MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalka wrote:evas, no zaraz Cię kopnę! Takiej mi ochoty narobiłaś na lody z maca, tylko i wyłącznie z maca, że zaraz wyjdę z siebie!
Ale wczoraj to "mąż" mnie wyciągnął z domu, bo ja to już w łóżku byłam i wcale mi się nie chciało jechać.Nalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fler trzymaj się ciepło, trzymam kciuki za szybkie unormowanie cukru
ja właśnie uspałam synka, zaraz biorę się za sprzątanie bo tony kurzu w domu.
śniło mi się, że tak bardzo mnie depresja dopadła, że wypiłam dwa piwa i już trzecie miałam otwierać i sobie przypomniałam, że w ciąży jestem i strasznie się wystraszyłam, że synka upiłam tymi dwoma piwaminie ma to jak sny
-
nick nieaktualny
-
Martynika to zależy co jest w zestawie...
Moją teściowa przy podszafkowym nie miała tej rury, więc musiała dokupić.
U mnie przy kominowym była w zestawie, ale za krótka, więc też musiałam dokupić
A ja nie jestem zadowolona ze swojego kominowego - wcześniej się pomyliłam z tym teleskopowym
Bo jest bardzo głośny, bo one zwykle są glosniejsze i denerwuje mnie ta niewykorzystana przestrzeń o dodatkowo cały okap do czyszczenia z kurzu -
Cześć Mamusie. Jak mija dzień?
Was budzą maluchy, a mnie kot, o 4 w nocy. I to jest norma. Trzeba wstać, dać jeść, wypuścić na balkon, ech... Coś czuję, że jak urodzi się dziecko, to na zmianę będą dawaćAle przynajmniej przez kota już się przyzwyczaiłam do tego.
Moja mała budzi się ze mną, dziś o 9, a teraz szaleje w brzuchu tak, że ten cały mi jeździ, śmiesznie to wygląda
Zdrówka i miłego dnia dla Was wszystkich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 14:20
Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
U mnie zdecydowanie spadek formy... wczoraj wieczorem chciałam juz jechac na IP ale mowie poczekam jeszcze do rana. Cały czas twardy brzuch i jeszcze do tego bolesny. Tak mnie bolał ze az zginało w pół. Wziełam duphaston i luteine dopochwowa i nospe... cały czas leż plackiem. Niby lepiej niz wczoraj ale szału nie ma.
Tak sobie pomyslalam ze to moze jakis skret kiszek bo w sumie cały czas mam problem z załatwianiem albo skurcze - to ten gorszy scenariusz
pozdrawiam Was -
nick nieaktualny