MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
ivv wrote:Do sądu z takimi szefami Upewnia mnie to tylko, że mam anioła, nie kierowniczkę...
Tak... Jedna z dziewczyn na forum pisała, że nawet dostała podwyżkę, jak powiedziała, że jest w ciąży. A ja, jak mój szef myślał, że jestem w ciąży, to pół roku czekałam na obiecany i nawet ogłoszony w zespole awans... Śmiałam się przez łzy, że poczekal aż był w 100 procentach pewien, że w ciąży nie jestem, bo brzucha z szostego miesiaca bym nie ukryła -
basssia87 wrote:Dziewczyny niestety się z Wami żegnam. Ciąża obumarła. O 13 miałam zabieg. Jestem już w domku. I cieszę się jedynie z tego, że mam swój największy skarb - Córcię. Inaczej bym się załamała.
Następnym razem się uda.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego. Oby obyło się bez problemów i w czerwcu obyście tuliły swoje skarby.
Przykro mi -
Kota wrote:Ja wlasnie dostalam awans, zaczynam nowa pozycje od Grudnia wiec wole poczekac jeszcze ten miesiac zeby sie nie "rozmyslili" chociaz nie wiem czy by mogli cofnac skoro umowa juz podpisana?
No cofnąć to raczej nie mogą, ale ja bym spokojnie poczekala do końca pierwszego trymestru. W końcu zawsze się mówi, że to najbardziej niepewny trymestr, więc zwykle chyba dziewczyny mówią dopiero w drugim. Chociaż jak poczytasz forum, to nie ma reguły -
Monika, zakwaś się porządnie. Ja bardzo często mam infekcje, zarówno pęcherza, jak i dróg rodnych, lekarz polecił mi wypijać pół szklanki wody z wyciśniętą połówką cytryny, rano, na czczo (paskudztwo, ale co poradzić).
Poza tym sama kupiłam sobie jeszcze Żuravit, babka w aptece powiedziała, że jest bezpieczny dla kobiet w ciąży i łykam jedną tabletkę dziennie, prewencyjnie.
A w czwartek i tak oddaję mocz do posiewu, bo wyszło mi ostatnio za dużo bakterii. -
MonikaS wrote:wiedxiałam, że zwrócicie na to uwagę wiem ale musiałam bo ból jest nie do zniesienia w pierwszej ciąży też tak miałam
Ostatnio czytałam w mądrej książce, że to nie chodzi o samą kąpiel, tylko przegrzanie organizmu,a wwiększość kobiet i tak wyjdzie z wanny, zanim temperatura ich ciała zblizy się do tej niebezpiecznej To samo dotyczy nagrzewania się kocami elektrycznymi, podgrzewanymi siedzeniami w samochodzie itp.
Martynika, ja codziennie pije wodę z cytryną na czczo, bo w ciąży od wszystkiego innego o porsnku mnie odrzucaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 14:54