MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakoś nie wyobrażam sobie nosić pampersów;P No i tak, krocze musi mieć dostęp do powietrza, żeby się dobrze zagoiło. Już widzę jak by się człowiek w czerwcu pocił.
A co do gąbki- może latem po przelaniu wrzątkiem wystawiać ją na słońce- które zabija większość bakterii i pomoże szybciej wyschnąć? Ja się jeszcze mojej położnej dopytam o kąpanie, zapewne sama nawet poruszy ten temat przed samym porodem. -
Dziewczyny ja dziś miałam tą nieszczęsną glukozę. Dałam radę, choć ciężko było. Wyniki pojutrze.
Też nie polecam butelek Aventa, szczególnie smoczków- lovi są o wiele lepsze. Wkładki do wanienki nie miałam dla synka, teraz też nie kupuję. Maluszka przytrzymywałam zawsze ręką. Był bezpieczny. Położna nauczyła mnie odpowiednio go trzymać, zresztą z nią pierwszy raz kąpałam- sama się bałam. Termometr do wanienki zupełnie nieprzydatny- trzeba sprawdzać wodę łokciem.
Jutro zaczynam 27 tydzień. Nie mogę doczekać się, kiedy przytulę maluszka i ubiorę go w słodziutkie malusie śpioszki:)Galanea, weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
Judi2014 wrote:Dziewczyny ja dziś miałam tą nieszczęsną glukozę. Dałam radę, choć ciężko było. Wyniki pojutrze.
Też nie polecam butelek Aventa, szczególnie smoczków- lovi są o wiele lepsze. Wkładki do wanienki nie miałam dla synka, teraz też nie kupuję. Maluszka przytrzymywałam zawsze ręką. Był bezpieczny. Położna nauczyła mnie odpowiednio go trzymać, zresztą z nią pierwszy raz kąpałam- sama się bałam. Termometr do wanienki zupełnie nieprzydatny- trzeba sprawdzać wodę łokciem.
Jutro zaczynam 27 tydzień. Nie mogę doczekać się, kiedy przytulę maluszka i ubiorę go w słodziutkie malusie śpioszki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 13:00
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:Ja kupiłam butelki, smoczki i takie tam cuda z Tomme Tippee. Miałam kupić z Aventu ale jednak zmieniłam zdanie
widzę że zrobiłam dobrze
Według mnie bardzo dobrze. Dużo osób się cudów nasłucha o Avent i takie kupuje bo napewno są najlepsze, poprzednio sama tak zrobiłam. Teraz jestem mądrzejsza. Smoczek uspokajający mam z Lovi. -
nick nieaktualnyNataliaK wrote:No własnie ja też zajmuje się rekrutacją pracowników średniego i wyższego szczebla, a to co wiem to studiowanie kodeksu i prawa pracy oraz cywilnego dniami i nocami,a także dzienników ustaw, parodii zusów i innych
bo to mi również było potrzebne żeby nikt mnie nie mógł zagiąć na niczym, ale też dla samej siebie.
Ile tu człowiek ma wspólnego ze sobą
Mucha to zależy na kogo się trafi, ja znam pozytywne przypadki, ale też wiem że istnieją parodie więc wiem o czym mówisz, mnie na szczęście to tylko dotknęło w kontekście czytania o tymAle tak jak mówiłam do pracy w korporacji już nie wrócę, z resztą nie miałabym już do czego tam dążyć, osiągnęłam w zasadzie wszystko co było do osiągnięcia i wtedy następuje wypalenie, szkoda mi życia na to, będę pracować na kontraktach, zatrudniać prezesów na zlecenie i tyle
Hmm a ja wszystko chciałam kupić z Avent, kurcze i co teraz? jakie jeszcze polecacie firmy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 13:30
NataliaK lubi tę wiadomość
-
Jestem właśnie po wizycie i niestety bez dobrych wiadomości. Malutka za wolno rośnie. Teraz jest na granicy. Za dwa tygodnie kontrola jak dalej tak będzie to szpital - tylko co oni mi w tym szpitalu pomogą. Słyszała któraś z was o takim przypadku? Jak oni mogą pomóc
? jestem załamana, i nie tyle sama wizja szpitala ile dodatkowo zostawienia córki, bo wiem jak by jej było ciężko... :'( chociaż jestem teraz w miejscu publicznym to chyba i tak zaraz się porycze... Mała waży teraz 469g termin przesunął mi się o ponad tydzień i juz jest lipcowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 13:46
-
nick nieaktualny
-
Wszystko zależy od dziecka, ja mialam butelki Aventu i Tomme Tippee, i mojemu synowi lepiej sie piło z tych Aventowych.
Moj humor własnie sie zepsul. W niedziele mieliśmy kontakt z bratem mojego męża ijego dziecmi, jedno z dzieci nagle dostalo goraczki i dziś już jest wysypany - ospa. Mam nadzieje że ja niczegi nie złapieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 13:46
-
nick nieaktualnySunset bardzo mi przykro z powodu tej wiadomości, ale nie załamuj się, skoro jest na granicy to chyba nie ma tragedii, lekarze na pewno Ci pomogą, ze mną na sali leżała koleżanka której synek tez był zawsze trochę za mały, ale jak się urodził to okazało się, że taka uroda, jest zdrowy i rośnie teraz ładnie.
Do góry głowa..!Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Sunset co to znaczy ze jest na granicy? Chodzi o wage czy wielkosc i czy to bylo porownywane do poprzedniego USG? W szpitalu jak trzeba bedzie to beda robic badania z jakiego to moze byc powodu, ale moze Twoje dzieciatko zwyczajnie jest male z natury?
-
nick nieaktualnysunset wrote:Dzięki za słowa otuchy. Teraz szukam co jest źródłem wysokoenergetycznego bialka... Byle do 13 marca, jak mnie stres nie zezre.
Natalia - te produkty Dr. Brown's wyglądają bardzo porządnie, muszę poczytać opinie, ktoś używał tych produktów?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 14:18
-
Sunset tak jak napisały dziewczyny nie martw się gdyby maleństwo było poza dolną granicą to pewnie by skierowano Cię do szpitala, a w tej sytuacji możliwe, że dopiero teraz maleństwo zacznie przybierać na wadze i będzie spory skok
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja może jutro podjadę do sklepu tu u nas pooglądać wózki chociaż pewnie będę zmuszona podjechać do większego miasta żeby było porównanie.. Znalazłam jeszcze taki wózek graco
tu jest opis
http://allegro.pl/a-wozek-graco-symbio-fotel-hp-torba-gratisy-i3977062910.htmlNataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny