X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Ojoj,no co Ty?Weronika,a Jedo tam były?
    Martynika był, kiedy byłam. Nie przejmujmy się tym, ze dla kogoś będzie ten wózek twardy który dla nas jest super, każdy ma inne potrzeby itd, Natalia i Vikus zadowolone z maxi cosi a Topie nie leży, trzeba samemu sprawdzić, nie ma innej drogi :)) trzeba samemu dotknąć i albo się zauroczysz albo nie :))

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    ja dzisiaj mam dzień wyjęty z życia. zwala mnie z nóg jakieś mega osłabienie, z łóżka nie wychodzę. właśnie się obudziłam i już czuję, że zaraz będę musiała znowu pospać - masakra jakaś. ledwo głowę od poduszki oderwę a za chwilę tracę siły, żeby ją w górze trzymać - co za cholerstwo się przypałętało?!
    liczę tylko na to, że szybko odpuści. nawet nic noe jem, serek i bułeczka i to wmusiłam w siebie bo mi szkoda Piotrusia, że mi w brzuchu głodny tańcuje...
    pozdrawiam i dobranoc ;)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam ten wózek i powiem Wam że tez jest rewelacyjny gondola lekka, z buda rozsuwa się jak w Jedo zresztą dużo ma z Jedo wózka - śmiałam sie że podróbka - babka w sklepie mówiła że bardzo dobrze sprzedają sie te wózki
    http://allegro.pl/camarelo-carera-3w1-nowosc-2013-gratisy-i3982180017.html

zem3i09keg891u11.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Martynika był, kiedy byłam. Nie przejmujmy się tym, ze dla kogoś będzie ten wózek twardy który dla nas jest super, każdy ma inne potrzeby itd, Natalia i Vikus zadowolone z maxi cosi a Topie nie leży, trzeba samemu sprawdzić, nie ma innej drogi :)) trzeba samemu dotknąć i albo się zauroczysz albo nie :))
    Każdemu pasuje coś innego mnie ten wózek nie leżał i tyle - nie zauroczył mnie i cena nie adekwatna do atutów. Nic każdy kupuje co mu się podoba. Uważam że większość wózków to sztucznie naciągana cena. Rozmawiałam z babką która się śmiała że w tych firmówkach to takie same stelaże są co w tańszych i że za znaczek firmowy się płaci. Powiedziała że najgorzej jak coś się w takim wózku zepsuje to trzeba części sprowadzać. Pojeździłam markowymi wózkami i ja osobiście uważam że dużej różnicy nie ma. W dużym stopniu płaci się za takie pierdoły i dodatki, których w rzeczywistości nie używamy.

monalisa, sunset lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście kazdy ma swoje zdanie i najlepiej pojechać i pojeździć wózkiem :-) Ja w sklepach dość długo się wysiedziałam i co sprzedawca to inna opinia :-) Widać że chcą nie raz na siłę wcisnąć wózek droższy a wcale nie jest dobry

monalisa lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz Topa i w tym różnica, że ja nie oceniam Twojego wyboru tańszego wózka, a Ty mówisz, że nie warto kupować drogich, ja kupiłam drogi wózek i w cale nie uważam, że nie jest wart ceny, jest jak najbardziej i różni się jakością i to bardzo od pozostałych, różnica w cenie ma uzasadnienie, oczywiście nie zawsze, ale często. Nie można krytykować wszystkiego co drogie, tak samo jak tego co tanie, wśród tych i tych rzeczy są perełki.

NataliaK, monalisa lubią tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dzis mam bardzo ciężki dzien, noc nie przespana. M zrobil obiad , a dla mnie rosolek lecz nie mam ochoty na nic jem z rozsadku aby leki wziasc. Czuje się fatalnie glowa węzeł chlonny od ucha mnie bardzo bolą nie życzę nikomu tego bólu nawet sline przelykac trudno. Bylismy na IP dpstalam masc Atecortin na recepte paracetamol i to wszystko :( , a ból nie daje za wygraną. Wieczorem pojedziemy raz jeszcze jak nie minie choc troszkę.

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa - zdrówka kochana, jednoczę się z Tobą w chorobie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Każdemu pasuje coś innego mnie ten wózek nie leżał i tyle - nie zauroczył mnie i cena nie adekwatna do atutów. Nic każdy kupuje co mu się podoba. Uważam że większość wózków to sztucznie naciągana cena. Rozmawiałam z babką która się śmiała że w tych firmówkach to takie same stelaże są co w tańszych i że za znaczek firmowy się płaci. Powiedziała że najgorzej jak coś się w takim wózku zepsuje to trzeba części sprowadzać. Pojeździłam markowymi wózkami i ja osobiście uważam że dużej różnicy nie ma. W dużym stopniu płaci się za takie pierdoły i dodatki, których w rzeczywistości nie używamy.

Zdania są podzielone, ja jeżdżąc mega taniutkimi wózeczkami wyczuwałam różnicę,niż tymi droższymi i ze średniej półki, chociaż z tych tańszych też zdarzały się perełki, ale niestety wizualnie dla mnie odpadały.
    Ja osobiście kupiłam maxi cosi jeżdżąc dziesiątkami wózków i każdy ma własny gust, nie można oceniać po wysokości ceny czyjegoś wyboru :)
    Ciekawe czy jakby nie było cen podanych na wózkach a mielibyśmy do dyspozycji przed kupnem tylko ''jazdę próbną'' to wtedy wyszłoby faktycznie jakie wózki wybieramy :P
    Nie chce spekulować, ale naprawdę z ręką na sercu jeżdżąc w hurtowni b.drogą Emmaljungą a np. Baby design czuje się jakby się wsiadało z ferrari do opla(nie obrażając opla-dobry samochód) :P

monalisa, weronikabp lubią tę wiadomość

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Jedo był lepszy niż maxi i powiem Ci że jest oki podobał mi się amortyzacja ok jedynie co mnie zraziło że osobno trzeba dokupować sobie folię, moskitierę a i nie mają w zestawie fotelika trzeba kupować innej firmy.
    Topa do Jedo nie mieli tych rzeczy wszystkich?
    Jeśli tak to dziwne... Bo w sklepie w którym ja będę kupowała to mam do tego wózka i folie, i moskitiere, uchwyt na kubek, pompka do kół. I fotelik też jest w zestawie w kolorze wózka. Ewentualnie za dopłatą można go wymienić na jakiś inny, np maxi cosi czy recaro.
    I to co mi się spodobało w razie naprawy dostaje wózek zastępczy.

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wybraliśmy wózek z górnej półki cenowej i jak oglądaliśmy to nie pytalismyno cene dopiero jak sie nam spodobał to zapytaliśmy i okazalo sie ze cena jest wysoka ale to jedyny wozek ktory ma wszystko czego potrzebujemy lacznie z baza Isofix
    I nie uważam żeby te tańsze byly gorsze choc nie ktore nie nadawaly sie dla nas np. Jedne aby zmienic godole na fotelik lub spacerowe potrzebowały adapterow takich kikklaków inne nie mialy możliwość dokupienia adapterow do isofixa, a my duzo jeździmy autem. Inne znowu bublowate wykończenia itd. Ale kazdy ma inny gust inne potrzeby u nas np.Isofix niezbedny u innej mamy dyza spacerowka innej niecrobi różnicy czy po złożeniu malo miejsc zajmie bo nie jezdzi np . autem inna moze miec ciezki wozek bo mieszka w bloku z windą albo w parterowce.

NataliaK lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronikabp dziękuje kochanie

bontbhr.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    no widzisz Topa i w tym różnica, że ja nie oceniam Twojego wyboru tańszego wózka, a Ty mówisz, że nie warto kupować drogich, ja kupiłam drogi wózek i w cale nie uważam, że nie jest wart ceny, jest jak najbardziej i różni się jakością i to bardzo od pozostałych, różnica w cenie ma uzasadnienie, oczywiście nie zawsze, ale często. Nie można krytykować wszystkiego co drogie, tak samo jak tego co tanie, wśród tych i tych rzeczy są perełki.
    Ja wcale nie napisałam że nie warto kupować drogich i nie oceniałąm twojego wyboru. Pisałam swoją opinię i tyle i nie zmieniaj moich słów. Każdy ma inne zdanie i mam prawo je wypowiedzieć.

monalisa, sunset, nutka lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna wrote:
    Topa do Jedo nie mieli tych rzeczy wszystkich?
    Jeśli tak to dziwne... Bo w sklepie w którym ja będę kupowała to mam do tego wózka i folie, i moskitiere, uchwyt na kubek, pompka do kół. I fotelik też jest w zestawie w kolorze wózka. Ewentualnie za dopłatą można go wymienić na jakiś inny, np maxi cosi czy recaro.
    I to co mi się spodobało w razie naprawy dostaje wózek zastępczy.
    W sklepie w którym byłam niestety nie było tych dodatków trzeba było kupić osobno. Możliwe że to jest wina sklepu.

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi wróciła gorączka, ech.. już nie mogę :(

• monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronikabp poloz się i odpoczywaj idzie wiosna, a my w łóżku ;)

weronikabp lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Ja wcale nie napisałam że nie warto kupować drogich i nie oceniałąm twojego wyboru. Pisałam swoją opinię i tyle i nie zmieniaj moich słów. Każdy ma inne zdanie i mam prawo je wypowiedzieć.
    nic nie zamieniam, kazdy ma swoj rozum i nie tylko ja czytając Twój wpis zrozumiałam go tak samo. Wyraźnie tak właśnie napisałaś, ale nie zamierzam z Tobą dyskutować, jestem chora i nie będę się denerwować. A Ty następnym razem przemyśl zanim będziesz porównywać, można wyrazić swoje zdanie, nie urażając innych i ich wyborów, trochę delikatności, tu kązda mama jest szczęsliwa z powodu swojego wyboru.

• AISAK Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa my właśnie tak się zastanawiamy jak w realu wygląda ten Camerero carrara? Z polecenia dostaliśmy namiar na niego.

Co do funduszy- każdy orze jak moze. Dla jednego Zośka innemu Maryśka. Tak wiec cieszmy się tym co nam sprawia radość. To tylko materialne rzeczy. Drogie czy tanie , każde moze się popsuć. Takie życie.

mój M podchrapuje-katarek go meczy, ale mam nadzieje ze zaraz zbudzi go zapach kurczaczka .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 17:35

NataliaK, monalisa lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah nerwowe te nasze Mamuśki. Dajcie na luz. Przecież to nie forum dla Agry mum. Każdy ma prawo do opinii. Nie zawsze trzeba się zgodzić. W końcu dorośli jesteśmy. Dać sobie buzi na zgodę i nie szaleć

Zdrowieć chorybzdy i wiosny nie straszyc:)

NataliaK, Modelka, evas lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    nic nie zamieniam, kazdy ma swoj rozum i nie tylko ja czytając Twój wpis zrozumiałam go tak samo. Wyraźnie tak właśnie napisałaś, ale nie zamierzam z Tobą dyskutować, jestem chora i nie będę się denerwować. A Ty następnym razem przemyśl zanim będziesz porównywać, można wyrazić swoje zdanie, nie urażając innych i ich wyborów, trochę delikatności, tu kązda mama jest szczęsliwa z powodu swojego wyboru.
    Jakoś nikogo to nie uraziło tylko ciebie i nie wypowiadaj się w imieniu innych. Nigdy nie napisałam nic o twoim wózku a nie wiem dlaczego czujesz się urażona. Tak jak ty masz prawo wypowiadać się o markach tak i ja. U ciebie tylko słychac drogo to dobrze a ja napisałam że nie zawsze to prawda tyle. Nie ma czym się denerwować i każdy ma prawo do swojej opini. Forum jest po to żeby wyrażac swoje zdanie a jak Ci to przeszkadza to nie czytaj. Już z jedną dziewczyną wczełaś kłótnie i teraz chcesz nazucać swoje. Mam prawo napisac co mi się podobaa co nie tyle.

monalisa, MagdaO, sunset, nutka, excella, celia lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
‹‹ 506 507 508 509 510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ