MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja chce zeby bylo juz wtorek po 16tej i zebym uslyszala ze z mala wszystko dobrze...denerwuje sie wielkoscia brzuszka (jest taki maly)
juz chcialabym byc po USG i z pozytywnymi informacjami. No i te bakterie i pessar, zeby tez byly pod kontrola!
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Mucha wrote:Dziewczyny ja chce zeby bylo juz wtorek po 16tej i zebym uslyszala ze z mala wszystko dobrze...denerwuje sie wielkoscia brzuszka (jest taki maly)
juz chcialabym byc po USG i z pozytywnymi informacjami. No i te bakterie i pessar, zeby tez byly pod kontrola!
Spokojnie Muszka, będzie dobrze. Widzę, że Ty tak jak ja wszystko przeżywasz. Ja też czekam na wtorek, bo mam wizytę u swojej lekarki i aż się boję, co usłyszę z tą szyjką. Nie będę miała usg, ale na fotelu pewnie zbada. Plus dowiem się co dalej z anemią i infekcją.
Trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrze -
nick nieaktualnyBankierka wrote:Już sama nie wiem co robić dziewczyny. Jak coś to jestem spakowana do szpitala. Leże i licze na to że przejdzie. A jak nie to jade!!!
Mucha - do góry głowa i pozytywne myślenie,wszystko będzie dobrze
ale Poli posmakował krem z dyni, szaleje)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 15:14
Mucha lubi tę wiadomość
-
Mucha wrote:Dziewczyny ja chce zeby bylo juz wtorek po 16tej i zebym uslyszala ze z mala wszystko dobrze...denerwuje sie wielkoscia brzuszka (jest taki maly)
Mucha spokojnie.Ja sie pytałam swojego lekarza dlaczego mam taką a ie inna wielkość brzucha. Powiedział, że "pierworódki tak czasami mają" i "niedługo pani brzuch wyskoczy". Z małą wszystko w porządku, więc już się nie martwię tym brzuchem. Zobacz na przykład na użytkowniczkę Dorjanę. Wstawia zdjęcia na wątku :"Nasze brzuszki i dzieciaczki" ;P Ja mam przy niej olbrzyma!
Zobacz: https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/nasze-brzuszki-i-dziecaczki,48,106.html
i mój:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/nasze-brzuszki-i-dziecaczki,48,110.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 15:08
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Muszka ja to samo do mojego gina na ostatniej wizycie mówiłam, tzn. jak się zważyłam i się okazało, że przytyłam wreszcie 1 kg to mówię do niego: "No panie doktorze nareszcie waga w górę, bo już się martwiłam, że nic nie tyję, i że brzuszek mały..." a on mi na to: "Wam to kobiety nikt i nic nie dogodzi. Jedne narzekają, że brzuch za duży i za dużo tyją, a inne znowu, że brzuch za mały i za mało tyją." I ja i on uśmialiśmy się, bo co prawda to prawda. A przecież najważniejsze, że maleństwa zdrowo rosną i nie jest ważne czy w wielkim apartamencie czy w małej przytulnej kawalerce
Mucha, NataliaK, evas lubią tę wiadomość
-
ja po dzisiejszynm usg melduje sie na forum.
Male, ogromne nasze Szczescie wazy 905gram i przeroslo o jeden dzien kalendarz ;)
jeszcze raz przegladniete cale, od glowy po stopki i ok, wszystko w porzadeczku
miala juz chyba dosc serdecznie przegladu, bo kopala rowno w glowice usg i to dosc mocno czulam a pani gin sie smiala ze pomocna to nie ona jest i kreci sie rowno, choc specjalnie zadnego slodkiego sniadania nie bylo by uniknac karauzelki w brzuszku
szyjka elegancka zamknieta, sprawdzona sonda wew 4cm plus fotka dlugiego kanalu, wiec mozna dalej na spacerki kicac i lezenie na razie mi nie grozi
Galanea, weronikabp, Mucha, excella, Tusia84, monalisa, Paulina1986, MagdaO lubią tę wiadomość
-
Niesforna wrote:Martynika to zależy co jest w zestawie...
Moją teściowa przy podszafkowym nie miała tej rury, więc musiała dokupić.
U mnie przy kominowym była w zestawie, ale za krótka, więc też musiałam dokupić
A ja nie jestem zadowolona ze swojego kominowego - wcześniej się pomyliłam z tym teleskopowym
Bo jest bardzo głośny, bo one zwykle są glosniejsze i denerwuje mnie ta niewykorzystana przestrzeń o dodatkowo cały okap do czyszczenia z kurzu
Ale ja tego własnie nie rozumiem, przecież i kominowy i jakikolwiek inny mają rurę, jeżeli się chce je doczepić do wyciągu, więc tak czy siak jest niewykorzystana przestrzeń, bo nawet jak jest szafka, to ta rura biegnie przez szafkę i zajmuje miejsce. Zdecyduję się chyba jednak na kominowy Beko, inne mi się po prostu nie podobają. A ten wyciąg cały i tak będę miała zabudowany szafką, żeby to nie było na widoku, bo mi się nie podoba. O rany, krzyż pański z tym, jeszcze się okazało, że zlewozmywak za szeroki i szukam po necie zlewozmywaka (czemu tak mało białych?!)...
Przepraszam, że spamuję o kuchennym AGD, ale spędza mi to sen z powiek.
-
Martynika wrote:Ale ja tego własnie nie rozumiem, przecież i kominowy i jakikolwiek inny mają rurę, jeżeli się chce je doczepić do wyciągu, więc tak czy siak jest niewykorzystana przestrzeń, bo nawet jak jest szafka, to ta rura biegnie przez szafkę i zajmuje miejsce. Zdecyduję się chyba jednak na kominowy Beko, inne mi się po prostu nie podobają. A ten wyciąg cały i tak będę miała zabudowany szafką, żeby to nie było na widoku, bo mi się nie podoba. O rany, krzyż pański z tym, jeszcze się okazało, że zlewozmywak za szeroki i szukam po necie zlewozmywaka (czemu tak mało białych?!)...
Przepraszam, że spamuję o kuchennym AGD, ale spędza mi to sen z powiek.
My płytek szukaliśmy parę miesięcy
Tez jak mam coś kupić to szukam i szukam
aż mi się coś spodoba
Jeżeli chodzi o zlewozmywaki to niestety weszły te srebrne i białych jak na lekarstwo.