy w totalnej rozsypce.. Tyle ich jest. Kiedys nas sie podobał X-lander ale na żywo rewelacji nie robi. Niby Jedo jest fajny:) Zobaczymy jeszcze co kupimy, nie wiemy:)
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny